Dodaj do ulubionych

Nagi mężczyzna z nożem...

09.08.05, 10:04
A co o tym sądzicie?
wiadomosci.onet.pl/1145119,11,1,0,120,686,item.html
Obserwuj wątek
    • szaramysza9 Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 10:08
      Policja miała rozrywkę;)
      • esie Re: Nagi mężczyzna z nożem... 10.08.05, 20:01
        > Policja miała rozrywkę;)

podobno się właśnie policja nie popisała przy tym zatrzymaniu
    • ebusia_fam_fatal Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 10:12
      a moze oni chcieli uzyc slepakow?:)
      komentarze pod artykulem sa swietne:D

a ktos moze zna tego mezczyzne? w koncu sdz maly jest :]
      • paenka Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 10:40
        ktos z Klonowej napewno
        • ebusia_fam_fatal Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 10:49
          skad ta pewnosc?
          • szaramysza9 Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 11:02
            A gdzie to?
            • ebusia_fam_fatal Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 12:16
              Klonowa to taka wioska w okolicach sieradza
              • szaramysza9 Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 12:51
                A skąd wiadomo, że on stamtąd?
                • ebusia_fam_fatal Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 12:55
                  tez pytam o to paenke nie?:)
                  jej sie chyba pomylilo:) pewnie miala na mysli ze z klonowego :)
                  mimo to ponawiam pytanie, bo to ze tam biegal nie znaczy ze tam mieszkal
                  • szaramysza9 Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 12:56
                    No fakt:)
                    Ja biegam po łąkach za ul.Reymonta;)) A tam nie mieszkam;))
                • zodiak72 Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 12:57
                  Nie z Klonowej, a na osiedlu Klonowe;-) Gdzieś w okolicy Bohaterow Wrzesnia slyszalem dużo karetek i policji jeżdżacych - tylko się zastanawiam, gdzie tam jest jakaś 'budowa'?;-) Może mieli na myśli 'budowę' skateparku, hehe?;-))
                  • ebusia_fam_fatal Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 13:01
                    no przeciez mowie ze jej sie pomylilo:) co do budowy - jak juz wspomnialam -
                    przy ulicy boh. wrzesnia jest budowa - domki jednorodzinne kolo przedszkola nr
                    15 (przy ulicy jana pawla ii)
                    • szaramysza9 Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 13:08
                      Tak, tam na końcu,a może na początku, ja nie wiedziałam do niedawna, ze tam
                      jest Boh.Września.
                      Strasznie wymieszana jest numeracja domów przy tej ulicy..;)
                      • ebusia_fam_fatal Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 13:22
                        no patrz. ja nie mialam problemow ze znalezieniem numerow. to chyba normalnie
                        jest? po kolei ? :)
                        • szaramysza9 Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 13:50
                          Własnie nie, bo tam po drugiej stronie są niby nizsze numery, a tam po stronie
                          Inwaru wyzsze, a chyba nr 4 jest naprzecwi Inwaru;)
                          • paenka Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 14:02
                            źle odmieniłam praszam ale o to osiedle mi chodzilo, no i chodzilo mi o toz ze pewnie ktos z klonowego bedzie wiedzial a nie ze on tam mieszkal
                          • ebusia_fam_fatal Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 14:02
                            :) numery parzyste i nieparzyste nigdy sie idealnie nie zgadzaja. wazne by po
                            jednej stronie ulicy byly parzyste, po drugiej nie:) i po kolei. jesli domki
                            jednorodzinne szeregowe (kolo przedszkola) stoja po stronie nieparzystej to
                            maja po kolei nry nieparzyste. rosnaco w strone inwaru. po drugiej stronie
                            ulicy jest jedynie przedszkole - o ile w ogole znajduje sie "przy" boh
                            wrzesnia. nastepne budynki to bloki juz za armii krajowej, ale nie wiem czy one
                            przypadkiem nie sa "przy" dabrowszczakow i armii krajowej. wiec budynki z
                            pizzeria sa pierwszymi po stronie parzystej - logiczne, ze maja nr np 4

a jesli jest nie po kolei ta numeracja - parzysta czy nieparzysta (tez sie
                            zdarza niestety) to wtedy zgadzam sie. maja pokitrana numeracje:D
                            • szaramysza9 Re: Nagi mężczyzna z nożem... 09.08.05, 18:00
                              No właśnie tam jest coś nie po kolei, a obok Inwaru sa tez bloki Boh.Września:-)
                              • arturs87 Re: Nagi mężczyzna z nożem... 16.08.05, 22:00
                                Obok Inwaru są domki, które nie należą do Bohaterów Września - część z nich ma
                                swoją odrębną uliczke pomiędzy, część jest przy ulicy Braterstwa Broni, a część
                                przy Strzelców Kaniowskich. Co do numeracji to jest dokładnie tak jak napisała
                                ebusia z tym że przedszkole to nie boh. września a przed Inwarem po jego
                                drugiej stronie są tylko dwa bloki przy boh. września i dlatego mają numery 2 i
                                4. Potem domki które tak jak napisałem nie należą do boh. września i bloki 10,
                                12, 14 o to koniec z numerkami parzystymi. Nieparzystych (strona inwaru) jest
                                zdecydowanie więcej bo od 1 do 79 :)
    • sieradzak No proszę kilka dni mnie nie ma .. 09.08.05, 17:41
      i takie jaja w mieście ;-)
      • szaramysza9 Mówili o tym menie w Teleexpressie:)n/t 09.08.05, 18:01
    • vademin Re: 11.08.05, 09:35
      Tym kimś kto z tym nożem biegał był Właściciel budowy, znaczy jakichś garaży.
      Gdzieś tam te garaże budują. Ta osoba chodziła nago po sklepach, ulicach i
      najwidoczniej zdenerwowalo go to, że ludzie się na niego krzywo patrzyli i
      wywowali u niego agresję. :P
      • zodiak72 Re: krzywe spojrzenia? 11.08.05, 09:50
        Zupelnie nie pojmuję, dlaczego się ludzie na niego KRZYWO patrzyli;-))
        Przecież przynajmniej kobiety powinny cieszyć wzrok takim widokiem;-) Chyba, że gość mial oponę zamiast kaloryferka w okolicy brzucha;-)
        • ebusia_fam_fatal Re: krzywe spojrzenia? 11.08.05, 09:53
          a to na pewno byl mezczyzna? ;)

moze on tylko chcial rozreklamowac sieradz? patrzcie, dzieki niemu mowili o nas
          w publicznej telewizji w godzinach najwiekszej ogladalnosci ;)
          • disperse Re: krzywe spojrzenia? 17.08.05, 12:27
            Nie wazne jak - wazne ze mowia...
    • jopp67 Re: Nagi mężczyzna z nożem... 17.08.05, 23:16
      On był chory ,a Wy jestescie zalosni
      • disperse Re: Nagi mężczyzna z nożem... 18.08.05, 12:30
        o ho! Obraziles forumowiczow :D
        Bedzie lincz.

PS. Ide po chipsy i cole, popatrze sobie :D
        • zodiak72 Re: a tu linczu niet;-))) 20.08.05, 13:11
          zęby od coli nadpsute, a linczu jak nie ma, tak nie ma;-)
      • ebusia_fam_fatal Re: Nagi mężczyzna z nożem... 18.08.05, 13:51
        no jak biegal na golasa, to sie przeziebil :P

"był chory".. to juz mu przeszlo? :P
      • ebusia_fam_fatal a swoja droga... 18.08.05, 14:03
        jopp gdzies Ty sie podziewal?
        • jopp67 Re: a swoja droga... 19.08.05, 21:56
          Witaj troszeczke pracuje-wiec nie mam czasu tu zagladac.Ciekaw bylem jak
          zostalo skomentowane to wydzarzenie i stad moj wpis.Poprostu znam tego
          czlowieka i wiem ,ze mial problemy z "glowka" nawet szukal pomocy u
          lekarzy ,lecz jak widac slabo ktos sie postarał.
          • ebusia_fam_fatal Re: a swoja droga... 20.08.05, 01:02
            w kazdym razie milo Cie tu widziec :)
            choc tak rzadko :(
      • sieradzak Re: Nagi mężczyzna z nożem... 18.08.05, 16:33
        jopp67 napisał:

> On był chory ,a Wy jestescie zalosni

-----------
        Hmm

jopp67 ma rację - zmienił bym tylko, że jest chory ! I nie chodzi tu o te trzy
        kule, które dostał (dwie w nogi i jedną w płuco).

co do ciągu dalszego wypowiedzi jopp, to już się nie zgodzę, bo punkt widzenia
        zależy od punktu siedzenia i patrząc na to z boku jest to do pewnego stopnia
        zabawne, jednak gdy pozna się fakty ... to już mniej. A, że zrobiono z tego
        sensację medialną dnia i zajście "komiczne" - to i tak zostało to odebrane, i
        nie ma się tu co dziwić że tak zostało to odebrane.
        "zabawność" sytuacji polegała na tym, że człowiek był nagi i jakoś uciakło, że
        został poważnie postrzelony i ... że ... JEST człowiekiem !

Czy Wy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka