gnypek 14.09.05, 16:11 Poszukuję osób których dzieci uczą się angielskiego tą metodą. Sama zastanawiam się nad zapisaniem córeczki i chciałabym poznac opinie innych rodziców. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Odyn Re: Metoda Helen Doron IP: *.smrw.lodz.pl 14.09.05, 18:01 Rok temu w żłobku mojej córki byłem na lekcji pokazowej metody Helen Doron i tzw. metody tradycyjnej. W porównaniu okzało się, że lekcja przebiegała podobnie. Była zabawa z dziećmi, były piosenki książeczki z wycinankami i inne kolorwe gadżety. Dzieci uczone metodą Helen Doron dostawały mały tornisterek z skiązeczkami, kasetami itp. i za to sie słono płaciło. Podsumowując metoda Helen Doron to ładnie opracowny marketingowo produkt, ale merytorycznie nie zasługuje na tak wysoką cenę w porównaniu do do innych lekcji dla dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
gnypek Re: Metoda Helen Doron 15.09.05, 11:25 Tak mi się wydawało, ale nie mam porównania i nikt z moich znajomych nie posyłał dzieci na takie lekcje. Zdziwiła mnie tylko cena takiego kursu ok.760zł rocznie za spotkanie raz czy dwa w tygodniu!! Jesteśmy z córką zaproszone na lekcję pokazową, ale im dłużej się zastanawiam tym jestem dalsza od zapisania jej na ten kurs. Może jeszcze ktoś uczestniczył w takich lekcjach.Podzielcie się opiniami. A może jest w Łodzi inna szkoła ucząca podobnie za mniejszą kasę??? Odpowiedz Link Zgłoś