Gość: MarcinK IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 25.09.01, 11:35 Z filterkiem do usuwania spamu lub z recznym wycieciem pustych i debilnych watkow? Bo widze, ze zaczyna ubywac forumowiczow. Czyzby Redakcji nie zalezalo na forum? Pzdr. Marcin Kaniewski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: Redakcjo!!!! To jak bedzie? IP: *.lodzbynight.com 25.09.01, 12:27 bedzie lepiej panie Leszku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sld kgb Re: Redakcjo!!!! To jak bedzie? IP: *.lodzbynight.com 25.09.01, 12:28 leszek mówi ze bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: To jak bedzie? 25.09.01, 12:56 Kłaniając się nisko FORUMOWICZOM przepraszam, za prywatny bojkot. Już wiem, że Łodzi to nie przysporzy niczego dobrego (po dyskusjach na czacie i waszych postach). Zapraszam Pepe do przemyślenia takiego stanowiska i powrót. Marcinie - Redakcja nie widzi problemu spadku ilości nicków. Ponad godzinę nikt z Redakcji nie napisał chociażby: "sprawa będzie rozpatrywana" co dawałoby odroczenie decyzji dla obu stron na jaskiś bliżej nieokreślony czas. Uważam, że: 1. To jest potwierdzeniem, że niewiele osób w Redakcji interesuje sie Forum; 2. Należy zacząc traktować to forum, jako niezależne od Gazety, która sama sprowadza się wyłącznie do roli administratora technicznego; 3. Sprawy nas nurtujące nie należy kierować do Redakcji - weneckie lustro przed nami. To jak będzie - zależy już chyba wyłącznie od nas. Możemy nawet podjąć próbę przejścia z dyskusją do innego dostawcy forum (mam nadzieję, że to będzie ostateczność). Ale jak widać nawet w tym wątku trzeba czytać dziwne wpisy, zanim znajdzie sie jakieś treści. To jest męczące. pozdr. jasam Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: To jak bedzie? 25.09.01, 13:39 1.W Łodzi nie mamy technicznych możliwości usuwania czegokolwiek z forum. 2.Sprawa zgłoszona jest do admina w Warszawie, który ma podjąć decyzję, czy: po pierwsze - zablokować samopowtarzającego się kretyna (to raczej przesądzone), po drugie - czy wyciąć puste wpisy. Redakcja I jeszcze jedno, już najzupełniej prywatnie. Szczerze mówiąc, nie rozumiem - dlaczego fakt, że ktoś wysłał tysiąc pustych wpisów powoduje, że inni przestają pisać. Jacek Sarzało Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: To jak bedzie? 25.09.01, 13:51 redakcja napisał(a): > I jeszcze jedno, już najzupełniej prywatnie. Szczerze mówiąc, nie rozumiem - dl > aczego fakt, że ktoś wysłał tysiąc pustych wpisów powoduje, że inni przestają pisać. > Jacek Sarzało Niskie pokłony. Nie tylko pisać, ale nawet czytać !!!! Dlatego że zajmuje mi mój prywatny czas zaglądanie do wątku gdzie jest 9 wątków idiotycznych i 3 konkretne - jak ten. Ja nie mówię że jest on drogocenny dla wszystkich, ale jest MÓJ (!). I nie chcę go marnować na spotkania z pseudointernautami. pozdr. dla Jacka Sarzały i wszystkich miłośników łodzkiego forum Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: To jak bedzie? 25.09.01, 17:21 Puste wpisy wycięte! Zapraszamy obrażalskich i protestujących z powrotem na forum! Z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: To jak bedzie? 25.09.01, 17:58 Dzięki serdecznie za tak "szybką" reakcję! pozdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: To jak bedzie? 25.09.01, 20:02 Dziękujemy za wycinanki i zaproszenie :-))))) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pucek Re: To jak bedzie? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 22:03 Trala la la. Odpowiedz Link Zgłoś