teufel 11.08.05, 13:02 Pozdrawiam wszystkich. Pogoda kiepska - ciągle wieje, pada i przez 2 dni bym sztorm:/ Słońce w pon. wyszło na jakąś 1h i nic więcej:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fioletowa_dziewczyna [polityczne prv do teufela] 11.08.05, 13:46 ja przepraszam, ze pytam nie w tym miejscu co trzeba... ale jakos niespecjalnie chce z tego robic oddzielny watek. jako aktywny dzialacz demokratow.pl powinienes znac ich program i zalozenia. powiedz mi, prosze, co wasza partia sadzi/ w jaki sposob chce zreformowac sluzbe zdrowia pod wzgledem pomocy osobom zarazonym hiv? w sumie na ta chwile leki niby sa refundowane 100%, natomiast juz sama kwestia opieki czasami niestety pozostawia wiele do zyczenia. np. w lodzkiej poradni nie ma wielu specjalistow... chocby psychologa, ktory, IMHO, byc powinien w takim miejscu. nie to, zebym chciala wymusic jakies specjalne przywileje... z czystej ciekawosci pytam... seropozytywny to tez wyborca, jakby nie bylo (: Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: Pozdrowienia 11.08.05, 14:09 Po cholerę tam jechałeś? W Łodzi to samo tylko tak wielkiej kałuży nigdzie nie mogę znaleźć ;) Pozdrawiam :). Odpowiedz Link Zgłoś