bravo5 27.07.05, 11:31 ...długie letnie wieczory w Łodzi.Jestem tu od wczoraj zaledwie i sam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
analityczka Re: Szukam miłej Towarzyszki na..... 27.07.05, 11:35 A teraz zacznij pisać wymagania...:) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani poukładajmy to wszystko 27.07.05, 11:39 żebyśmy coś o Tobie się dowiedzieli. 1. czy login wziął się od czasopisma? (to nam pozwoli okreslić wiek i dobrać partnerkę) 2. pamietaj że długie letnie wieczory robią się coraz krótsze (żebyś sie nie rozczarował) 3. piszesz że jesteś tu zaledwie od wczoraj - ale gdzie? Na Forum? Jeśli tak- to znaczy że jesteś bardzo nieśmiały bo dopiero piszesz i to zaledwie(musimy to też wziąść pod uwagę) 4. i sam... - i co dalej miało być? Czy okrył cię rumieniec i nie dałeś dalej rady? Spróbuj sie przed nami otworzyć a my pomożemy Ci jak tylko to będzie możliwe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: poukładajmy to wszystko 27.07.05, 11:42 Bardzo trafne spostrzezenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Do dzieła Johnny...:) 27.07.05, 11:51 Tak analityczko, Johny Bravo - ten z kreskówki, aczkolwiek nie mam już jakiś czas dziesięciu latek. Od wczoraj jestem w Łodzi, miasta zupełnie nie znam, co z tego wynika nie znam ludzi, ludzi, ludzi......... Jako mężczyzna dojrzały i na swój sposób ukształtowany mam swoje ulubione zajęcia ( sport ), ale postanowiłem zasięgnąć wiedzy o tak zwanym "życiu towarzyskim po godzinach..." Sam.....i wielokropek po nim, gdyz słapałem się po prostu na tym. Tak jestem zupełnie sam tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Do dzieła Johnny...:) 27.07.05, 11:54 Mój post miał być zachętą do wyrażenia opnii a nie obrazą.Jeżeli odebrałeś to negatywnie to ja bardzo przepraszam. Jesteś w Łodzi tymczasowo/służbowo/właśnie się przeprowadziłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Do dzieła Johnny...:) 27.07.05, 12:01 nie, nie odebrałem negatywnie. Lubie przygodę i może znajdę tu kogoś, dziewczynę, która zechce ją dzielić ze mną , ale nie jestem ekschibicjonistą i niewiele więcej mam ochotę pisać na FORUM ogólnym. Tak jestem tu służbowo, pracuję i ....jest co robić na szczęście. bravo Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Do dzieła Johnny...:) 27.07.05, 12:11 Łącze się w "bólu"pracy podczas gdy większość ma wolne:) I jak wrażenia po ujrzeniu naszego niezbyt czystego i pięknego miasta? Pewnie zaraz dostnę bure od patriotycznych łodzian że jak ja mogę tak mówić;) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Tutaj tez go przywiało... ECH...:/ 07.08.05, 11:20 Co za burak.... :/ Ej nie dajcie sie nabrac na fotkę:)))) Przysyla cudze:)))) Cwaniak z pompką w nosie... <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 ANALITYCZKO......ALALITYCZKO 28.07.05, 08:26 Na poczcie czeka do Ciebie Em, a ja na Twoją odpowiedź. Całusy Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ANALITYCZKO......ALALITYCZKO 28.07.05, 09:39 Zajęta sprawami "doczesnymi".......... Em - aktualny, przeczytaj, umówmy sie na "ENTER" na 12:00. ok? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Zaniemówił ;-)))) 27.07.05, 11:44 Zasypaliście go pytaniami i kolega się speszył. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: Zaniemówił ;-)))) 27.07.05, 11:49 I on szuka towarzyszki?Jak się kolega speszył na forum to boje się pomyśleć co by było na spotkaniu f2f:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: Zaniemówił ;-)))) 27.07.05, 11:51 W spotkaniu nie będzie mogło paść nawet jedno pytanie. Ewentualnie plan B: Kalambury. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Zaniemówił ;-)))) 27.07.05, 11:57 spokojnie, jest nieśmiały, sam pisał że jest tu od wczoraj i jeszcze dodał "zaledwie", i teraz dopiero napisał, tak więc dajmy mu troszke czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Zaniemówił ;-)))) 27.07.05, 11:57 Nie , nie zaaniemówiłem sylwio, po prostu jestem w pracy i niestety nie mogę oddać się tylko temu zajęciu. A jaki jestem........może jedna z was ( z pewnością nie o zabarwieniu lewicowym) - przekona się sama na spotkaniu. Bravo Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiassss Re: Zaniemówił ;-)))) 27.07.05, 12:12 Bravo5 bez urazy, ale przypomniała mi się reklama "Dziecko w sieci" "Cześć Aniu, tu Wojtek też mam 12 lat. Chętnie Cię poznam." Pozdrawiam i życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łagodna Re: ale IP: 194.63.132.* 27.07.05, 12:28 mnie się kiedyś śniło ze jestem komunistką....ale bardzo krótko..)) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ale 27.07.05, 14:12 Łagodna komunistka.....hmmmmmmmm.......witaj tutaj. Jak się masz? Jakie plany masz TY na wieczór? bravo Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: Zaniemówiły :))) 27.07.05, 12:03 Tak SZTAMKO zaniemówiŁY Łodzianki, nie ja milczę ! Cóż, nie zrażony tym nowym odkryciem ( przecież także na temat tego miasta) będę szukał gdzie indziej, inaczej,,,,,, bravo!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Zaniemówiły :))) 27.07.05, 12:06 szukaj tutaj, nie załamuj rąk. To wszystko przeze mnie, ja zawsze wtrącam swoje 3 grosze i nikt nie bierze tego na poważnie :)) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
niki-ta ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 12:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=25464910&a=25517187 Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 12:42 Cześć NIKI, Jestem już tutaj bardziej "na stałe". Tak znalazłem i niebawem zaczynamy grać! Dziękuję, pa Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 13:03 analityczka napisała: > ups... What sweety????????????????????? Co analizujesz aktyalnie? Zdradzisz mi jaka jest geneza twojego nick'a? Anal...... i tyczka........ Nie wiem co bardziej "zajmujące"...... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 13:10 Oj póki co to Ty za bardzo wziąłeś sobie do deruszka analizę mojego loginu. Analityczka jak sama nazwa wskazuje(nieprzerwanie i bez rozkładów na części) analizuje-w chwili obecnej dokumenty w pewnej instytucji finansowej:) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 13:17 Analityczko, to miał być tylko niewinny żarcik. Może pomogę Ci "analizować" któregoś wieczoru? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 13:35 Wieczorami nie zajmuję się pracą-nie ta profesja;) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 13:45 Ja także wieczorami nie zajmuję się pracą! Nie to miałem na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 13:53 Oj wiem! To miał być taki sobie mały żarcik:) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 14:10 fajnie, ale nadal nie napisałaś co i jak lubisz poza pracą.......... Skusisz się? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 14:28 > ale nadal nie napisałaś co i jak lubisz poza pracą.......... hmm...jakoś podejrzanie zabrzmiało.Trąci schematem pytań w stylu"a jaki lubisz sex?",no ale umówmy się że odbieram to jako zwykłe pytanie -ot co lubię:) Otóż po pracy jest zazwyczaj wcześniej wspomnany wieczór i najczęściej udaję się na zasłużony relaks(pod kategorię podłączam:sporty wodne,kręgle,spacery,książki itp itd-czyli nic specjalnego). Na co mam sie skusić??:) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 16:05 Droga "analityczko" Lubie fajnie, miło, interesująco, relaks w towarzystwie osoby mającej cos do powiedzenia, a jeśli jest to kobieta........jaką Ty mniemam jesteś, fajnie jeśli ma w sobie to coś. I nie znaczy to wcale warunków "wieszakowych" typowych dla modelki na wybiegu w Mediolanie...... To coś............to może byc tak wiele....... Czy mam rozumieć, że pytasz mnie o upodobania dotyczące seksu? tego już nie napiszę, ale , ...czemu nie, mogę Ci powiedzieć, gdy sie spotkamy. Podam Ci swój numer telefonu, napisz mi tylko swoje imię, na razie może byc zmyslone. Innym ( np. dowcipnisiom powiem "spadaj, pomyłka") . Pospieszysz się, zaraz wychodzę........ pa,pa > > > ale nadal nie napisałaś co i jak lubisz poza pracą.......... > > hmm...jakoś podejrzanie zabrzmiało.Trąci schematem pytań w stylu"a jaki lubisz > sex?",no ale umówmy się że odbieram to jako zwykłe pytanie -ot co lubię:) > Otóż po pracy jest zazwyczaj wcześniej wspomnany wieczór i najczęściej udaję > się na zasłużony relaks(pod kategorię podłączam:sporty > wodne,kręgle,spacery,książki itp itd-czyli nic specjalnego). > Na co mam sie skusić??:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 16:22 A'propos tego pytania o seks to był czysty sarkazm.Nie bawią mnie takie gadki:) Chyba jestem już zmeczona bo nie bardzo zrozumiałam tej końcówki o imieniu itd:) pozdrawiam a. P.S.Też zaraz kończę obowiązki służbowe-na szczęście:) polecam @ Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 13:11 no pojechano tu i ówdzie. zauważ że pretensje powinieneś miec do innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 13:18 Nie mam "pretensji" do świata, podobnie jak Ty lubisz łamac reguły ! Weęc ........znasz jakieś miłe miejsce..............? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 13:58 ta propozycja to odnośnie watka przewodniego czy squasha? bo ja nie wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 14:08 Oczywiście - wątka przewodniego !!!!!!!! W squash'a nie gram z dziewczynami, ale wierz mi jestem zaawansowanym graczem w obu dziedzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 14:11 ja tylko w jednej, pozostawię w niepewności w której... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 14:14 To podnieca........ Zdradzisz choć rąbek tajemnicy nim sie spotkamy? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 16:11 oczywiście że zdradzę - mam wygiętą rakietkę Odpowiedz Link Zgłoś
bravo5 Re: ...a na squasha już znalazłeś??? 27.07.05, 16:17 ???? nie pamiętam pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
lamurek jutro? 27.07.05, 19:09 byłeś może w "the mexican", na pietrynie fajne miejsce - polecam oczywiście warto kogoś ze soba zabrać ;) np. w porze tzw. lunchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lajkonik Skoki na boki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:34 lamurek napisała: > byłeś może w "the mexican", na pietrynie > fajne miejsce - polecam > oczywiście warto kogoś ze soba zabrać ;) np. w porze tzw. lunchu A ty skoczyboczku, ty! Dziecięciem się zajmij, a nie po mexikanach latać. I to najlepiej nie sam? Nieustające pozdrowionka, Lajkonik Odpowiedz Link Zgłoś
ania9939 Re: Szukam miłej Towarzyszki na..... 06.08.05, 23:39 Witaj przybyszu.Skoro jesteś od wczoraj to najpierw zrób rozpoznanie w pracy,a potem wdepnij na ul.Piotrkowską.Łodzianki to najładniejsze dziewczyny w Polsce.Nie będziesz musiał szukać w internecie,czyli kota w worku-no chyba,że tak wolisz bo jesteś nieśmiały co wątpię-pozdrawiam Cie serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka TUTAJ tez go PRZYWIAŁO... ech :/ 07.08.05, 11:21 Co za burak.... :/ Ej nie dajcie sie nabrac na fotkę:)))) Przysyla cudze:)))) Cwaniak z pompką w nosie... <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: TUTAJ tez go PRZYWIAŁO... ech :/ IP: *.lodz.msk.pl 07.08.05, 11:49 a co to jest pompka w nosie? tak z ciekawosci spytam Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: TUTAJ tez go PRZYWIAŁO... ech :/ 07.08.05, 12:00 nie wiem ale tato tak zawsze mowi na cwaniaków... nie ma go teraz wiec nie zapytam, ale hasło mi sie podoba... (nie czepiaj sie juz :/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: TUTAJ tez go PRZYWIAŁO... ech :/ IP: *.lodz.msk.pl 07.08.05, 12:04 ani przez chwilę się nie czepiałem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilupilu Re: TUTAJ tez go PRZYWIAŁO... ech :/ IP: *.upc-g.chello.nl 10.08.05, 01:23 tak, rzeczywiście, straszny burak z tego kolesia, brrr...A tak w trosce o czystość języka polskiego- nie mówi się "wątka" tylko "wątku" Odpowiedz Link Zgłoś