Gość: marcin_pabianice IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 19:43 Dziś uruchomiłem swoją nieoficjalną stronę MZK Pabianice. gdyby ktoś zechciał odwiedzić, to zapraszam na www.mzk.er.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bart Re: www.mzk.er.pl IP: *.mnc.pl 30.09.05, 22:19 Jaaaa, masz więcej stron ode mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: www.mzk.er.pl IP: *.chello.pl 01.10.05, 12:38 Nieciekawa, troche jeszcze musisz nad nia popracowac. Jak dla mnie 3+. Aha dziwi mnie tylko ze MZK Pabianice nie maja jeszcze swojej oficjalnej porzadnej strony. Normalnie smiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzK Re: www.mzk.er.pl IP: *.pabianice.pl / *.pabianice.pl 01.10.05, 21:11 > Nieciekawa, troche jeszcze musisz nad nia popracowac. Jak dla mnie 3+. Aha > dziwi mnie tylko ze MZK Pabianice nie maja jeszcze swojej oficjalnej porzadnej > strony. Normalnie smiech na sali. Hmm. Rozkład jazdy, ceny biletów, aktualności - trudno żeby było to wybitnie ciekawe, tu nie ma pola do popisu. Chyba że aktualności byłyby pisane wierszem, zobaczymy, może Marcin się postara :) To są informacje i już. Co prawda można zamieścić wiele zdjęć itp. ale charakter tej strony jest w głównej mierze informacyjny. To że MZK nie ma oficjalnej strony jest śmieszne, widocznie boją się takich światowych nowinek jak strona internetowa. Odpowiedz Link Zgłoś