19.07.05, 16:11
Znacie kogos kto ladnie kladzie gladzie? Orientujecie sie mniej wiecej ile kosztuje polozenie metra gladzi? Prosze o pomoc bo mi samej nei pozwalaja:(
Obserwuj wątek
    • sieradzak Re: Remont 19.07.05, 16:42
      Kto nie wiem.

Co do ceny to uważaj, bo gładź, gładzi nie równa ;-)
      Jak ktoś na to co masz chce polecieć gruntem i położyć gips i raz przeszlifować
      - to cena mała.

Ale jak skrobanko tego co masz, gruntowanie, 1 warstwa wyrównująca gipsu, szlif,
      ewentualnie 2 warstwa, szlif, i wygładzanie, to zabawa jest ... że ho ho i cena
      też wyższa. Więc poza ceną poruwnaj zakeres prac w ramach gładzi !!! Będziesz
      wiedziała czemu są czasem duże różnice.

Ciesz się, że Ci nie pozwalają, przeżyłem w chacie 2 gładzie, to jest koszmarek ;-)

Aha czasami liczą gładź z malowaniem wiec też się upewnij o czym rozmawiasz w
      ramach hasła Gładź ;-)
    • paenka Re: Remont 21.07.05, 11:53
      Znalazlam pewnego pana, ktory kladzie gladzie za 5/6 zl (dwa razy gladz ze szlifem plus grunt i zrywanie tapet) Czy to dobra cena czy moze podejrzana?
      • zodiak72 Re: Remont 21.07.05, 11:59
        5-6 zl. za metr kw?
        • paenka Re: Remont 21.07.05, 12:00
          tak dokładnie tak
          • zodiak72 Re: Remont 21.07.05, 12:05
            To wydaje mi się to trochę mało, podejrzanie. Znasz kogoś, kto poleca tego czlowieka?
        • ebusia_fam_fatal Re: Remont 21.07.05, 12:06
          za godzine pracy z 15 minutowa przerwa na papierosa + 10 minutowa przerwa na
          kanapki i kawe ;)
          mialam kiedys pecha do takiego :P
        • sieradzak Re: Remont 21.07.05, 12:23
          Cen nie śledzę, myślę, że to nie jest dużo.
          Ale może masz możliwość sprawdzenia u kogoś, czy ta gładź tego pana się jeszcze
          trzyma ;-) albo na ile starannie jest położona ;-)
          • paenka Re: Remont 21.07.05, 12:31
            Znalazlam w gazecie kilka ogloszen i zadzwonilam pod te numery telefonu ale to byl jedyny pan, ktory odebral chyba z 5 do ktorych probowalam sie dodzwonic. Glos mily i bez problemu udzielil mi odpowiedzi co za co i ile. Nie narzucal sie ze swoja usluga. W kazdym razie szukam jeszcze zeby miec porownanie.
            • sieradzak Re: Remont 21.07.05, 15:19
              Dzwoń raczej wieczorem, jak te firmy wrócą z fuch ;-)
              Zawsze warto poszukać i dowiedzieć się co i za ile ;-)
    • sieradzak Kontakt wysłałem na maila gazety /bt 21.07.05, 15:24

• sieradzak Re: Remont 23.07.05, 23:24
      i jak w temacie gładzenia ;-) czy paenka znalazła już kogoś do tej czynności ;-)
      • hajdana Re: Remont 25.07.05, 12:10
        oby tylko nie ten przystojniak - pouczająca lektura ;)
        serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2834747.html?as=1&ias=6
        • sieradzak ;-) no tak ;-) 25.07.05, 22:53
          Paenka uważaj ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka