Dodaj do ulubionych

Redakcjo!!!! To jak bedzie?

IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 25.09.01, 11:35
Z filterkiem do usuwania spamu lub z recznym wycieciem pustych i debilnych
watkow? Bo widze, ze zaczyna ubywac forumowiczow. Czyzby Redakcji nie
zalezalo na forum?

Pzdr. Marcin Kaniewski
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Redakcjo!!!! To jak bedzie? IP: *.lodzbynight.com 25.09.01, 12:27
      bedzie lepiej panie Leszku
    • Gość: sld kgb Re: Redakcjo!!!! To jak bedzie? IP: *.lodzbynight.com 25.09.01, 12:28
      leszek mówi ze bedzie lepiej
    • Gość: r Re: Redakcjo!!!! To jak bedzie? IP: *.lodzbynight.com 25.09.01, 12:28
      r
    • Gość: t Re: Redakcjo!!!! To jak bedzie? IP: *.lodzbynight.com 25.09.01, 12:29
      r
    • Gość: f Re: Redakcjo!!!! To jak bedzie? IP: *.lodzbynight.com 25.09.01, 12:29
      f
    • Gość: f Re: Redakcjo!!!! To jak bedzie? IP: *.lodzbynight.com 25.09.01, 12:29
      f
    • Gość: f Re: Redakcjo!!!! To jak bedzie? IP: *.lodzbynight.com 25.09.01, 12:30
      f
    • Gość: f Re: Redakcjo!!!! To jak bedzie? IP: *.lodzbynight.com 25.09.01, 12:30
      f
    • Gość: g Re: Redakcjo!!!! To jak bedzie? IP: *.lodzbynight.com 25.09.01, 12:31
      g
    • jasam Re: To jak bedzie? 25.09.01, 12:56
      Kłaniając się nisko FORUMOWICZOM przepraszam, za prywatny bojkot. Już wiem, że
      Łodzi to nie przysporzy niczego dobrego (po dyskusjach na czacie i waszych
      postach). Zapraszam Pepe do przemyślenia takiego stanowiska i powrót.

Marcinie - Redakcja nie widzi problemu spadku ilości nicków.

Ponad godzinę nikt z Redakcji nie napisał chociażby: "sprawa będzie
      rozpatrywana" co dawałoby odroczenie decyzji dla obu stron na jaskiś bliżej
      nieokreślony czas.

Uważam, że:
      1. To jest potwierdzeniem, że niewiele osób w Redakcji interesuje sie Forum;
      2. Należy zacząc traktować to forum, jako niezależne od Gazety, która sama
      sprowadza się wyłącznie do roli administratora technicznego;
      3. Sprawy nas nurtujące nie należy kierować do Redakcji - weneckie lustro przed
      nami.

To jak będzie - zależy już chyba wyłącznie od nas. Możemy nawet podjąć próbę
      przejścia z dyskusją do innego dostawcy forum (mam nadzieję, że to będzie
      ostateczność). Ale jak widać nawet w tym wątku trzeba czytać dziwne wpisy,
      zanim znajdzie sie jakieś treści. To jest męczące.

pozdr.
      jasam
      • redakcja Re: To jak bedzie? 25.09.01, 13:39
        1.W Łodzi nie mamy technicznych możliwości usuwania czegokolwiek z forum.
        2.Sprawa zgłoszona jest do admina w Warszawie, który ma podjąć decyzję, czy: po pierwsze -
        zablokować samopowtarzającego się kretyna (to raczej przesądzone), po drugie - czy wyciąć puste
        wpisy.
        Redakcja

I jeszcze jedno, już najzupełniej prywatnie. Szczerze mówiąc, nie rozumiem - dlaczego fakt, że ktoś
        wysłał tysiąc pustych wpisów powoduje, że inni przestają pisać.
        Jacek Sarzało
        • jasam Re: To jak bedzie? 25.09.01, 13:51
          redakcja napisał(a):

> I jeszcze jedno, już najzupełniej prywatnie. Szczerze mówiąc, nie rozumiem - dl
          > aczego fakt, że ktoś wysłał tysiąc pustych wpisów powoduje, że inni przestają
          pisać.
          > Jacek Sarzało

Niskie pokłony.

Nie tylko pisać, ale nawet czytać !!!!
          Dlatego że zajmuje mi mój prywatny czas zaglądanie do wątku gdzie jest 9 wątków
          idiotycznych i 3 konkretne - jak ten. Ja nie mówię że jest on drogocenny dla
          wszystkich, ale jest MÓJ (!). I nie chcę go marnować na spotkania z
          pseudointernautami.

pozdr. dla Jacka Sarzały i wszystkich miłośników łodzkiego forum

• redakcja Re: To jak bedzie? 25.09.01, 17:21
            Puste wpisy wycięte! Zapraszamy obrażalskich i protestujących z powrotem na forum!
            Z pozdrowieniami
            • hubar Re: To jak bedzie? 25.09.01, 17:58
              Dzięki serdecznie za tak "szybką" reakcję!

pozdrowy
            • jasam Re: To jak bedzie? 25.09.01, 20:02
              Dziękujemy za wycinanki i zaproszenie
              :-)))))
              pozdr.
              • Gość: Pucek Re: To jak bedzie? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 22:03
                Trala la la.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka