Dodaj do ulubionych

Smutno i żle

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 12:17
tak bywa czasami uuuuuuuuuuu dzień uplywa w szarościach i fioletach (to
najgrszy kolor szaro-fioletowy)przepraszam ze takie texty stukam ale moze to
przyniesie ulge.nieczesto mi sie to zdarza ,ale dzisiaj dopadly mnie
smutki,szkoda bo to sobota jeden z najlepszych teoretycznie dni.pozdrawiam
pomimo wszystko i zycze milego dnia .mysza - rozstrojona :((
Obserwuj wątek
    • Gość: mian Smutku , odejdź !!! IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 12:27
      Jakieś czary mary odpraw i smutki zaraz uciekną ;-))

A na przeziębienie . herbatka z cytrynką albo mleko z miodem i cały dzien w
      łóżeczku i jutro jesteś zdrowa . Przede wszystkim dużo snu . Uważam ze sen jest
      najlepszym lekarstwem .

Zyczę powodzenia w walce z chorobą
      mian

Jakby co to odwody czekają na przybycie z odsieczą ;-)))))
      • Gość: mian Złośliwość ? ? ;-)))))))) IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 12:38
        Mysz domowa (Mus musculus), ssak z rodziny myszowatych (Muridae), zaliczanej do
        rzędu gryzoni (Rodentia), niegdyś występujący dziko w Eurazji i Afryce
        Północnej, obecnie spotykany na całej kuli ziemskiej w rejonach zamieszkanych
        przez ludzi.

Długość ciała do 11 cm, ogona do 10 cm, ciężar ciała do 30 g. Ubarwienie
        sierści szare lub szarożółte, spód ciała białawy. Pysk spiczasto zakończony, z
        licznymi włosami zatokowymi, ogon nagi z nielicznymi pojedynczymi włosami. Nie
        posiada gruczołów potowych, aby się ochłodzić liże całe ciało.

Tryb życia głównie nocny, wszystkożerna, żyje w koloniach, ciąża trwa 21 dni,
        samica rodzi od kilku do kilkunastu młodych, ślepych i nagich, które odchowuje
        przez ok. 25 dni. Mysz domowa jest szkodnikiem zapasów żywności wszelkiego
        rodzaju, roznosicielem licznych chorób, w tym wścieklizny. W licznych odmianach
        hodowana jako zwierzę do celów laboratoryjnych i badań naukowych.

;-)))))))
    • Gość: mian Instrukcja obsługi .....? IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 12:41
      To chyba powinna być twoja kaseta instruktażowa jak mysz kota ma wychowywać ;-
      )))

zakupy.onet.pl/,469,produkt.html?url=http%3A%2F%2Fwww.merlin.com.pl%2Fsklep%2Fsklep%2Fstrona.glowna%3Fstr%3Dtow141181%26skad%3DLGokB79sF5

mian ;-)))))
      • Gość: mysza Re: Instrukcja obsługi .....? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.09.02, 21:42
        mian jestes niezastapiony :))))))))))humor mi wrocil natychmiast :))))))))))
        pozdrawiam cieplutko :))))))
        • Gość: mian Re: Instrukcja obsługi .....? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 22:37
          Staram się jak mogę ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka