Dodaj do ulubionych

Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat?

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 21:04
Obserwuj wątek
    • Gość: Poznańsk Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 29.06.01, 00:03
      NIE ZGADZAM SIĘ!!!
      Poznański
      • Gość: Andre Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.toya.net.pl 29.06.01, 00:55
        Kolejne robienie Lodzi w bambuko.
        K.... kiedy ten narod zmadrzje.
        • Gość: max Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.softbank.pl 29.06.01, 16:38
          bardzo chce i popieram
          • Gość: Max Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.toya.net.pl 29.06.01, 17:19
            Wolalbym zdecydowanie zeby powstawaly projekty przemyslowe.To jedyna przyszlosc
            dla tego miasta.
            • Gość: Michal Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.u.lodz.pl 29.06.01, 21:48
              A na co nam jeszcze jedno centrum handlowo-rozrywkowe ? Na miejscu prezydenta
              Lodzi dwa razy bym sie zastanowil... Czekalski siedzi za hipermarket. On moze
              siedziec za Nowy Swiat :)
    • Gość: MMM Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 213.76.63.* 30.06.01, 16:02
      Wygląda na to, że będziemy mieli jeszczejeden hipermarket i niewiele węcej. Z
      drugiej strony coś trzeba z tym zrobić, może lepiej "Nowy Świat" niż nic?
    • Gość: Gray Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 217.113.225.* 01.07.01, 18:21
      A po co mi jeszcze jedno ?
      Co, na kręgielnie będę chodził ?
      Następne 500 drogich sklepów, w których można dostać to samo co w dwóch
      tysiącach innych sklepów i milionie tych tanich. Prace dostanie paręset osób
      (głównie sprzedawców czyli ludzi z wykrztałceniem byle jakim), a mogłoby o
      wiele więcej.
      Ciekawe nota bene ile tym razem wziął prezydent ? :)))))
      • Gość: HuBar Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 10.9.33.* 04.07.01, 15:36
        Co z wami? W Lodzi trudno o prace a gdy powstaja nastepne to sie oburzacie.
      • Gość: Wilczy Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.p.lodz.pl 07.07.01, 14:55
        > A po co mi jeszcze jedno ?

Hehe, pomysl tak: Francuzi nie wiedza co robia, pieknie to wybuduja, a za 2 lata
        to wszystko splajtuje. No i dobrze. A teraz przypomnij sobie, jak wyglada obecnie
        fabryka Poznanskiego - ruina i bedzie coraz gorzej. Niech wiec pieknie to
        odremontuja i posprzataja, a potem niech Nowy Swiat pada ;-)

Co zostanie? Odnowiona fabryka, ktora beda ogladac turysci, ktorzy teraz ogladaja
        tylko Palac. Warunek - to musi naprawde byc dobrze przeprowadzona restauracja
        obiektow, tak zeby ich nieodwracalnie nie zniszczyc.

> Co, na kręgielnie będę chodził ?

Nooo, to akurat by sie przydalo :) Odpowiedz mi na pytanie, gdzie Lodziak moze
        pojsc ze znajomymi na porzadne kregle (oj, czy znowu slysze: "Warszawa"?...)
    • Gość: KoStas Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 10.0.212.* / 212.191.188.* 04.07.01, 21:14
      Chciałbym aby cantrum Nowy Świat powstało. Na Syberii.
    • Gość: KKK Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 217.153.35.* 05.07.01, 08:28
      czy ktoś potrafi mi wytlumaczyc swoja niechec (wrecz obrzydzenie) do tego
      pomyslu ?
      Ja osobiscie mam tylko jedno zastrzezenie - miejsce jak na tak duzy kompleks
      moze nie jest szczesliwe - samo centrum Lodzi. Ale chyba lepiej miec tam NS niż
      jak to prefeuja inni jakis przemysl w centrum miasta.
      Osobiscie uwazam, ze moze lepiej by bylo zagospodarowac Palac Poznanskiego w
      inny sposob - np. wygnac stamtad wszystkie instytucje i zabronic ciaglych
      bankietow wladzom miasta, natomiast zrobic z tego (i naglosnic) wysokiej klasy
      zabytek, a w okolicy niech bedą i inne muzea. Sa tylko dwa problemy, nikt
      stamtad sie nie usunie i zeby to zagospodarowac potrzebne sa pieniadze, czyli
      inwestor - a inwestor nie bedzie inwestowac tylko w muzea.
      Mozna krzyczec caly czas - "nie chcemy kolejnego hipermarketu", "w Lodzi ludzie
      nie maja pieniedzy na kregielnie ani na zakupy - patrz Orange Plaza", ale to
      już nie moj problem, bo nie moja kasa (ani kasa z moich podatkow) - jesli
      inwestor chce zainwestowac tutaj kupe kasy i np. jest nieswiadomy fiaska
      swojego przedsiewziecia, to po prostu zbankrutuje. Dlaczego wy wszyscy tak
      bardzo matwicie się o interesy innych ?
    • Gość: ola Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 09:03
      ja chce , a to dla tego, że będę miała kolejne 500 sklepów na zakupy! WOW!!! I
      nie piszcie głupot , że zbankrutują - nie wierzę . Zobqczycie co się będzie
      działo na otwarciu i zapewne wy tez sie tam pojawiciei to nie raz !!!!!!!!!
      • Gość: Gray Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.toya.net.pl 06.07.01, 13:08
        nie byłbym tego taki pewien, a na pewno nie będzie mnie na otwarciu. atmosfera
        jakby cyrk do wsi przyjechał oraz kupa chamstwa na każdym kroku (to moj koszyk!
        itd.).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka