Gość: STUDI IP: *.prokom.pl 22.08.05, 13:48 W nocy z 20 na 21 sierpnia kilka osób wybrało się tramwajem 5N do Lutomierska. Relacja i fotki tutaj: studikomunikacja.strefa.pl/IMP008/imprezy008.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.ch Re: N'ka, Lutomiersk, grill 22.08.05, 17:04 Tutaj trzeba szczególnie podkreślić przychylność pana prezesa Rynkiewicza z Tramwajów Podmiejskich, który podszedł bardzo życzliwie do inicjatywy. Widać już rozłam w łódzkim środowisku hobbystycznym. Być może wkrótce pojawią się kolejne imprezy dla szerszego grona organizowane poza KMST. No chyba, że zarząd stowarzyszenia zrobi wszystko, żeby zlikwidować konkurencję. A zapowiada się ostra walka o utrzymanie pozycji. Szkoda, że tak późno zauważyli, że grunt pali im się pod nogami... Może by do tego nie doszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika AK. Re: N'ka, Lutomiersk, grill IP: *.toya.net.pl 22.08.05, 18:45 zaraz zaraz jaka konkurencja przeciez stanowimy jedno srodowisko ,srodowisko milosnikow tramwajow ,nie wiem po co robic sobie problemow ,to dobrze ze sa organizowane wycieczki i nie wazne przez jakei stowarzyszenie czy grupe wazne ze jest propagowany cel czyli popieranie komunikacji tramwajowej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: N'ka, Lutomiersk, grill IP: *.prokom.pl 22.08.05, 19:49 W innym wątku o imprezie z udziałem M8S odpisałem wyczerpująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksej Re: N'ka, Lutomiersk, grill IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.08.05, 18:52 Michal sorry ale nie zachowoj sie jak dziecko, wszystkie takie sprawy zalatwiajmy miedzy soba a nie na forum!!! Walne juz niedlugo i wtedy nalezy podjac dyskusje, to forum to nie miejsce na takie rzeczy!. Pozdrawiam, Aleksej Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: N'ka, Lutomiersk, grill 22.08.05, 19:05 Skorzystam z zaproszenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: N'ka, Lutomiersk, grill IP: *.prokom.pl 22.08.05, 19:48 Jakbyś wiedział o jeszcze pewnej sprawie to już byś tak nie pisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: N'ka, Lutomiersk, grill IP: *.toya.net.pl 22.08.05, 19:51 michal.ch napisał: > Widać już rozłam w łódzkim środowisku hobbystycznym. Każdy widzi co chce widzieć. > Być może wkrótce pojawią > się kolejne imprezy dla szerszego grona organizowane poza KMST. Jeśli sie pojawią, to bardzo dobrze. Każda impreza, to okazja do promocji tramwaju jako ekologicznego środka transportu, propagowania historii komunikacji tramwajowej w Łodzi oraz samego miasta. Oby takich imprez było jak najwięcej. No i fajnie by było gdyby wszyscy dowiadywali się o takich imprezach przed, a nie po fakcie, choć skoro to zupełnie prywatna inicjatywa możecie czynić jak uważacie. > No chyba, że > zarząd stowarzyszenia zrobi wszystko, żeby zlikwidować konkurencję. A zapowiada > się ostra walka o utrzymanie pozycji. Cóż, zachowanie typowe dla osób, które się czegoś obawiają. Zamiast robić swoje wysuwają zarzuty pod adresem innych. Dziwi mnie to, bo w życiu bym nie pomyślał, że takie sprawy można rozpatrywać w takich kategoriach. > Szkoda, że tak późno zauważyli, że grunt > pali im się pod nogami... Może by do tego nie doszło... Hmmm, a teraz to już mnie rozbawiłeś. :) Grunt pod nogami to raczej Tobie się jakiś czas temu palił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUDI Re: N'ka, Lutomiersk, grill IP: *.prokom.pl 22.08.05, 20:21 A jakbyś to ty jako osoba prywatna organizował przejazd włąsnym pojazdem to wziąłbyś przypadkowych ludzi? Tym bradziej jak peirwszy raz wjeżdżesz na nie swój teren i zależy tobie na tym aby wywrzeć najkorzystniejsze pierwsze wrażenie na osobie zezwalającej na wjazd. Forum ma tę wae że tu są tylko nicki. Porozmawiaj z Trmajami Podmiejskimi jak byli negatywnie nstawianie na wynajmowanie wagonu po prostackim wybryku najciekawsze że osób i z tego forum i na dodatek sprawiających wrażenie kulturalnych, dobrze wychowanych. Dwie osoby które były na tej imprezie oprócz mnie też ciężko harowały przy tej N'ce. Chyba normalne że im się nałeżało pierwszeństwo w udziale. Wagon jest mały. Ot tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: N'ka, Lutomiersk, grill 22.08.05, 20:36 Gość portalu: luki napisał(a): > michal.ch napisał: > > > Widać już rozłam w łódzkim środowisku hobbystycznym. > > Każdy widzi co chce widzieć. No właśnie. Dlatego nie zauważyłeś pewnych spraw jakiś czas temu... > > No chyba, że > > zarząd stowarzyszenia zrobi wszystko, żeby zlikwidować konkurencję. A > zapowiada > > się ostra walka o utrzymanie pozycji. > > Cóż, zachowanie typowe dla osób, które się czegoś obawiają. Zamiast robić swoje > > wysuwają zarzuty pod adresem innych. Dziwi mnie to, bo w życiu bym nie > pomyślał, że takie sprawy można rozpatrywać w takich kategoriach. Robimy więc swoje. Czego w panującej atmosferze niekoniecznie dało się robić pod waszym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś