Gość: skandalista IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.08.05, 21:45 Skandal!!! TPSA rządzi jakiś system!!!! Kto to jest i jaka ma władzę????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janusz Re: Gdy windykator puka do drzwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 23:38 Kto to jest windykator? Tylko komornik sadowy ma prawo wejsc za prog mieszkania i to z nakazem. Ja bym tego "windykatora" wyrzucil dodajac ze jak jeszcze raz sie pojawi to go oskarze o najscie. Pozatym w TP to maja "system" taki, ze jak znajoma podpisywala umowe, to nie mozna bylo zmienic okresu umowy z 24 na 12 miesiecy. Oczywiscie najpierw mila pani stwierdzila, ze regulmin takiego okresu wymaga, ale na zadanie jakos nie znalazla takiego punktu w ww regulaminie. Aby nie bylo niedomowien, umowa zostala podpisana w Telepunkcie na rynku w Rybniku. Mila pani, o ktorej mowa niech sie wstydzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daszu Re: Gdy windykator puka do drzwi IP: 218.246.223.* 24.08.05, 01:46 Skandal. Kretyn bedacy rzecznikiem telekomuny twierdzi, ze sie pomylili. Sorry i nic wiecej. Dziadoska firma niedouczonych debili. Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: Gdy windykator puka do drzwi 24.08.05, 02:30 Zachowanie firmy TP w tej sytuacji jest żenujące. Naprawdę rzadko spotyka się tak żałosne przypadki. A trafiło się to TP, która próbuje zmienić swój fatalny wizerunek firmy mającej w poważaniu klienta. W tv Krystyna Czubówna przekonuje, że jest ok, a tymczasem windykator pod drzwiami. Niebieska linia i sposób poszanowania klienta w TP to z mojej autopsji jedna niekończońca się żadnym "happy endem" farsa... Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: Gdy windykator puka do drzwi 24.08.05, 02:34 przepraszam za błąd: "niekończąca" przez "ą" powinno być; ach ta ortografia, jest równie zagmatwana co regulamin TP.SA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: windykator kto to jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 09:39 Kto to właściwie ten cały windykator i jaki jest jego status prawny - bo wegług mnie to ktoś, kogo mozna kopnać w dupą, jeśli nachodzi mnie w mieszkaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
anpio Re: windykator kto to jest 24.08.05, 11:03 Szanowna Redakcjo, dlaczego po raz kolejny w internetowym wydaniu ukazuje się niepełna wersja artykułu? Tym razem zabrakło kluczowej dla zrozumienia sprawy opinii adwokata, która jest zamieszczona tylko w wersji papierowej. Dla forumowicz prawnika, oto jej treść: "Dla Gazety Jarosław Szczepaniak(adwokat) Windykator to zwykły człowiek, który ma takie same prawa jak każdy z nas. Nie musimy się go bać. Możemy powiedzieć, że sprawa jest wyjaśniana. Gdy jest niegrzeczny, nie musimy go w ogóle wpuszczać do domu. Gdy ciągle nas nachodzi, możemy postraszyć, że zadzwonimy na policję. Sprawa może trafić też do prokuratury jako groźby karalne albo usiłowanie wyłudzenia." I jeszcze raz apeluję do redakcji by jeśli już publikuje artykuł w internecie był on kompletny, bo jak widać przytoczona opinia jest kluczową dla zrozumienia sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś