Gość: pau IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 18.11.05, 15:53 Tak bardzo smutno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cassani Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:56 ile mnie juz zostawiło... ale zawsze jakoś się udawało dalej. głowa do góry - idź na Pietryne i odreaguj, a potem się czujnie rozglądaj! powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 18.11.05, 15:58 ale ona byla jedyna... Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 21.11.05, 15:29 Wiesz chociaż dla kogo i/lub czego Cię zostawiła ? Czy masz w zanadrzu jakąś pasję, hobby, plany, którym mógłbyś się poświęcić by zapomnieć ? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gentleman28 Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 21.11.05, 17:08 Gość portalu: pau napisał(a): > ale ona byla jedyna... To można jeszcze taką spotkać?... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 22.11.05, 16:53 Wbrew pozorom można. Szkoda tylko, że to gatunek na wymarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 18.11.05, 16:10 A szeptałeś jej czułe słówka? A zapewniałeś 987 razy dziennie, że jest naj naj naj? A sprawiłeś jej kilka pierścionków, w tym jeden z brylantem? A polubiłeś jej rodziców? A dawałeś jej codziennie świeże kwiaty? A stosowałeś grę wstępną? A czekałeś aż ona skończy? A snułeś przed nią miraże dozgonnej szczęśliwości? A masz odpowiednią prezencję? A masz zaspakajający status społeczny? Dawałeś to wszystko, starałeś się, a ona poszła w długą mimo to? To nie rozpamiętuj tego. Nie warto. Jeżeli jesteś wrażliwy, jeżeli jesteś otwarty, jeżeli jesteś coś wart, a ona tego niedoceniła, to pal ją licho. Za chwile trafisz na kogoś wartego Ciebie. Pamiętaj: WARTEGO Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacław Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: 212.160.172.* 21.11.05, 14:51 > A stosowałeś grę wstępną? > A czekałeś aż ona skończy? TY ZBOKU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 18.11.05, 17:32 Ło matko, kompa włącz i zapomnij :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau ... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 19.11.05, 12:20 Pierścionki kupiłem dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blurrka Re: ... IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 19.11.05, 13:23 kupiles pierscionki... myslales, ze juz blizej z nikim nie bedziesz, ona tak nie myslala. myslales, ze coraz lepiej sie rozumiecie, rozumieliscie sie coraz gorzej. myslales, ze to ta jedyna, ona tak o Tobie nie myslala. zastanawiam sie, dlaczego to tak cesto sie ostatnio zdarza... czy to brak uczciwosci wobec drugiego czlowieka, czy tez coraz trudniej jest dotrzec do drugiego czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 19.11.05, 13:25 Starałem sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podejrzliwy Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.eranet.pl 19.11.05, 15:28 A może ty zły człowiek jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.devs.futuro.pl 21.11.05, 11:24 taki jak ona, ani zły ani dobry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia bez pzresady! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:02 ludzie, błagam nie robcie tutaj gabinetu terapii dla biednego porzuconego chłopca! nie on pierwszy i nie ostatni. skoro Cie zostawiła dziewczyna, widocznie miała ku temu powod. byc moze nie kochała Cie i nie chciała ranic wiecej. jezeli cos nie pasuje w zwiazku, to nie ma sensu ciagnac tego w nieskonczonosc. nie szukaj miłosci, ta prawdziwa znajdzie cie sama:) 3maj sie chłopie i głowa do gory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dresik mały Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.toya.net.pl 21.11.05, 11:44 A dla kogo cie zostawiła? jesli ma innego to ryja mu obij tak zeby mu sie przestala podobac. Odpowiedz Link Zgłoś
przerwany.zabieg.gastroskopii Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 21.11.05, 12:59 Gość portalu: Dresik mały napisał(a): > A dla kogo cie zostawiła? > jesli ma innego to ryja mu obij tak zeby mu sie przestala podobac. Tobie juz ktos obił tak ze przestały ci sie podobac szare komórki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.devs.futuro.pl 21.11.05, 14:22 nikogo nie bede bil, to chore.. Odpowiedz Link Zgłoś
brite To znaczy w sklepie Cię zostawiła czy jak? 21.11.05, 15:31 Może po prostu zapomniała? Ja też czasem zostawię drugie śniadanie w domu. Nikt nie jest doskonały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: To znaczy w sklepie Cię zostawiła czy jak? IP: *.toya.net.pl 22.11.05, 16:05 nie w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
brite to może w pralni? 22.11.05, 16:27 "Nic to!" - rzeknij sobie. Jeżeli opuściła Cię definitywnie, nie ma co rozpaczać, bo po prostu zostałeś zdradzony i już. Nie można się dać poniżać. Oczywiście kobiety są na tyle dziwnymi, nielogicznymi, chaotycznymi i niestabilnymi istotami*, że niczego nie można się spodziewać. A nuż wróci? *ale często inne przymioty to wynagradzają Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: to może w pralni? 22.11.05, 16:29 > *ale często inne przymioty to wynagradzają Hehe, sprecyzuj. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: IP: *.toya.net.pl 22.11.05, 16:35 Mam ogłosić konkurs na dziewczyne? Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: 22.11.05, 16:50 Zorganizuj przetarg i wybierz najkorzystniejszą ofertę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: to może w pralni? 22.11.05, 16:47 michal.ch napisał: > Hehe, sprecyzuj. ;)) O nie nie, to było tylko dla równowagi, aby się płci pięknej zbytnio nie narazić :P Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: to może w pralni? 22.11.05, 16:50 No to teraz się pewnie już naraziłeś. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: to może w pralni? IP: *.toya.net.pl 22.11.05, 16:54 Wy sobie podśmiechujki robicie a mi nie jest wcale tak wesoło, no może czasami jak to czytam... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: to może w pralni? 22.11.05, 17:02 Wiesz, rozstrój emocjonalny i gwałtowne zmiany nastroju w tej sytuacji to normalne. Postaraj się czytać więcej tej sieczki, którą tu piszemy, może ci się przynajmniej humor poprawi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: to może w pralni? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.11.05, 12:12 dziekuje bardzo, a przetarg, czemu nie, tylko kto sie zgłosi??? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: to może w pralni? 23.11.05, 14:03 dla słusznej sprawy-zgłaszam się:) kobietą jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: to może w pralni? 23.11.05, 14:12 a odpowiedzi na ostatnią wiadomość w cafe się nie doczekałem :.( :P Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: to może w pralni? 23.11.05, 14:15 Ło matko!A ona wymagała odpowiedzi??Sto lat nie byłam na cafe-chyba zaraz zajrzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
brite Re: to może w pralni? 23.11.05, 14:19 analityczka napisała: > Ło matko!A ona wymagała odpowiedzi?? W zasadzie to już nie pamiętam co pisałem, ale raczej niczego nie wymagałem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: to może w pralni? 23.11.05, 14:21 tak czy owak już się zrehabilitowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau ... IP: *.devs.futuro.pl 24.11.05, 12:33 Jestes jedyna wiec wygralas. zaprzaszam na romantyczny objad do smakosza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: ... IP: *.eranet.pl 24.11.05, 13:05 Chwileczkę, w przetargu powinieneś wybrać coś tańszego. Zapiekankę nie łaska ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.devs.futuro.pl 24.11.05, 13:09 na milosci sie nie oszczedza, moze tez byc Czarny Kot albo Kogucik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.K.-ona Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:26 Polecam SFINKSA. A zdradź w jakim jesteś wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 25.11.05, 11:09 No to fantastycznie że wygrałam:) To kiedy ten obiad/kolacja? Polecam karczmę gruzińską-tanio,smacznie:)Ba!Moge nawet sama za siebie zapłacić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 12:17 Moze byc gruzińska, kiedyś była na Piotrkowskiej w bramie ale nie wiem czy jeszcze istnieje.. Moze byc po poniedziałku? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 25.11.05, 12:34 Mówiłam raczej o tej na skrzyżowaniu Kopernika z Żeromskiego:) Może być po poniedziałku-a to jest jakiś szczególny dzień?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 12:52 Bardzo wazny dzien...dostaje wyplate:-)Wcześniej tylko z rana do Caritasu mógłbym Cie zaprosic, mimo, że w tych samych okolicach to jednak klimat inny. Ten lokal nie nazywa sie Iberia czy jakoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 25.11.05, 12:58 W obliczu tego że też w poniedziałek mam dostać pensję to podsunąłeś mi z tym Caritasem niezły pomysł na spędzenie...śniadania bo pewnie przelew wejdzie popoł.:)No a potem powinnam skoczyć do Lumpexu-musze sobie kupić coś "nowego" do ubrania na ten obiad :) A tak zupełnie poważnie: chyba Iberia,ale pewności nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:02 W Caritasie na śniadanie trzeba przyjsc ok 6 rano bo inaczej nie starczy... Kiedys Iberia nazywala sie Kolejowa i to byl lokal, obok Natasza... Zobaczymy jak jest teraz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
gentleman28 Re: ... 25.11.05, 13:05 Jeśli się tak publicznie umówicie to ciekawe ilu będziecie mieli kibiców na miejscu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 25.11.05, 13:09 Przetarg był nieograniczony to i widownia też:) Poczujemy się jak gwiazdy realityshow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:12 Jak beda widzowie to bede musial isc do fryzjera... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 25.11.05, 13:15 Spokojnie!Ja idę jutro to Ty już nie musisz:) Ale przypudruj nosek żebyś się w kamerze nie "świecił":) Odpowiedz Link Zgłoś
gentleman28 Re: ... 25.11.05, 13:12 Uwzględnijcie powyższe przy wyborze lokalu. Może hala sportowa?... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 25.11.05, 13:16 Mógłby być stadion ale zimnawo się zrobiło:) Hala...hmm...pomyślimy. Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: no no 25.11.05, 13:22 Panowie ale to jest jakby kolacja "otwarta"-żeby tylko tak nie było że ja jedna tam będe kobietą!:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 25.11.05, 13:06 W Kolejowej nigdy nie byłam.I kim do diabła jest Natasza?To nas tam będzie troje?? hihi Ale podobno klimatem przypominała Kresową na Narutowicza:) 6 rano mówisz... no to będe bez śniadania!Nikt mnie nie zmusi do wstawania tak wcześnie;)Może w dordze do pracy wyżebram cosik na pl.Dąbrowskiego... Aha!Ale ten obiad to musiałby być w ramach kolacji bo ja w pracy siedzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:10 Natasz to taki lokal, kiedys byl w kinie Przedwiosnie a Kolejowa byla w miejscu gdzie jest Iberia...Na placu nie polecam, tam tylko lody i pifko mozna wypic przed lub po pracy.. Moze byc objadokolacja :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 25.11.05, 13:14 Jeszcze nigdy nie piłam przed pracą-chyba musze spróbować a na placu bywam często-bynajmniej nie w celach żebraszczych:) No proszę!Nawet na łódzkim forum można się na obiadokolację umówić..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:17 no ja przed praca tez nie pifkuje. Bedzie numer jak wiecej osob przyjdzie na kolacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 25.11.05, 13:19 No ja przyjdzie to trudno-ale może być tego jeden plus: przy większej ilości osób poprosimy o proporcjonalne dołączenie naszgo rachunku do rachunków innych i będziem mieli kolacyjkę gratis:)No w końcu bilety na tą kolacje muszą ich coś kosztować:) A że się tak wyrażę"w czym robisz?":) Odpowiedz Link Zgłoś
gentleman28 Re: ... 25.11.05, 13:37 No to już sobie poszliśmy na Wasze spotkanie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: ... 25.11.05, 13:40 No i przecież obiad powinno się jadac każdego dnia a nie tylko w poniedziałek po pensji:) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: :-) 25.11.05, 13:49 Próbowałam tam dwie rzeczy: bakłażana nadziewanego mięsem i kurczaka w sosie śmietanowym-obydwa dania świetne.Ale o nazwy nie pytaj bo nawet wymówić ich nie umiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:52 a grochówkę tam dają, albo pierogi z serem? Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: :-) 25.11.05, 13:54 pierogi są napewno-czy z serem to nie kojarzę:) Czyżbyś te dwa dania uznawał za sztandarowe?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:56 grochowke potrafie sam zrobic i zawsze ciekawy jestem jak smakuje u innych a pierogi z serem i smietana sa pyszne a nie wiem jak sie je robi... No jeszcze golonka z piwem...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:00 :) Grochówka-potrawa mi zgoła obojętna. Pierożki-lubię i wiem jak się je robi. A z zestawu"golonka z piwem" ewentualnie wolę piwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:02 mam nadzieje, ze piwo bedzie...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:04 No to już wiem że samochodzik zostaje w domu..Masz jeszcze jakieś "wymagania"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:06 Nie mam, tylko nie pij wiecej niz ja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:09 Oj o to możesz być spokojny,bo jak na kobietę to bardzo drobny ze mnie pijaczek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:12 To dobrze, zle sie czuje jak plec przeciwna wypija wiecej niz ja, ale z podziwem patrze na te ktore jedza wiecej niz ja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:16 :) Jeśli mam być szczera to pijam od wielkiego dzwona ilości małe,a z jedzeniem musze uważać z przyczyn wiadomych:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:25 Gdybys zmienila troche bym sie obawial:-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:30 Do poniedziałku raczej nic w tej kwestii sie nie zmieni:) No chyba że Ty postanowisz zostać kobietą to mimo swej tolerancyjności musze odmówić tego obiadu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:32 W niedziele ide na Piotrkowska na parade wiec moze ktos mnie przekabaci, ale uprzedze wczesniej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:36 To w poniedziałek czekam na najświeższą deklarację:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:40 mam nadzieje ze nic sie nie zmieni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:46 Ja też:) Jessu jak ja bym już chętnie poszła do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:55 Przykro mi. Rozumiem dlaczego objadokolacja... Odpowiedz Link Zgłoś
analityczka Re: :-) 25.11.05, 15:18 Jak w każdej pracy:są minusy są i plusy-dobrze że tych plusów jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.chello.pl 24.11.05, 20:12 Bo to zła kobieta była!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 12:18 Bylo i juz nie jest.. Teraz mało to ważne... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: 30 25.11.05, 13:31 Jeżeli jeszcze pamiętasz co robiłeś wczoraj i nie opowiadasz jak to się żyło w partyzantce podczas wojny, to znaczy, że jesteś młody. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pau Re: 30 IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:33 ale ja pamietam partyzantke!!!! Odpowiedz Link Zgłoś