Gość: pipi IP: *.zug.ch.abatos.com 07.02.02, 15:29 Mam zamiar kupić wczasy w firmie Neckermann.Pobyt na campinhu, dojazd własny.Co sądzicie o tym biurze? Jakie zasadzki na mnie czychają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: Biuro Neckermann IP: 10.128.131.* 07.02.02, 15:55 Niżej w poście o biurze Sigma Travel jest mój opis wycieczki samolotowej na Gran canarię z Neckermannem.Przeczytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Biuro Neckermann IP: *.chello.pl 16.02.02, 17:26 Byłam z Neckermannem w zeszłym roku w Turcji. Ogólnie super ale opis hotelu w katalogu był nieprecyzyjny (wyposarzenie:klimatyzacja), agent zapewniał mnie,że oznacza to klime 24h , a jak się okazało była tylko od 19 do 5 rano. Na miejscu zażyczyliśmy sobie zmiany hotelu i jeszcze tego samego dnia przenieśli nas do innego, ale za dopłatą. Po powrocie złożyłam reklamację i zwrócili mi 5% ceny imprezy. Ogólnie wspominam bardzo dobrze mimo tego drobnego incydentu na początku. W tym roku też jedziemy z Neckermannem do Egiptu. Pozdrawiam i udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troy Re: Biuro Neckermann IP: *.dip.t-dialin.net 17.02.02, 04:07 Polecam raczej "TUI" (wiem,ze macie w Polsce przedstawicielstwa). Jest raczej niezawodny,ostrzegam przed "ITS",oraz katalogami "Neckermann",gdzie pisza polprawde, moje wakacje w Grecjii z ww Firma byly okay,ale katalog "klamal". Odpowiedz Link Zgłoś