aric 26.08.02, 08:05 Witam się, i oświadczam wszystkim zainteresowanym, że gipsu na nodze nie posiadam. Ale ból jest okropny a chodzenie jest dla mnie drogą przez mękę. Czyli typowe skręcenie. Ale i tak mam dobry humor.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Re: Dzień dobry z rana 26.08.02, 09:44 Cześć :-)) Czyżby sport szkodził zdrowiu? Pozdrawiam (dosłownie) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dzień dobry z rana 27.08.02, 08:13 Hello, tu kulawy aric. Witam się optymistycznie z bosą stopą opartą na PC-cie. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Dzień dobry z rana 27.08.02, 08:28 Yellow! Tu zmarnowany aard. Witam serdecznie z głową opartą o klawiaturę. Te macki, które mi wyrosły po wczorajszej imprezie nawet nieźle nadają się do pisania. Jest ich chyba tyle, co klawiszy, bo podaczas pisania są prawie nieruchome. Jest tylko jeden szkopuł - nie widzę, co napisałem. Ale ten beżowy blat tak przykuwa uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dzień dobry z rana 27.08.02, 08:32 A cos ty kurde wyrabiał wczorazj skoro takie dziwne rzeczy ci wyrosły. Czy aby nie sporzywałeś jakiegoś trunku z za wschodniej granicy, tudzież grzybków z łączki? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Dzień dobry z rana 27.08.02, 09:37 Spożywałem fantę cytrynową i pieguski markizy. Poza tym dokonywałem konsumpcji dzieła pt. "Fight Club". Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dzień dobry z rana 27.08.02, 09:39 Figt Club, no tak. Kiedyś rozmawialiśmy na ten temat. I jak zauważyłeś niezauważalne? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Dzień dobry z rana 27.08.02, 09:43 Tylko jedno - na sam koniec. Były jeszcze jakieś? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dzień dobry z rana 27.08.02, 09:48 To na koniec, było jajbardzie widoczne. Na początku gdy bohater grany przez Notrona zaczyna stwierdzać, że cierpi na bezsenność mozna zauważyć przemykajacego w tle Pitta. Kilka razy. A genitalia na ekranie pojawiają sie jeszcze ze dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Dzień dobry z rana 27.08.02, 09:51 Skąd to wiesz? taki masz dobry refleks, czy oglądałeś klatka po klatce? Odpowiedz Link Zgłoś
aard jestem autorozczarowaniem aarda 27.08.02, 09:51 Czemu ja tego nie widziałem? :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: jestem autorozczarowaniem aarda 27.08.02, 09:55 Ogladałem to z pięć albo sześć razy, dopiero przy drugim razie zuważyłem to co ty, a gdzieś przy czwartym coś mi mignęło przed oczami i rzeczywiście często używałem stopklatki.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Dzień dobry z rana 28.08.02, 08:34 Witam i o zdrowie pytam. Bo ze mną coraz lepiej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Dzień dobry z rana 28.08.02, 09:21 To cieszę się bardzo ;-)) U mienia też wsio w pariadkie. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Dzień dobry z rana, przyczłapałem:) 29.08.02, 08:27 Już mamy czwartek i jest pogodnie, temperatura za oknem umiarkowana, zachmurzenie małe, a deszcz niech się nie waży pojawiść bo się zdenerwuję i zabluźnie. A tak wogóle to jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Dzień dobry z rana, przyczłapałem:) 29.08.02, 08:40 Deszcz by się przydał, bo w lasach sucho jak w pieprzlandii. A poza tym DZIEŃ DOBRY. Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dzień dobry z rana, przyczłapałem:) 29.08.02, 08:41 W lasach tak, rzeczywiście cofam. Lasy wołać o deszcz.:) Przepraszam za ignorancję. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Niewątpliwie 30.08.02, 08:39 Witam serDECZNIE. Miłego dnia życzę i cieszę się, że już takowym jest :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Niewątpliwie 30.08.02, 09:31 Dzień dobry! Ja już zmykam z forum bo mam coś do załatwienia. Do zobaczenia wieczorkiem "u Kirki na urodzinach" (nie zapomnijcie identyfikatorów) pozdroofka, Ixtlilto -- "Coś Adams" Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Qrna, ja nic nie wiem! 30.08.02, 11:38 Zajrzyj czasem na podforum KFL.:) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf DZIEŃ DOBRY!!!!!!!! 02.09.02, 07:48 Witam was wszystkich w ten słoneczny, ale jak chłodny poranek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: DZIEŃ DOBRY!!!!!!!! 02.09.02, 09:45 Dzień dobry Geo :)) Witam wszystkich w poniedziałkowy ranek :) Zapału do pracy życzę. 3majcie się mocno! Ixtlilto -- Należy nauczyć słuchać się rytmu, bo wtedy ciało słucha duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Dzień dobry z rana 05.09.02, 06:24 Ależ Witam drogie KaFeLki i Forumowicze w ten, zapowiadający sę na słoneczny, dzień !! Szybkiego i udanego dnia życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dzień dobry z rana 05.09.02, 07:29 A jakże, bardzo słoneczny, Miłego dzionka dla wszystkich!! Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dzień dobry z rana 05.09.02, 08:20 Dzień dobry. Czyżby szkoła? A może po prostu lubicie rano wstawać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
dzekil Re: Dzień dobry z rana 06.09.02, 09:11 Cześć! Ciągle jeszcze ziewam, przecieram oczy, ale powoli próbuję doprowadzić sie do stanu przydatnego dla społeczeństwa. Czas rozpocząć swój żywot 6 września... A zatem dzień dobry wszystkim! Życzę dużo wytrwałości! ... i nieco ciepła, bo mi strasznie zimno dzisiaj... ;) Pozdrawiam! Dżekil <>< Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Dzień dobry baaardzo! 14.09.02, 09:23 Witam wsztstkich w ten chłodny poranek. Jest sobota 14 września, mam nadzieję, że wszystkim udało się jakoś przeżyć wczorajszy dzień. Dużo opytmizmu i ciepła życzę. MIŁEGO DNIA, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Dzień dobry baaardzo! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 09:28 witam wszystkich, ja tylko przyszłam sprawdzić co takiego nawypisywałam wczoraj:-) Jeśli chodzi o uczulenie, to troszke lepiej, natomiast mam lekkiego kaca, ale to nic, ponieważ na weselu ani kropelki- zostaję wykorzystana jako kierowca:-( Miłej soboty pzdr micin Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dzień dobry baaardzo! 14.09.02, 09:33 Dobrze się baw na weselu. A nóż/widelec poznasz jakiegoś kuzyna? ;)P pozdroofka, Ixtlilto (po co już wstałaś?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micin Re: Dzień dobry baaardzo! IP: *.zelow.sdi.tpnet.pl 14.09.02, 09:37 Zaraz idę smażyć się na solarium, a potem do fryzjerki. Poza tym moja córka nie ma nade mną litości, codziennie pobudka o 7.30- dzisiaj wyjątkowo o 8... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Dzień dobry baaardzo! 14.09.02, 09:40 Miłego opalania. Promienie słoneczne dobrze wpływają na samopoczucie. Pozdrowionka dla Córki za taką punktualność ;) Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Dzień dobry z rana 16.09.02, 06:51 Witam, miłego dnia, miłego tygodnia i żeby nam się chciało tak jak czasami nam się nie chce...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dzień dobry z rana 16.09.02, 08:09 Witam po łokendzie. Jak widzę nałogi to fajna rzecz. Zamiast pospać 15 min dłużej, należy forum odwiedzieć. :) Geo, tak trzymać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Dzień dobry z rana IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 17.09.02, 07:12 11 stopni na zewnątrz, ale nie przejmujcie się:) Polary w dłoń i na ciało i ruszajmy na kolejny podbój tego świata:))))) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dzień dobry z rana 17.09.02, 07:48 Widzę, że nie możesz spać :) Ja zamarzłem dziś rano nawet gorąca herbata nie pomogła Miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dzień dobry z rana 17.09.02, 08:18 Właśnie czynię to samo.:) Witam wszystkich łykiem gorącej herbaty.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixtlilto Re: Dzień dobry z rana IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.09.02, 08:23 Dzień dobry. Ja najpierw pójdę po jakieś zakupy i zziębnięta usiądę nad herbatką i prasą :) CIEPLUTKIEGO DNIA FORUMOWICZE! Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dzień dobry z rana 17.09.02, 08:25 Czegoś nie rozumiem. Jeśli nie lubisz zakupów to czemu katujesz się od samego rana? Bardzo mnie to dręczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixtlilto Re: Dzień dobry z rana IP: *.tvsat364.lodz.pl 17.09.02, 08:30 Hihi.. 1. trzeba coś jeść :) 2. tamto tyczyło się głównie ubrań 3. wolę zrobić to rano kiedy jeszcze śpię. Jak już się rozbudzę na dobre to zakupy już będą w lodówce a ja pomyślę, że wychodzenie na ten ziąb to był tylko zły sen :)P pozrdoofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Dzień dobry z rana 17.09.02, 09:17 Coś na kształt słoneczka wygląda zza chmur... Pozdrawiam znad kubka herbaty :-) Miłego dnia wszystkim! Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Dzień dobry z rana 18.09.02, 07:09 Dzisiaj mamy kolejny chłodny dzień...zapowiadają deszcze... Ale i zapowiadają nagłe ocieplenie pod koniec tygodnia (a może w przyszłym tygodniu??) Więc uśmiechnijmy się i wyjdźmy z tych ciepłych domów do ciepłego miejsca prznaczenia:)) podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aric Dzień dobry z rana 18.09.02, 08:02 Jak zwykle mnie Geo nie zawiodłeś codziennym postem przed opuszczeniem domostwa.:) Witam i aby wasze "garby" dzisiaj lżejsze były.:) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Dzień dobry z rana 19.09.02, 06:57 "Gdy Twoje marzenia rozsypią się w pył- zbierz je odkurzaczem." Pomimo chłodu na dworzu uśmiechnijmy się i pomnyślmy... ...że w końcu włączą kaloryfery:)) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dzień dobry z zimnego rana 19.09.02, 07:53 U mnie nastąpi to pewnie dopiero 15 pażdziernika. Do tego dnia wstając rano włączam wszystkie możliwe kurki gazu i nie wychodzę przez 15 minut z kuchni. Najbardziej podobała mi się dziś temperatura 3 stopni o 6:45. Swetrów mi nie starczyło Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dzień dobry z zimnego rana 19.09.02, 08:15 Eeee, tam. Ja dziś wstałem i w domku standardowo 20 stopni. I ani drgnie od kilu dni. Ale współczuje tym co szczękają nad ranem. Auro kochana proszę: Podaruj mi trochę słońca.:) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Dzień dobry z rana 20.09.02, 06:53 "Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności, a daje więcej światła" :-) No i co nam sie porobiło za oknem...przedwczoraj zimno, wczoraj też-ale do południa. Dzisiaj też zimno, ale słońce pewnie podgrzeje atmosferę.,... ech...w co ja się mam ubrać??:-))))))))) pozdrawiam wszystkich nie mogacych spać rano:-) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dzień dobry z rana 20.09.02, 07:48 O godzinie kiedy zastanawiałeś się w co się ubrać ja czekałem na autobus:) Do zobaczyska wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dzień dobry z rana 20.09.02, 08:16 A kiedy ty pisałeś, ja jechałem tramwajem lini 4. :) Witam i do zobaczenia o wiesz której.:) Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: Dzień dobry z rana 20.09.02, 08:12 Dobry, dobry, ale niestety zimny :( Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Dzień dobry z rana 23.09.02, 07:20 DzieńDobry w ten zimy (brrrrrr) zaspany (ziew) i ogolnie nijaki dzień.... I zyczę miłego dnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: Dzień dobry z rana 23.09.02, 08:10 Dżizys, ale dupowata pogoda, ja chcę urlop.:( Ale taki lajf, witam wszystkich.:) Odpowiedz Link Zgłoś
irzyk Re: Dzień dobry z rana 23.09.02, 09:32 Dzień straszny, bo z W-wy. Jutro wyciągam płaszcz zimowy, czapkę i rękawiczki. Przymarzłem do przystanku Odpowiedz Link Zgłoś