grekaa 29.04.04, 07:15 jak pięknie wstać skoro świt... ależ piękny, świeży poranek dziś mamy, aż miło wstać i biec do pracy;-) pięknie się kochani sprawujecie, cóż za tempo!!!!oby tak dalej! Gorąco pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleks44 Re: dzień dobry! 29.04.04, 11:34 to miło ,że dzień zaczynasz, z usmiechem na ustach,pełna optymizmu, tak to można pracować,miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzień dobry! 29.04.04, 16:04 grekaa ale fajnie przeczytac jest tutaj twoj post:)milego dnia ci zycze,a ty chyba tuz tuz przed przeprowadzka,prawda?no i odcieta od netu bedziesz:( Odpowiedz Link Zgłoś
rambo_z_gorlic Re: dzień dobry! 30.04.04, 02:59 Ja ci tez zycze milego dnia jak rano wstaniesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: dzień dobry! 30.04.04, 06:38 Wam.Ja za 5 godz. zrobie to,co Wy teraz...powiem :dzien dobry.Ide spac teraz. Wstaje o 5:30... "Nie chcialo sie nosic teczki,to teraz trzeba nosic woreczki.../Na dzien dobry odrobina kpiarstwa/milego/ Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzień dobry! 30.04.04, 15:46 ouimet czego tak wczesnie?bossssssssh,:) witam sie z wszystkimi:)dzien dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
patrick78 Re: dzień dobry! 30.04.04, 22:21 Nie zauwazylem wczesniej tego powitalnego watku.Macie juz dobranocy teraz jest dziendobry watek! Odpowiedz Link Zgłoś
korky Re: dzień dobry! 05.05.04, 16:14 hehe bo mnie nie było i tak ładnie sie rozwinęło ;) ---------------------------------------- "Gdy jeden je wiecej to drugi je mniej" Słupsk - forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=237 Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzień dobry! 05.05.04, 16:55 korky jak ciebie tutaj nie ma od czasu do czasu to jest zle! Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzień dobry! 07.05.04, 15:23 dzien dobry,witam sie z wami bo u mnie rano! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dzień dobry! 11.05.04, 08:49 Witaj,dawno Cie nie było,masz juz dostep do netu??? Fajnie by było,zawsze to jedna dziewczyna wiecej he he Jak tam w nowym domku sie mieszka ? okna umyte,w ogródku posprzatane?? Bo co by sąsiedzi powiedzieli hi hi milego dnia dla całej Rodzinki Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzień dobry! 12.05.04, 16:25 dzien dobry witam gorlice cmok wlasnie niedawno wstalam!cmok Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: dzień dobry! 17.05.04, 17:16 dzien dobry,ja tez Cie witam,nie bylo mnie wczoraj bo mi net siedzial. wrocilem wieczorem,bo bylem na festynie w domu dziecka w Zagorzanach. bardzo fajna impreza,widzialem Giks(to byla chyba Ona)stala na lawce ,co ci ludzie tam nie wyprawiali he he he,ale to wszystko zabawa,wiec chyba sie dobrze bawili i o to chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
jacaaa2 Re: dzień dobry! 17.05.04, 17:43 Wiatam i ja na festynie wczoraj nie byłem bo pogoda do d........ była a nie festynowa Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: dzień dobry! 17.05.04, 17:47 jacaa ty chyba ciagle te krowy lapiesz! ehhe Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai fajne aleks ze jestes 17.05.04, 17:48 bo bez ciebie zle jest! ciesze sie ze ta impreza sie udala, ciekawam czy giks faktycznie byla na niej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: fajne aleks ze jestes 17.05.04, 17:59 chyba byla ,choc nie wiem do konca,nie chcialem jej zaczepiac bo stala na lawce troche potem rozmawiala z jakas wielka blondyna,stojaca obok i poszla cos zjesc,bo jak szedlem do autka to cos niosla na tacy kawe,nie wiem nie patrzylem dokladnie,bo nie wypada.impreza bardzo fajna,ale troszke blotka bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: fajne aleks ze jestes 18.05.04, 06:30 aaaa to ty sie za dziewczynami ogladales! Odpowiedz Link Zgłoś
aleks44 Re: fajne aleks ze jestes 18.05.04, 08:36 nie no co Ty ,ale Giks jezeli to byla Ona to tak. Zreszta tam wiele dziewczyn bylo i z kilkoma rozmawialem Odpowiedz Link Zgłoś
ellenai Re: fajne aleks ze jestes 18.05.04, 15:49 heheh ,no pewno!juz cie tam widze jak sie ogladasz za dziewczynami!cmok Odpowiedz Link Zgłoś