Dodaj do ulubionych

◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???►

IP: *.nm.matrix.pl 17.09.01, 15:34
Z racji tej, ze od października będę bywał w Łodzi co weekend, zwracam się z
pytaniem, gdzie mozna znaleźć w miarę przyzwoity nocleg? Bo moim zdaniem nie ma
sensu wydawac za noc 250 zł...
Proszę o jakies podpowiedzi a moze adresy i telefony bazy noclegowej w
Łodzi...Jakie miejsca mi polecacie?
Obserwuj wątek
    • hubar Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► 17.09.01, 15:44
      Warschau nie mówiłeś że będziesz na wieczorowych!!!
      Co z tym piwem na które się umówiliśmy? miałeś już być w Łodzi i co?
      Jakbyś był ładną kobietą (jak kropeczka) to może bym Cię zaprosił !

pozdrowy
      • Gość: Warschau Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► IP: *.nm.matrix.pl 17.09.01, 16:06
        hubar napisał(a):

> Warschau nie mówiłeś że będziesz na wieczorowych!!!
        > Co z tym piwem na które się umówiliśmy? miałeś już być w Łodzi i co?
        > Jakbyś był ładną kobietą (jak kropeczka) to może bym Cię zaprosił !
        >
        > pozdrowy

Hubarku! Ja będę na zaocznych! A byłem w Łodzi w piątek (14.09.2001) i będę po
        jutrze, w środę (19.09.2001) ponieważ o 11.50 mam prezentację teczki swoich prac
        (cosik jak portfolio)...A na browar to od października będę miał w Łodzi czas co
        weekend. I mnie nie muszisz zapraszać na browar - na pierwszy ja zapraszam...

Pozdrówka!
        P.S. A jakie miejsca noclegowe polecasz?

• hubar Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► 17.09.01, 16:15
          A 21 też będziesz? na Paradzie?
          • Gość: Warschau Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► IP: *.nm.matrix.pl 17.09.01, 16:20
            Postaram się być...Ale moja droga żonka już zgrzyta zebami na te wyjazdy do
            Łodzi...he, bo wie ode mnie, ze w Łodzi fajne kobietki są...
            • hubar Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► 17.09.01, 16:31
              To powiedz że jedziesz na Paradę aby spotkać tego obrzydliweo HuBara który
              wyzywa Cię na każdym kroku
              • Gość: Warschau Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► IP: *.nm.matrix.pl 17.09.01, 16:56
                Hubar...tak sobie patrzę na Twój adresik..i toz to ja będę chodził do tej samej
                szkółki..hi,hi...Na komunikację audiowizualną (grafika)...hi, hi...
                • hubar Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► 17.09.01, 21:44
                  Ach czemu czemu?!?!?!? za jakie grzechy????
    • Gość: niunia Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.09.01, 16:05
      desko al.Pilsudskiego 1
      55PLN/jedyneczka
      • Gość: Warschau Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► IP: *.nm.matrix.pl 17.09.01, 16:09
        Dziękuję serdecznie niuniu...A standart lokum opisywanego przez Cię jest jaki?
        Zadawalający?
        • .pepe. Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► 17.09.01, 16:12
          no wiesz, to jest 50 zł. Ale spoko, mój kumpel z Wawy zawsze się tu zatrzymuje,
          choć stać go na znacznie lepszy hotel
          pozdr.

p.s. nazwa jest "Dosko" a nie "Desko"
          • Gość: Warschau Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► IP: *.nm.matrix.pl 17.09.01, 16:23
            .pepe. napisał(a):

> no wiesz, to jest 50 zł. Ale spoko, mój kumpel z Wawy zawsze się tu zatrzymuje,
            >
            > choć stać go na znacznie lepszy hotel
            > pozdr.
            >
            > p.s. nazwa jest "Dosko" a nie "Desko"

Dzieki pepe za następne informacje. Wiesz mnie też stac na lepszy hotel, ale nie
            widze sensu wydawania pieniedzy tylko dla sprawienia sobie super mięciuskiego
            łoża...
            Aha...Z tego co pamietam, kiedyś był jakiś Dom Turysty, czy tez Schronisko
            Młodziezowe na ul Zamenhoffa (takiej krzyzującej się z Piotrkowską. Czy to
            miejsce nadal istnieje?

• .pepe. Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► 17.09.01, 16:26
              Zamenhofa 13, tak zdaje się, że istnieje, ale cen nie znam. Wypróbuj Dosko,
              tylko nie przestrasz się, jak zobaczysz rano Rumunów wychodzących na handel.
              Oni też wiedzą, że tam dobrze i niedrogo. ;)
              • Gość: shookee Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► IP: *.gtsgroup.com 17.09.01, 17:34
                istnieje, ostatnio byl remont i bylo otwarte tylko czw-niedz. (czyli pasuje).
                Ale byl kiepski standard (ciepla woda tylko na parterze) Moze po remoncie
                lepiej? Wtedy odsylali stamtad do schroniska PTSM na Legionow kolo Teatru
            • kropka. Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► 18.09.01, 12:53
              DOSKO, Piłsudskiego 8 (nie 1) - wieżowiec
              telefon 636 72 11 w.120 - recepcja
              lub 636 86 80 - do 15.00
              A jakby buziaczki na dobranoc - zgłoś się na czat!
              dobrej nocki
        • Gość: niunia Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► IP: *.opole.dialup.inetia.pl 17.09.01, 17:10
          Gość portalu: Warschau napisał(a):

> Dziękuję serdecznie niuniu...A standart lokum opisywanego przez Cię jest jaki?
          > Zadawalający?

jakbys byl taki mily i zrewanzowal mi sie podobnym namiarem w wawie
          pozdr.
          • .pepe. Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► 17.09.01, 17:51
            na Pradze jest Gościniec Praski. Płaciłem coś około 70 złotych za dwuosobowy.
            pozdr.
            • Gość: Marzena Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 21:23
              na Legionow 4 albo 6 ( w samym centrum Lodzi)jest swietne schronisko, nie wiem
              co prawda czy sa tam jedynki, ale schronisko jest naprawde fajne, ok 20 zl za
              nocleg, no moze za jedynki troche drozej
              Pozdrawiam
              • kropka. Re: ◄Gdzie w miarę tani nocleg w Łodzi? Czy to możliwe???► 20.09.01, 15:58
                No i jak sie spało?
                Wyczytałam, że w Łodzi byłeś, a po całuski na dobranoc nie przyszedłeś!
                "Ładne kobitki w Łodzi" - teoretyk!
                Pozdrowienia oziębłe
                • Gość: HackFinn Ibis IP: 192.168.1.* / 217.97.190.* 20.09.01, 17:46
                  Z troszke wyzszej polki, za to moim zdaniem najlepsza jakosc w stosunku do
                  ceny, polecam hotel Ibis na pilsudskiego, pokoj 150pln (od [iatku do
                  niedzieli). Ponoc w miare tanio i przyzwoicie jest tez w hotelu daria w
                  Arturowku.
                  Pozdrowy HackFinn
                  • Gość: kropka. Re: Ibis IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 18:01
                    Gość portalu: HackFinn napisał(a):

polecam hotel Ibis na pilsudskiego, pokoj 150pln (od [iatku do
                    > niedzieli).

Jak to jest tanio, to może zasponsorowałbyś biedną kropkę z garstką kropeczek?
                    Nie w całości, oczywiście, tylko częściowo, bo nasz Główny Sponsor nie wyrabia!
                    Miła rodzinka, słowo!
                    pozdrowionka

• Gość: HackFinn Re: Ibis IP: *.lodz.silverscreen.pl 21.09.01, 15:19
                      Nie napisalem ze w Ibisie jest tanio tylko ze za 150 zl to najlepszy wybor.
                      Warshau napisal ze nie ma sensu wydawac za noc 250 zl wiec 150 to sporo mniej:)
                      Pozdrowienia:) HackFinn
                      ps. sponsorzy to obecnie raczej deficytowy gatunek:)
    • Gość: Warschau Re: ◄PODZIĘKOWANIA► IP: *.nm.matrix.pl 21.09.01, 09:30
      Wiedziałem, ze można na Was liczyć. Czy znajdziecie jeszcze jakieś fajne a w
      miarę tanie miejsca do noclegu (konkurencja musi być!)...
      Do Kropeczki - będę od 1 października w Łodzi prawie co tydzień, więc...Tylko
      pamiętaj, ze jestem zonaty!

Jeszcze raz serdeczne dzięki dla wszystkich. Liczę, że wynajdziecie Warschau
      jeszcze jakieś miejscówki do spanka...
      • kropka. Re: ◄PODZIĘKOWANIA► 21.09.01, 10:48

> Do Kropeczki - ...Tylko
        > pamiętaj, ze jestem zonaty!
        >
        ja mam pamiętać???? I może ci jeszcze przypominać co kwadrans????
        Przekaz żonie, żeby była spokojna. Juz my sie tobą zaopiekujemy!

Serdeczne ślę ukłony
        dla Pana i Pańskiej żony

• Gość: Warschau Re: ◄PODZIĘKOWANIA► IP: *.nm.matrix.pl 21.09.01, 10:58
          kropka. napisał(a):

> Przekaz żonie, żeby była spokojna. Juz my sie tobą zaopiekujemy!

Zabrzmiało to ekscytująco...

>
          > Serdeczne ślę ukłony
          > dla Pana i Pańskiej żony

Dziękuję serdecznie w imieniu własnym i żony. Ze swej strony także ślę ukłony...

>
          >

• Gość: Warschau Re: ◄Czy w Łodzi są tylko jeden lub dwa tanie a przyzwoite hotel IP: *.nm.matrix.pl 25.09.01, 09:31
      Czy w Łodzi są tylko jeden lub dwa tanie a przyzwoite hotele? Mam ogromna
      prośbe do Was łodzkich forumowiczów...Dajcie namiary na jeszcze jakieś miejsca
      noclegowe...Konkurencja takze w tej sferze jest jak najbardziej porządana...
      • kropka. Re: ◄Czy w Łodzi są tylko jeden lub dwa tanie a przyzwoite hotel 25.09.01, 19:34

> Czy w Łodzi są tylko jeden lub dwa tanie a przyzwoite hotele? Mam ogromna
        > prośbe do Was łodzkich forumowiczów...Dajcie namiary na jeszcze jakieś miejsca
        > noclegowe...Konkurencja takze w tej sferze jest jak najbardziej porządana...

Stary, ile tych łóżek potrzebujesz!!! Przeklął cię ktoś, czy co?
        Pamiętasz?: "żebys miał 100 hoteli, w każdym hotelu 100 pokoi, w każdym pokoju
        100 łóżek i żeby cię z łóżka na łóżko ciskało przez całą noc!"
        Spokojnych snów.
        Ukłony dla żony, oczywiście
      • Gość: jasam Re: ◄Czy w Łodzi są tylko jeden lub dwa tanie a przyzwoite hotel IP: 192.168.134.* / *.Astral.Lodz.PL 26.09.01, 15:42
        zostawię Tobie dzisiejszą Łódzką.
        Redakcja specjalnie dla Ciebie przygotowała DWIE STRONY.
        To sie nazywa dobra współpraca z forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Jeżeli te domysły sa trafne, to brawo Redakcja, jeśli to przypadek, to nie
        obrażajcie się za pochwały.
        pozdr.
        • Gość: Warschau Re: ◄Czy w Łodzi są tylko jeden lub dwa tanie a przyzwoite hotel IP: *.nm.matrix.pl 27.09.01, 09:44
          Gość portalu: jasam napisał(a):

> zostawię Tobie dzisiejszą Łódzką.
          > Redakcja specjalnie dla Ciebie przygotowała DWIE STRONY.
          > To sie nazywa dobra współpraca z forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co w Gazecie Łódzkiej takiego było? Czyzby spis łódzkich hoteli? Jeśli tak, to
          extra!!! Przed przyjazdem do Łodzi dam Ci znać, to przekażesz mi tą gazetę....
          I z góry dzięki. Redakcji tez się nalezy - jeśli pomyslała takze o mnie....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka