Gość: ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.01, 21:04 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Poznańsk Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 10.129.128.* / *.acn.pl 29.06.01, 00:03 NIE ZGADZAM SIĘ!!! Poznański Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.toya.net.pl 29.06.01, 00:55 Kolejne robienie Lodzi w bambuko. K.... kiedy ten narod zmadrzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.softbank.pl 29.06.01, 16:38 bardzo chce i popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.toya.net.pl 29.06.01, 17:19 Wolalbym zdecydowanie zeby powstawaly projekty przemyslowe.To jedyna przyszlosc dla tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.u.lodz.pl 29.06.01, 21:48 A na co nam jeszcze jedno centrum handlowo-rozrywkowe ? Na miejscu prezydenta Lodzi dwa razy bym sie zastanowil... Czekalski siedzi za hipermarket. On moze siedziec za Nowy Swiat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 213.76.63.* 30.06.01, 16:02 Wygląda na to, że będziemy mieli jeszczejeden hipermarket i niewiele węcej. Z drugiej strony coś trzeba z tym zrobić, może lepiej "Nowy Świat" niż nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gray Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 217.113.225.* 01.07.01, 18:21 A po co mi jeszcze jedno ? Co, na kręgielnie będę chodził ? Następne 500 drogich sklepów, w których można dostać to samo co w dwóch tysiącach innych sklepów i milionie tych tanich. Prace dostanie paręset osób (głównie sprzedawców czyli ludzi z wykrztałceniem byle jakim), a mogłoby o wiele więcej. Ciekawe nota bene ile tym razem wziął prezydent ? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HuBar Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 10.9.33.* 04.07.01, 15:36 Co z wami? W Lodzi trudno o prace a gdy powstaja nastepne to sie oburzacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilczy Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.p.lodz.pl 07.07.01, 14:55 > A po co mi jeszcze jedno ? Hehe, pomysl tak: Francuzi nie wiedza co robia, pieknie to wybuduja, a za 2 lata to wszystko splajtuje. No i dobrze. A teraz przypomnij sobie, jak wyglada obecnie fabryka Poznanskiego - ruina i bedzie coraz gorzej. Niech wiec pieknie to odremontuja i posprzataja, a potem niech Nowy Swiat pada ;-) Co zostanie? Odnowiona fabryka, ktora beda ogladac turysci, ktorzy teraz ogladaja tylko Palac. Warunek - to musi naprawde byc dobrze przeprowadzona restauracja obiektow, tak zeby ich nieodwracalnie nie zniszczyc. > Co, na kręgielnie będę chodził ? Nooo, to akurat by sie przydalo :) Odpowiedz mi na pytanie, gdzie Lodziak moze pojsc ze znajomymi na porzadne kregle (oj, czy znowu slysze: "Warszawa"?...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoStas Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 10.0.212.* / 212.191.188.* 04.07.01, 21:14 Chciałbym aby cantrum Nowy Świat powstało. Na Syberii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: 217.153.35.* 05.07.01, 08:28 czy ktoś potrafi mi wytlumaczyc swoja niechec (wrecz obrzydzenie) do tego pomyslu ? Ja osobiscie mam tylko jedno zastrzezenie - miejsce jak na tak duzy kompleks moze nie jest szczesliwe - samo centrum Lodzi. Ale chyba lepiej miec tam NS niż jak to prefeuja inni jakis przemysl w centrum miasta. Osobiscie uwazam, ze moze lepiej by bylo zagospodarowac Palac Poznanskiego w inny sposob - np. wygnac stamtad wszystkie instytucje i zabronic ciaglych bankietow wladzom miasta, natomiast zrobic z tego (i naglosnic) wysokiej klasy zabytek, a w okolicy niech bedą i inne muzea. Sa tylko dwa problemy, nikt stamtad sie nie usunie i zeby to zagospodarowac potrzebne sa pieniadze, czyli inwestor - a inwestor nie bedzie inwestowac tylko w muzea. Mozna krzyczec caly czas - "nie chcemy kolejnego hipermarketu", "w Lodzi ludzie nie maja pieniedzy na kregielnie ani na zakupy - patrz Orange Plaza", ale to już nie moj problem, bo nie moja kasa (ani kasa z moich podatkow) - jesli inwestor chce zainwestowac tutaj kupe kasy i np. jest nieswiadomy fiaska swojego przedsiewziecia, to po prostu zbankrutuje. Dlaczego wy wszyscy tak bardzo matwicie się o interesy innych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 09:03 ja chce , a to dla tego, że będę miała kolejne 500 sklepów na zakupy! WOW!!! I nie piszcie głupot , że zbankrutują - nie wierzę . Zobqczycie co się będzie działo na otwarciu i zapewne wy tez sie tam pojawiciei to nie raz !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gray Re: Chcielibyście,żeby powstało centrum Nowy Świat? IP: *.toya.net.pl 06.07.01, 13:08 nie byłbym tego taki pewien, a na pewno nie będzie mnie na otwarciu. atmosfera jakby cyrk do wsi przyjechał oraz kupa chamstwa na każdym kroku (to moj koszyk! itd.). Odpowiedz Link Zgłoś