Dodaj do ulubionych

ŁODZIANIE!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 00:03
Nasz klub ŁKS znalazł się w bardzo trudnej sytuacji. Grozi mu zniknięcie z
piłkarskiej mapy Polski! Pomóżmy naszej drużynie i stawmy się licznie na
meczu z Zagłębiem Sosnowiec w piątek o godzinie 20. Namówcie swoich bliskich
i przyjaciół do przyjscia na mecz razem z Tobą. Stwórzmy wspaniałą atmosferę
i pokażmy że ŁKS to my- prawdziwi kibice!! DOPINGUJMY KULTURALNIE!!

bilety na mecz w cenie 11 i 16 zł

Nie pozwól by ŁKS upadł! Przyjdź na mecz i bądź razem z drużyną!

Proszę moderatorów o nie usuwanie wątku i nie przenoszenie go, Niech apel
trafi do jak największego grona odbiorców bo bez tego nasza drużyna upadnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pomarańcz Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 00:49
      hehehhehehhehh

macie jeszcze jakiegoś kibica?
      • saczek1 Re: ŁODZIANIE!!! 05.10.05, 13:14
        a Ci tam ... no widzewiacy też mają tłumnie przyjść ? :P
    • yavorius Re: ŁODZIANIE!!! 05.10.05, 08:10
      To wy umiecie dopingować kulturalnie?
    • cassani ja dziękuję i jak się domyślam 05.10.05, 08:33
      większość łodzian też. najpierw udowodnijcie że umiecie dopingować kulturalnie
      a potem wyrywajcie się z takimi apelami.
      a po drugie - przypadkowo obejrzałem bramki z ostatnich derby Łodzi w TV.
      Tragedia! piłka gdzieś uciekała obrońcom, nikt nie potrafi podać, taki poziom
      piłki to ja mam pod blokiem za darmo.
      Apel trafił do dużego grona i jestem przekonany że wywołuje uśmiech na twarzach.

Polska piłka kona a nosi sie jakby była co najmniej na poziomie niemieckiej.
    • avatary niszczyliscie miasto to teraz radcie sobie sami 05.10.05, 09:28
      co drugi dom w centrum ma zniszczoną fasade przez kiboli.
      temu miastu nie jest potrzebna do rozwoju wylęgarnia patologii która niszczy
      jego spuściznę....to miasto normalnych ludzi a nie debili. przyszła kryska na
      matyska.
      • cassani ot-co 05.10.05, 09:34
        pójde na mecz, tylko najpierw niech odmalują wszystkie budynki.
      • superkulfon Nic dodac nic ujac 05.10.05, 10:08
        chcecie wsparcia lodzian to przestance bazgrolic po scianach. przestance tez
        robic zadymy na miescie. Jak na stadion nie bedzie strach wejsc to i ludzie
        zaczna przychodzic
        • Gość: literka_m zaorac stadion pilkarski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 10:18
          nie bardzo wiem, dlaczego z calego LKS akurat wokol klubu pilkarskiego jest
          tyle wrzawy. Dno a "produkuje" najwiecej szumu. LKS to nie tylko pilka i czas,
          zeby to zrozumiec i wyciagnac odpowiednie wnioski, bo akurat wyniki mizerne a
          naklady najwieksze.
    • Gość: manek A gdzie do kawiarni??? IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 10:46
      na derby chcieliście 3 tysiace a tyle to nawet na ŁKS nie przychodzi hehehe,
      kibice jednodniowi kawiarniani, Papis i reszta bandytów rzucających kamorami i
      bazdgrzących na murach
    • Gość: polaczek Zamalujcie wszystkie napisy na murach domów!!!!! IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 10:47
      wiem ze to nierealne wiec tak samo nierealne jest aby istaniła ten klub
    • Gość: manek Niech wam ten cham Papis pomoże!!!! IP: *.toya.net.pl 05.10.05, 10:48
      najlepiej w robieniu kawy
      • Gość: Łodzianin Łodzianie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:16
        Spodziewałem się wielu tego typu komentarzy. Dlatego proszę Was w imieniu
        wszystkich prawdziwych kibiców ŁKSu nie uogólniajcie, nie szufladkujcie!!

- na murach bazgrolą dzieciaki, których rodzice nie umieją wychować- to nie
        kibice!!! W gronie Klubu Kibica ŁKSu jest wiele starszych osób, które na każdym
        kroku starają się piętnować takie zachowania i dawać dobry przykład
        - poziom piłki jest mizerny ale jest duża szansa na awans i deklaracja że do
        pierwszoligowego ŁKSu wejdzie strategiczny sponsor
        - kiedy ostatnio byliście na meczu?? myślicie bardzo stereotypowo niestety
        - agresja w dzisiejszych czasach jest wszędzie: na ulicy, na dyskotekach, na
        osiedlach, również wśród "kibiców". Proszę nie przyszywać każdemu kibicowi
        metki z napisem "debil i chuligan".
        - my, Prawdziwi Kibice, tak jak większość ludzi chce sportu na wysokim
        poziomie. Ale samym narzekaniem niczego sie nie zmieni- przyjdźmy na mecz i
        pokażmy, że sport nas interesuje!
        - normalnych, spokojnych kibiców czyli nas jest dużo więcej!! Nie dajmy się
        sterroryzować grupce idiotów, bo niedługo będziemy bali się wyjść z domu!

W imieniu wszystkich Kibiców ŁKS ŁÓDŹ proszę Was jeszcze raz: Łodzianie,
        przyjdźcie w piątek na mecz i nie pozwólcie żeby ŁKS upadł!! Razem z upadkiem
        ŁKSu umrze część naszego miasta. Przyjdźcie i przekonajcie się że na II ligowym
        meczu jest wspaniała atmosfera. Pozdrawiam
        • yavorius Re: Łodzianie!!! 05.10.05, 11:22
          Gość portalu: Łodzianin napisał(a):
          > Nie dajmy się
          > sterroryzować grupce idiotów, bo niedługo będziemy bali się wyjść z domu!

Wy się już daliście sterroryzować, bo na derby przyszliście w liczbie sztuk
          kilkudziesięciu...
        • cassani Kibice!!! 05.10.05, 11:45
          "- na murach bazgrolą dzieciaki, których rodzice nie umieją wychować- to nie
          kibice!!!"
          co nie zmienia faktu iż jako PRAWDZIWI kibice, powinniście dbać żeby te napisy
          znikały, więc do roboty. Ja jakoś nie słyszałem by którykolwiek z klubów
          walczył z tym bazgroleniem po ścianach, o czym nawet nadmieniały media
          zagraniczne. I raczej wątpie żeby to nie-kibic wymazgrywał teksty typu Żydzew.

"Proszę nie przyszywać każdemu kibicowi
          > metki z napisem "debil i chuligan". "
          metka została przyczepiona przez samych kibiców, nie nas

poza tym nie odniosłes sie do poziomu meczów, który jest gorszy od gry
          w "jedynki". Na mecze sie powinno chodzić dla emocjiz nie dla nieskładnej
          bieganiny.

jak dla mnie mogą zwinąć i ŁKS i Widzew i nie będę płakał a nawet pewnie nie
          zauważę zmiany.
        • yarro Re: Łodzianie!!! 05.10.05, 11:52
          Nie musze przychodzic, bo czy chce czy nie i tak slysze wszystkie mecze z al.
          Unii przez okno i mam darmowe oświetlenie w mieszkaniu.

Poza tym, mi tam nie będzie brakowało prosteckich wygłupów kibiców na osiedlu,
          gdy nie będzie komu kibicowac.

Sami sobie to wygrabiliście. Nie umieliście wewnętrznie się oczyscic z
          chuliganerii i pseudokibiców - pomoze wam brak klubu...
      • Gość: pafcio Re:Łodzianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:16
        Łodzianin wstawił tutaj apel , jeśli kogoś z czytających to zachęci i przyjdzie
        na mecz to fajnie , nie zachęci też fajnie.
        Do pomarańcza:
        - tak mamy.
        Do yavoriusa :
        - tak umiemy.
        A czy Tobie wydaje się , że na temat tel. komórkowych wiesz wszystko ?
        Do cassaniego:
        - lepiej się śmiać niż płakać , czego i Tobie życzę.
        Do avatary:
        - piszesz .coś o „spuściźnie”...spuszczę na to zasłonę milczenia
        Do superkulfona:
        - mówisz , że „robimy zadymy na mieście” a czy zdarza Ci się używać
        zwrotów „po czemu te jaja”??
        Do literki_m:
        - napiszę tak , skoro jest tyle „wrzawy” to może to interesuje więcej
        osób niż pokaz artystów tworzących p.t. „konstrukcja w procesie”
        Do polaczka:
        - mylisz się , ale to ludzkie

Miłego dnia.

• yavorius Do Pafcia 05.10.05, 11:23
          Gość portalu: pafcio napisał(a):
          > Do yavoriusa :
          > - tak umiemy.
          Chętnie zobaczę, tylko w trosce o swoje zdrowie pozwolisz że zrobię to,
          oglądając tv.

##
          > A czy Tobie wydaje się , że na temat tel. komórkowych wiesz wszystko ?
          Nie, nie wydaje mi się, czy gdzieś twierdziłem, że jest inaczej?
          • Gość: Łodzianin YAVORIUS!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:37
            Wiemy z czego wynikała decyzja o nie pójściu na derby. Podjęła ją znakomita
            większość kibiców ŁKSu- kto chciał mógł iść kupić sopkojnie bilet na mecz. Nie
            było żądnego straszenia jak to niektórzy twierdzą. Byliśmy po prostu solidarni!

Co do słuszności bojkotu to inna sprawa. Sam się teraz zastanawiam czy nie
            byłoby lepiej iść na ten mecz. No ale cóż, czasu cofnąć się nie da.

PROSZĘ ŁODZIAN, NIE IDENTYFIKUJCIE KIBICA ŁKS Z ŁOBUZEM!!! TO KRZYWDZĄCE
            STWIERDZENIE. DOCEŃMY STARANIA LUDZI KTÓRYM LEŻY NA SERCU DOBRO ŁKSu (99%) I
            PRZYJDŹMY NA MECZ. ZANOSI SIĘ NA WYSOKĄ FREKWENCJĘ WIĘC WSPÓLNIE POKAŻMY ŻE ŁKS
            PODOBNIE JAK WIDZEW TO MY- ŁODZIANIE A NIE BANDYCI!!!
            • yavorius > Łodzianin 05.10.05, 11:42
              Napisałeś:
              > kto chciał mógł iść kupić sopkojnie bilet na mecz. Nie
              > było żądnego straszenia jak to niektórzy twierdzą. Byliśmy po prostu
              solidarni!

A co powiesz na to?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=29864773&a=29883577
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=486&w=29864773&a=29866722
              • Gość: Łodzianin Re: > Łodzianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 11:59
                Yavorius żeby było jasne: nie chcę ślepo popierać każdego zachowania Kibiców
                ŁKSu. Staram się byc obiektywny! Powiem wprost, że decyzja o bojkocie nie była
                słuszna, bo na Widzew poszliby tylko posiadacze biletów i nie byłoby żadnych
                awantur pod kasami.

Nikt nikogo nie zastraszał pod kasami!! Wiem kto tam stał i wiem że ci ludzie
                tylko słownie, KULTURALNIE starali się zniechęcic do pójścia na mecz! No a
                tekst kolegi, który mówi że stali jacyś chuligani z Limanowskiego pozostawię
                bez komentarza! SK ma jedynie żal do tych co poszli że nie solidaryzują się z
                decyzją- to wszystko! Kibice ŁKSu są razem- nie ma podziałów!!

Nie znam wszystkich członków SK i nie wiem co robili w dzien derbów ale byłem
                pod stadionem ŁKSu i widziałem wielu ludzi ze stowarzyszenia. Nie jestem pewien
                na 100% że ktoś z SK nie poszedł na mecz ale jestem prawie pewien że jeśli by
                tak było to wyszłoby to na jaw i wywołało OGROMNE oburzenie wśród kibiców ŁKSu.
                Naprawdę.

To wszystko to dyskusje nad rozlanym mlekiem. Nie ma to sensu, czasu się nie
                cofnie.

NIE CHCĘ NA SIŁĘ NAMAWIAĆ DO PRZYJŚCIA NA STADION. DLATEGO APELUJĘ OSTATNI RAZ,
                JAKO JEDEN Z BARDZO WIELU, KTÓRYM LEŻY NA SERCU DOBRO ŁKSU, PROSZĘ PRZYJDŹCIE
                NA MECZ W PIĄTEK O 20 NA AL. UNII 2 A PRZEKONACIE SIĘ ŻE WSZYSCY KIBICE ŁKSu
                JAK I DANIEL GOSZCZYŃSKI STOJĄ PO TEJ SAMEJ STRONIE!!

POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH KIBICÓW ŁKSu I WIDZEWA.
            • h8red Re: YAVORIUS!! 05.10.05, 12:23

> PROSZĘ ŁODZIAN, NIE IDENTYFIKUJCIE KIBICA ŁKS Z ŁOBUZEM!!!

Ekhm... będzie mi ciężko... mieszkam blisko Limanki...
            • barracuda7110 Re: YAVORIUS!! 05.10.05, 12:44

> Wiemy z czego wynikała decyzja o nie pójściu na derby. Podjęła ją znakomita
              > większość kibiców ŁKSu- kto chciał mógł iść kupić sopkojnie bilet na mecz. Nie
              > było żądnego straszenia jak to niektórzy twierdzą. Byliśmy po prostu solidarni!

ROTFL!
        • cassani Re:Łodzianie 05.10.05, 11:47
          Do cassaniego:
          - lepiej się śmiać niż płakać , czego i Tobie życzę.

no niby tak - ale na stadionie spodziewam sie emocji a nie śmiechu z
          niezdarności piłkarzy.
          • Gość: pafcio Re:Łodzianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 12:10
            Yavorius , przez 28 lat samodzielnie ( bez Taty i Mamy ) chodzę na ŁKS i
            zapewniam Cię jeśli nie szukałem guza to nigdy go nie znalazłem i na zdrowie
            nie narzekam.
            No i oczywiście zrobisz co będziesz chciał.
            Powtarzam to jest apel , czy mam wyjaśniać co oznacza to słowo ?

Yavorius , proszę Cię daj spokój z linkami do forum G.W .
            Na klawiaturze da się wystukać wszystko.

• yavorius Re:Łodzianie 05.10.05, 12:11
              > Powtarzam to jest apel , czy mam wyjaśniać co oznacza to słowo ?

Nie trzeba, dziękuję:)
        • superkulfon Re:Łodzianie 06.10.05, 13:05
          Do superkulfona:
          > - mówisz , że „robimy zadymy na mieście” a czy zdarza Ci się
          > używać
          > zwrotów „po czemu te jaja”??

Zeby daleko nie szukac, 2 lata temu w juvenalia. Na usprawiedliwienie mozna
          jedynie dodac ze to zrobila holota z widzewa. Ale patrzac na kibicow LKS mozna
          stwierdzic ze i oni sa do tego zdolni. Zdemolowane autobusy po meczach to tez
          wynik tych zadym. jak bylem mlodszy kibicowalem LKS, teraz zaczne na nowo
          kibicowac jesli:
          1. nie bedzie pilki kopanej, to co mozna zobaczyc w urywkach z meczow LKS czy
          widzewa w TV pojkazuje ze jej poziom siegnal dna... Mimo fartownej grupy i
          fartownej gry naszej narodowej to dno nie siegnela tylko pilka w lodzi ale i w
          polsce.
          2. bedzie klimat na trybunach do dopingu, aby tak sie stalo to wy kibice
          powinniscie wyeliminowac ze swoich szeregow zwyklych bandytow i dresow

ps. mam nadzieje ze gdy zabraknie LKS i widzewa to nie przerzucicie sie na
          siatkowke i lige swiatowa
    • Gość: Jaco Prawda IP: *.lze.lodz.pl 05.10.05, 13:10
      Przestańcie pierd..ć o murach, niszczeniu itp. 98% kibiców to normalni ludzie -
      szanujący innych i prawo. Pozostałe 2% to debile i powinno się ich leczyć a
      póki co izolować. Nigdy w życiu nie rzucałem się na żadnego Widzewiaka (dodam
      też, że nie dlatego, ze się boję albo jestem ułomkiem - po prostu szanuję
      innych ludzi), nigdy nie pisałem spray-em na murach... Chodzę na mecze od jakiś
      17 czy 18 lat i jeśli o mnie chodzi na meczach nie musiało by być żadnego
      ochroniarza czy Policjanta. Przestańmy wszyscy pieprzyć o "terrorystach,
      chuliganach itp" - wystarczy zmienić prawo i zrobi się z debilami porządek!
      Trzeba tylko chcieć i naszych stadionach zaczęły by się pojawiać całe rodziny a
      nie tylko ci co się nie boją.
      Widzew za moment bedzie w tej samej sytuacji (Boniek zapowiedział odejście po
      rundzie jesiennej). Zobaczycie, przyjdzie taki moment, że albo się opamiętamy
      wszyscy albo oba nasze łódzkie kluby zginą marnie! Dla dobra tego miasta
      powinniśmy się porozumieć! A kretynów wyeliminować!
      • Gość: emeryt Re: Prawda IP: *.mnc.pl 05.10.05, 21:16
        98% kibicow to normalni ludzie - 2% bazgrze po murach. i co: nikt nic nie wie?
        nie wiadomo kto to robi? powrot niewidzialnej reki po 30 latach?

czemu garstka kretynow zawladnela kilkoma tysiacami (podobno tylu bylo chetnych
        na obejrzenie derbow z sektora gosci) normalnych?

tylko te 2 przyklady pokazuja, ze nawet ci 'normalni' kibice wspieraja
        'nienormalnych' - poprzez swoja biernosc, czyli cicha akceptacje. dopoki sami
        nie posprzatacie tego gowna, nie liczcie na pomoc ludzi z zewnatrz (chypa ze
        ktos przywroci do zycia oddzialy ZOMO)
    • Gość: Bart Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.mnc.pl 05.10.05, 14:57
      GKS Katowice spadł do 4. ligi i jest im tam dobrze, więc o co jakby chodzi?
      • Gość: Jaco Jacy moraliści! IP: *.lze.lodz.pl 06.10.05, 07:14
        Myślicie jeden z drugim barany, że niby kto ma robić porządki z chuliganami?
        Ja? Normalni kibice? Prezesi klubów? Chyba macie coś z garnkiem! Od tego jest
        prawo i policja. Ja mam swoją pracę! Dlaczego nie wspominacie o zwykłych
        gnojkach co malują bazgroły na murach?! Ja mieszkałem na Retkini w odnowionym
        bloku - obecnie nie ma ani jednego napisu "kibicowskiego" a od diabła nic nie
        znaczących bazgrołów! Znakiem tego 98% bachorów z okolicy to badyci i
        psychole?! Szkoda mi was barany bo pewnie jest tak, że nigdy nie chodziliście
        na mecze, nie uprawialiście sportu a i pewnie na WF przynosicie zwolnienia... ;)
        A moze wasz ukochany sport to pielgrzymki do Częstochowy lub biegi... po
        Galerii Łódzkiej?! Najlepiej jest pierd... z monitora i nic nie robić, nie?
        Zamknąć wszystkie "jaskinie zła"! Co roku łapią tysiące pijanych kierowców... -
        według WASZEGO toku myślenia - zabrać wszystkim chu.om prawa jazdy!
        Smutne są wasze bradnie!
    • cassani delikatnie podsumowując 05.10.05, 15:17
      nie jestem zdziwiony - większość łodzian ma głęboko dość "nawciąganych" buraków
      hasających po ulicach w brudnych dresach i straszących przechodniów, pomazanych
      ulic i zapetowanych i oplutych klatek i bram.
      Ja wierzę że są i prawdziwi kibice - ale widziałem tu wpis że stanowią oni 98%
      a tylko2% to element - odwróciłbym te proporcję i wtedy byłoby to bardziej
      zgodne z prawdą.
      Jak dla mnie - a widzę że nie tylko - ŁKS można spokojnie pochować. Potem
      czekam na Widzew. Zresztą cała nasza pseudoliga gdzie banda wyrostków pasjonuje
      się z góry ustawionymi meczami jest śmieszna.
      Rozwiązanie widzę jedno - angielskie - wycofać się z udziału z wszelkich
      pucharów, nawet zawiesić ligę, zrobić porządek z sędziami i kibicami i za 2
      lata wznowić rozgrywki. I zrobic tak jak jest w Anglii, przed pierwszym rzędem
      foteli jest linia z informacją - "jeśli ją przekroczysz - płacisz ileś tysięcy
      funtów". Chętnie chodziłbym na mecze i pewnie wiele innych ludzi też, ale bez
      powyższej kuracji nie wyobrażam sobie tego.
      ŁKS padnie - albo nie - to nieważne bez uzdrowienia całej polskiej piłki
      włącznie z "nic-niewiedzącym" Listkiewiczem.
    • Gość: .................. Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 22:16
      to wszystko prawda o tych gnojach. Ale ich czas sie powoli konczy, beda
      pieniadze w polskiej pilce to zrobi sie porzadek z chuliganami. Ale teraz nie
      czas na żale, trzeba pomóc Ełksie wiec do roboty, przeciez nikt z nas nie chce
      upadku ani ŁKSu ani Widzewa. Pozdro dla wszystkich
      • histeryx no fuckin way... 05.10.05, 23:53
        najpierw czyste mury potem skamlanie o pomoc. innych rozmów z terrorystami nie
        przewiduje sie...
    • Gość: vg Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.toya.net.pl 06.10.05, 00:03
      no przepraszam. łodzianie kibicują WIDZEWOWI>
      • superkulfon Re: ŁODZIANIE!!! 06.10.05, 13:12
        z dwojga zlego wole LKS. Przynajmniej nie przyszli robic zadymy na juvenaliach.
    • h8red A ja wiem.... 06.10.05, 12:41
      ... ale jjeśli pójdzie to w taką stronę jak w lince to ja przepraszam.

www.pilkanozna.pl/pn.php?dzial=news&id=45715
    • teufel Re: ŁODZIANIE!!! 06.10.05, 12:54
      Jaki nasz, jaki nasz?? Mój KLUB to WIDZEW!!

BTW: Tak z ciekawości byłeś na derbach:>??
      • Gość: Łodzianin Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:47
        Nie byłem na derbach tak jak reszta oprócz 50 osób. Nie zamierzam się tłumaczyć
        Wam z tego po raz 147. Na szczęście sporo osób wzięło się za plakatowanie
        miasta i zachęcanie ludzi do przyjscia.

Wy też oszczędźcie sobie te zgryźliwe uwagi typu "odmalujcie miasto to
        przyjdziemy". Ludzie!! Nie chce sie powtarzac ale zapamietajcie: Prawdziwych
        kulturalnych (choc kazdemu sie czasem wymsknie jakies slowo na "k") kibicow
        jest ogromna wiekszosc).

To ze ktos maluje po murach nie oznacza ze ja maluje; tak samo jesli Ty wracasz
        nocnym autobusem z imprezy nie oznacza ze rozpieprzasz kasowniki i drzesz mordę
        na pół autobusu, bo tak zachowuje sie mniej wiecej polowa podróżujących nocnymi.

Przykro mi jak czytam niektore teksty. Niektorym Łodzianom na niczym nie zalezy-
        potrafia tylko krytykowac i narzekac. Cały łódzki sport macie glęboko w dupie
        bo tak jak napisal ktos wczesniej ze sportem pewnie nie macie nic wspolnego.
        Sport jest potrzebny; dla miasta, dla dzieci, dla wszystkich.

Pomóżcie, przyjdźcie!!
    • ixtlilto Re: ŁODZIANIE!!! 06.10.05, 13:51
      > Pomóżmy naszej drużynie i stawmy się licznie na meczu [...]
      Szkoda, że nie chcieliście jej pomóc podczas derbów

Gość portalu: Jaco napisał(a):
      >Zobaczycie, przyjdzie taki moment, że albo się opamiętamy
      >wszyscy albo oba nasze łódzkie kluby zginą marnie! Dla dobra tego miasta
      >powinniśmy się porozumieć!
      Tylko dlaczego nawołujecie do opamiętania teraz, po derbach, które "solidarnie"
      (by Łodzianin) zbojkotowaliście?
      • Gość: Łodzianin Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 13:55
        > Tylko dlaczego nawołujecie do opamiętania teraz, po derbach,
        które "solidarnie"
        (by Łodzianin) zbojkotowaliście?

Właśnie po to żeby niektórzy się opanowali!! Działacze Widzewa zapomnieli że
        derby nie są dla nich tylko dla jak najwiekszej liczby kibiców. Eh........
        • ixtlilto Re: ŁODZIANIE!!! 06.10.05, 14:02

> Właśnie po to żeby niektórzy się opanowali!! Działacze Widzewa zapomnieli że
          > derby nie są dla nich tylko dla jak najwiekszej liczby kibiców. Eh........
          Oki, więc dwa pytania:
          1. ile biletów dostał Widzew na ostatnie derby?
          2. ile biletów sprzedają kasy na mecze ŁKSu?

Z niecierpliwością będę oczekiwała jutro informacji iluż to kibiców ŁKS
          przyszło na mecz swojej drużyny...
          • Gość: Łodzianin Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:11
            Nie pamiętam dokładnie ile biletów dostał Widzew ale patrząc na ich sektor
            można stwierdzić że było ich ponad 4 może nawet 5 tysięcy bo wypełnili cały łuk
            na ŁKSie. Na derbach na Widzewie w czerwcu kibiców ŁKSu było ponad 3 tysiące i
            taki układ był ok.
            A z tymi biletami to wiadomo jak jest, jedni wlaza przez płoty, inni daja
            ochroniarzom 5 zl i wchodza, ludzie maja tez karnety. Ale na mecz z sosnowcem
            nikt oprócz Kobiet i Dzieci nie wejdzie za darmo. Będą pilnowac tego wyznaczeni
            ludzie.
            • Gość: limonka Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:27
              ci sami ktorzy pilnowali zeby nie kupic biletu na derby?
              • yarro Re: ŁODZIANIE!!! 06.10.05, 17:21
                No ba, przecież już się sprawdzili :)
    • korsarz3 Obudzili się z ręką w nocniku! 06.10.05, 13:52
      A na derby trzeba było iść, posłuchać prezesa Goszczyńskiego zwracającego się z
      apelem. Wtedy mieliście go w dupie, teraz jak się okazało że facet nie żartuje
      biadolicie i raptem zachciało wam się na mecze chodzić.
      Przez wasze nieodpowiedzialne działanie zpieprzyliście święto piłkarskiej Łodzi.
      Teraz możecie swój "ukochany klub" puścić w skarpetkach. Ale wy nadal wiecie
      swoje, kochacie Papisa i resztę tej bandy chuliganów, która rządzi w tym klubie.
      • Gość: pafcio Re:Łodzianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 17:18
        Oczami wyobraźni widzę jak właściciel np.Manchesteru Utd. , w wieczór
        poprzedzający mecz derbowy ogłasza:
        - szanowni kibice M.U jeśli nie przyjdziecie na stadion Manchesteru City to ja
        rezygnuje .
        Nie tylko miasto by go wyśmiało cały Albion miałby polewkę.

Stowarzyszenie kibiców ŁKS podjęło taką decyzję , powody jej podjęcia podało i
        kropka.
        Większość kibiców zgodziło się z tym i finito.

Zbojkotowaliśmy mecz derbowy bo mamy takie prawo i wybraliśmy to zamiast
        tradycyjnej zadymy pod bramą stadionu Widzewa.
        Dopiero była by jazda :
        - kibice ŁKS bili się z ochroną i policją
        - policja użyła gumowych kul wobec chuliganów z ŁKS
        Ciekawe co wtedy p.Goszczyński by powiedział ?.

Nie jesteście kibicami ŁKS i macie w d.... całą tą sprawę to postarajcie
        postępować wg przysłowia ...”nie mój koń , nie mój wóz , kolorowe baby wiózł”.
        • yarro Re:Łodzianie 06.10.05, 17:20
          Tak się składa, zę kibiców Man Utd nie trzeba zachęcac do przyjścia na stadion.

Jak widać, w Łodzi kibicom nie zależało.
          • Gość: pafcio Re:Łodzianie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:02
            Jak widać nie doczytałeś.
            - nie zależało nam na użeraniu się o ochroną i policją,
            - nie chcieliśmy wchodzić z bramą.
            - nie chcieliśmy aby ludzie o organu Agory mieli „pożywkę” jacy to kibice
            ŁKS są niegrzeczni .
            Ale jak widać jak się chce to kij się zawsze znajdzie.

P.S Szanowna ixtlilto , jaka liczba kibiców ŁKS by Cię zadawalała , czy 4
            tysiące to mało , a może 8 tysięcy to już dużo , jaka jest Twoja miara.

• ixtlilto Re:Łodzianie 06.10.05, 20:33

> P.S Szanowna ixtlilto , jaka liczba kibiców ŁKS by Cię zadawalała , czy 4
              > tysiące to mało , a może 8 tysięcy to już dużo , jaka jest Twoja miara.
              Tu nie chodzi o żadną "moją" miarę.
              Uważam poprostu że to nie fair, że najpierw bojkotujecie mecz, a półtora
              tygodnia później zapraszacie Łodzian na inny. Jako Łodzianka wolałabym obejrzeć
              mecz derbowy przy pełnych trybunach, a nie spotkanie z Zagłębiem Sosnowiec.
              • Gość: krytyk Re:Łodzianie IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 06.10.05, 21:10
                No to według Pafcia&Co nie jesteś rodowitą łodzianką :/
    • Gość: Marcin Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:29
      Pełna MOBILIZACJA, musimy byc!!!
      • Gość: pafcio Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 22:57
        Decyzję o bojkocie meczu derbowego podjęło Stowarzyszenie Kibiców ŁKS i to czy
        się to komuś podoba czy nie , ta zorganizowana grupa ludzi jest naszym „głosem”
        na zewnątrz.
        To czy to była słuszna decyzja czy nie każdy kibic ŁKS może ocenić sam.
        Kibice Widzewa i nie zainteresowani , moim zdaniem powinni przyjąć ją do
        wiadomości.

Ale nie o to tutaj chodzi.
        Panu Goszczyńskiemu moim zdaniem brakło JAJ , aby powiedzieć , przeliczyłem
        się , brakuje mi pieniędzy , rezygnuję bo mnie na to nie stać lub po prostu
        przestało mnie to bawić.
        I tyle.
        Większość z nas by mu podziękowała za to co zrobił , pewnie , że było by żal
        ale trudno.
        Ten powód , którym podpiera się p.Goszczyński jest moim zdaniem żenującym.

No i sam apel , nie jest skierowany do kibiców Widzewa czy do ludzi , którzy
        wolny czas spędzają inaczej.

Namawiamy kibiców ŁKS i sympatyków naszego Klubu jeśli mają czas i chęć , aby
        się pojawili na naszym stadionie i swoją obecnością wsparli Klub w trudnych
        chwilach.

• mini_works Re: ŁODZIANIE!!! 07.10.05, 18:03
      aha, spróbujcie raz nie zrobić zadymy i rozpieprzu, to pogadamy. Jechać
      autobusem z kibolami...niezapomniane przeżycie. Spadać!!!
      • Gość: Łodzianin Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 01:31
        dzięki dla wszystkich którzy byli. Frekwencja moze nie powala na kolana (7 tys
        sprzedanych biletow+ kobiety, dzieci i cwaniaki bez biletow) ale kulturalny
        doping i dobra gra naszych piłkarzy nastraja optymistycznie.

PS. aha jeszcze jedno, kibice zagłębia sosnowiec dostali od pzpnu zakaz wyjazdu
        do Łodzi ale kibice ŁKSu oddali im kawalek wlasnego sektora. Nie bylo zadnych
        ochroniarzy, plotow i policji. Nikt sie z nikim nie bil.

Pozdrawiam i zapraszam na nastepne mecze :]
        • Gość: zyzek Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.mnc.pl 08.10.05, 11:13
          > PS. aha jeszcze jedno, kibice zagłębia sosnowiec dostali od pzpnu zakaz wyjazdu
          >
          > do Łodzi ale kibice ŁKSu oddali im kawalek wlasnego sektora. Nie bylo zadnych
          > ochroniarzy, plotow i policji. Nikt sie z nikim nie bil.

o rety!

jak bardzo potrafia zmienic sie kibice mielismy okazje zobaczyc przy okazji
          'pojednania dla papieża'.
          • Gość: zyzek Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.mnc.pl 08.10.05, 11:20
            ps.

>(7 tys sprzedanych biletow+ kobiety, dzieci i cwaniaki bez biletow)

slyszalem ze ludzi bylo w sumie 7 tys, a biletow sprzedano niecale 5 tys.
    • eolson Sami sobie jesteście winni !!! 12.10.05, 11:29
      Ludzie , sami sobie jesteście winni . Rozmawiał z wami wasz sponsor i mówił
      żebyście jednak szli na mecz derbowy , ale po co ?! Daliście sie sprowokować
      bandzie nierozgarniętych ludzi którzy z prawdziwymi kibicami nie mają nic
      wspólnego . jak się na was patrzy to można zawołać o pomste do nieba .
      Pamietacie sytuacje kiedy Boniek ogłosił swoje odejście z Widzewa z końcem
      sezonu ? Cieszyliście się tak z tego jak conajmniej ze zdobycia mistrzostwa
      Polski ! Pomyślcie nieraz . My się teraz z was nie śmiejemy mimo że stało się to
      na waszą prośbe . Obojętnie jaki by był sponsor to nalezy go szanować i być mu
      wdzięczny a nie go zastraszać tak jak wy to robiliście . Wcale się nie dziwie że
      pan Goszczyński sie ostatecznie zdenerwował . Nie posłuchaliście go i teraz
      macie , na waszym niezrozumiałym bojkocie pieniądze straciła również Widzew gdyż
      w normalnej sytuacji na derby nie przychodzi garstka 50-ciu osób tak jak wy to
      zrobiliście . Bilety były w tej samej cenie co rok temu a dla was okazały się
      jednak za drogie ... Pomyślcie nieraz troche
      Pozdrawiam :-)
      • eolson Tomaszewski i Papis niech wam pomoże .... 12.10.05, 11:36
        Jedyna wasza nadzieja to chyba w Tomaszewskim ;)
    • Gość: ŁKSiak Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:08
      zapraszamy na mecz ŁKS Łódź vs. Śląsk Wrocław!!

Piątek godzina 19, al. Unii 2

Decydujące dni dla ŁKSu niech upłyną pod znakiem wspaniałej postawy jego
      kibiców. Pomóż! Nie pozwól by ŁKS upadł!!
      • Gość: **** Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.pl 21.10.05, 13:27
        Takiego wała, ani na łks ani na zasrany widzew
        mam dość oglądania żenady za którą muszę zapłacić
      • Gość: --- Re: ŁODZIANIE!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:31
        a 'plakaty' kto posprzata?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka