Dodaj do ulubionych

Wszyscy co byliście prawdziwymy zwolennikami PD

27.09.05, 13:07
Niestety nie udało się dostac PD do parlamentu. Ponadto nie udało sie
przekroczyć 3% progu zwrotu kosztów kampanii z budżetu i PD ma prawdziwe
kłopoty gdyż musi spłacic kilka milionów zł do BISE Banku (bodajże).
Tak więc prawdziwi zwolennicy - nie ukrywam iż mam nadzieję zobaczyć to wielu
z Was z siostrzanego wątku "Wszyscy, co chcecie wybrać Partię Demokratyczną" -
pomóżcie PD i deklarujcie jakimi kwotami możecie wspomóc Partię
Demokratyczną. Wszak chyba nie zostawicie jej w potrzebie!

Chętnie teraz zobaczę ilu w tym tłumku było P R A W D Z I W Y C H
zwolenników:)

zachęcam do wpisywania się i deklarowania kwot:)
Obserwuj wątek
    • brite Re: Wszyscy co byliście prawdziwymy zwolennikami 27.09.05, 13:14
      W Łodzi wyborcy widzieli by PD w sejmie:
      www.wybory2005.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W87/index.htm. To reszta kraju się
      nie popisała.
      • cassani Re: Wszyscy co byliście prawdziwymy zwolennikami 27.09.05, 13:22
        czyli Łódź się czuję zwolniona? Ale to chyba BISE nie przekona... :)
      • Gość: miauczusia Brite, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 16:29
        PD dostała tyle głosów w Łodzi, bo na pierwszym miejscu był czerwony Belka...
        • brite Miauczusiu 27.09.05, 17:05
          Jeżeli Belka jest czerwony, to Lepper jest niebieski.
          • cassani oj 27.09.05, 17:38
            a jaki jest Belka? Na mój stan wiedzy jest on barszczcykiem czerwonym
            nieudolnie wybielanym...
          • Gość: miauczusia Brite, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 17:39
            Był premierm w rządzie SLD, dla mnie to wystarczy, żeby uznać go za czerwonego.
            • cassani Re: Brite, 27.09.05, 17:41
              myślę ze i inne znaki na niebie i ziemi za tym wskazują
      • Gość: chomąt sapiens Re: Wszyscy co byliście prawdziwymy zwolennikami IP: *.lublin.mm.pl 27.09.05, 17:39
        nie popisała ? Raczej chyba nie dorosła do demokracji.pl
    • Gość: dziad_nieborak Re: Wszyscy co byliście prawdziwymy zwolennikami IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 27.09.05, 13:14
      A nie chcialbys jeszcze Cassani wiedziec ile wydaje miesiecznie na zywnosc,
      mieszkanie lub paliwo? He?
      Moja pomoc - moja sprawa, a poza tym nie sadze, zeby od faktu wplacenia
      jakichkolwiek pieniedzy na jakakolwiek partie zalezalo bycie jej prawdziwym
      hehheh zwolennikiem.
      Dzierżżż!!!
      • cassani Re: Wszyscy co byliście prawdziwymy zwolennikami 27.09.05, 13:22
        wiem o tym że Ty też o tym wiesz że to prowokacja:)
        • Gość: dziad_nieborak Wiem, fakt, ale... IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 27.09.05, 13:39
          ostanio temat PD jest dla mnie zbyt drazliwy. Tak samo jak temat wynikow
          wyborow. Choc oczywiscie wole zostac przy swoich przekonaniach niz nawet wygrac
          i w swej glupocie cieszyc sie, ze taka zakala swiata polityki, samo sedno zla,
          glupoty i populizmu jak PD odpadla. Tak jakby to wydarzenie bylo
          najistotniejsze w tych wyborach. Jakby nie byl istotniejszy fakt, ze mnostwo
          oszolomow wlasnie dostalo sie do parlamentu i trzeba nie swietowac, tylko sie
          raczej niepokoic. Ale coz, jak widac, mozna sie cieszyc i z takich rzeczy. Jak
          komus brakuje innych bodzcow w zyciu...
          Dzierżżż!!!!!
          ps. ale sie rozgadalem heh
          • cassani Re: Wiem, fakt, ale... 27.09.05, 14:01
            a propos bodźcy. Ja ogólnie pozytywnie odnosiłem sie do pomysłu PD ale brak
            bodźców ze strony działaczy tej partii ją w jakimś sensie pogrążył. Pisałem już
            wczoraj - Belka wyciągnął PD w Łodzi na ponad 6% nic nie robiąc. Gdyby zakasał
            rękawy i pracował dla partii myślę że by ją wślizgnął do parlamentu. naprawdę
            tak uważam.
            A propos oszłołomów w sejmie - wiesz, większość ich i tak by weszła, jak widzę
            że w sejmie będzie Anitka Błochowiak i małżeństwo Łyżwińskiech to odruchowo sie
            rozglądam za paszportem...
    • protz Re: Wszyscy co byliście prawdziwymy zwolennikami 27.09.05, 13:22
      Serce krwawi, gdy patrze jak Ty nic nie rozumiesz, albo nie chcesz zrozumiec.

PD odniosła sukces. Mozesz pisac co chcesz, ale ja wierze bardziej
      przewodniczącemu tej partii, niz Tobie. W koncu on wie lepiej. Oni zawsze
      wiedzieli lepiej, wiec teraz musi byc podobnie.

Dla dobra argumentacji przyjmijmy jednak na chwile, ze jednak wynik PD to
      porażka: (coz za absurdalny wymysł, nieprawdaż?)

To nie wyborcy, ktorzy zagłosowali na PD są winni ich słabego wyniku, ale ci,
      ktorzy na tę parte nie głosowali, czyli na przykład ja, Pan, Pani,
      społeczenstwo. Przepraszam zatem bardzo Partie Demokratyczną za ich słaby wynik,
      oczywiscie jestem gotów partycypowac w ogólnonarodowej zbiórce, pod warunkiem
      oczywiscie, ze dorzuci sie drugi winny zaistniałej sytuacji: wiatr populizmu.
      • cassani to słuszna koncepcja:) 27.09.05, 13:25
        Niech sie zkładają ci co nie zagłosowali - bo to ich wina, słuszna
        argumentacja:)))
        To tak troche w stylu Korwina-Mikke - mi nie zalezy żeby byc prezydentem, to
        społeczeństwu powinno na tym zależeć i jak mnie nie wybiorą tylko jakiegoś
        złodzieja, to sami za to zapłacą:)
    • Gość: koń ...i znów to PD. IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 27.09.05, 13:47
      Jeszcze wam się nie znudziło? Załóżcie sobie jakieś prywatne forum miłośników PD
      i walcie sobie zbiorowo konia patrząc na screeny z liderami tej partii. Przecież
      ich kochacie...
    • kotbert Niezmiernie raduje serce 27.09.05, 14:47
      obywatelska troska, taka jak wykazana przez Ciebie. Ujęta i poruszona nią do
      głębi, deklaruję, ale nie powiem ile, ponieważ skromność nie pozwala mi się
      chwalić. Niemniej jestem przekonana, że PD będzie głęboko usatysfakcjonowana
      moim uczynkiem, spowodowanym przez Twój uczynek!
      Z odpowiedzialnym pozdrowieniem.
      !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka