Dodaj do ulubionych

Zostawila mnie dziewczyna!!

IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 18.11.05, 15:53
Tak bardzo smutno...
Obserwuj wątek
    • Gość: cassani Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 15:56
      ile mnie juz zostawiło...
      ale zawsze jakoś się udawało dalej.
      głowa do góry - idź na Pietryne i odreaguj, a potem się czujnie rozglądaj!
      powodzenia:)
      • Gość: pau Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 18.11.05, 15:58
        ale ona byla jedyna...
        • fauve Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 21.11.05, 15:29
          Wiesz chociaż dla kogo i/lub czego Cię zostawiła ?
          Czy masz w zanadrzu jakąś pasję, hobby, plany, którym mógłbyś się poświęcić by
          zapomnieć ?

Pozdr
        • gentleman28 Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 21.11.05, 17:08
          Gość portalu: pau napisał(a):
          > ale ona byla jedyna...

To można jeszcze taką spotkać?...
          • michal.ch Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 22.11.05, 16:53
            Wbrew pozorom można. Szkoda tylko, że to gatunek na wymarciu.
    • big_news Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 18.11.05, 16:10
      A szeptałeś jej czułe słówka?
      A zapewniałeś 987 razy dziennie, że jest naj naj naj?
      A sprawiłeś jej kilka pierścionków, w tym jeden z brylantem?
      A polubiłeś jej rodziców?
      A dawałeś jej codziennie świeże kwiaty?
      A stosowałeś grę wstępną?
      A czekałeś aż ona skończy?
      A snułeś przed nią miraże dozgonnej szczęśliwości?
      A masz odpowiednią prezencję?
      A masz zaspakajający status społeczny?
      Dawałeś to wszystko, starałeś się, a ona poszła w długą mimo to?
      To nie rozpamiętuj tego. Nie warto. Jeżeli jesteś wrażliwy, jeżeli jesteś
      otwarty, jeżeli jesteś coś wart, a ona tego niedoceniła, to pal ją licho. Za
      chwile trafisz na kogoś wartego Ciebie. Pamiętaj: WARTEGO Ciebie.
      • Gość: wacław Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: 212.160.172.* 21.11.05, 14:51
        > A stosowałeś grę wstępną?
        > A czekałeś aż ona skończy?

TY ZBOKU!!!
    • fauve Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 18.11.05, 17:32
      Ło matko, kompa włącz i zapomnij :)
    • Gość: pau ... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 19.11.05, 12:20
      Pierścionki kupiłem dwa...
      • Gość: blurrka Re: ... IP: 81.219.* / *.grs.net.pl 19.11.05, 13:23
        kupiles pierscionki... myslales, ze juz blizej z nikim nie bedziesz, ona tak nie
        myslala. myslales, ze coraz lepiej sie rozumiecie, rozumieliscie sie coraz
        gorzej. myslales, ze to ta jedyna, ona tak o Tobie nie myslala. zastanawiam sie,
        dlaczego to tak cesto sie ostatnio zdarza... czy to brak uczciwosci wobec
        drugiego czlowieka, czy tez coraz trudniej jest dotrzec do drugiego czlowieka...
    • Gość: pau Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 19.11.05, 13:25
      Starałem sie...
    • Gość: Podejrzliwy Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.eranet.pl 19.11.05, 15:28
      A może ty zły człowiek jesteś ?
      • Gość: pau Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.devs.futuro.pl 21.11.05, 11:24
        taki jak ona, ani zły ani dobry...
      • Gość: misia bez pzresady! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 22:02
        ludzie, błagam nie robcie tutaj gabinetu terapii dla biednego porzuconego
        chłopca! nie on pierwszy i nie ostatni. skoro Cie zostawiła dziewczyna,
        widocznie miała ku temu powod. byc moze nie kochała Cie i nie chciała ranic
        wiecej. jezeli cos nie pasuje w zwiazku, to nie ma sensu ciagnac tego w
        nieskonczonosc. nie szukaj miłosci, ta prawdziwa znajdzie cie sama:) 3maj sie
        chłopie i głowa do gory!
    • Gość: Dresik mały Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.toya.net.pl 21.11.05, 11:44
      A dla kogo cie zostawiła?
      jesli ma innego to ryja mu obij tak zeby mu sie przestala podobac.
      • przerwany.zabieg.gastroskopii Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 21.11.05, 12:59
        Gość portalu: Dresik mały napisał(a):

> A dla kogo cie zostawiła?
        > jesli ma innego to ryja mu obij tak zeby mu sie przestala podobac.

Tobie juz ktos obił tak ze przestały ci sie podobac szare komórki?
    • Gość: pau Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.devs.futuro.pl 21.11.05, 14:22
      nikogo nie bede bil, to chore..
    • brite To znaczy w sklepie Cię zostawiła czy jak? 21.11.05, 15:31
      Może po prostu zapomniała? Ja też czasem zostawię drugie śniadanie w domu. Nikt
      nie jest doskonały.
      • Gość: pau Re: To znaczy w sklepie Cię zostawiła czy jak? IP: *.toya.net.pl 22.11.05, 16:05
        nie w sklepie
        • brite to może w pralni? 22.11.05, 16:27
          "Nic to!" - rzeknij sobie. Jeżeli opuściła Cię definitywnie, nie ma co
          rozpaczać, bo po prostu zostałeś zdradzony i już. Nie można się dać poniżać.
          Oczywiście kobiety są na tyle dziwnymi, nielogicznymi, chaotycznymi i
          niestabilnymi istotami*, że niczego nie można się spodziewać. A nuż wróci?

*ale często inne przymioty to wynagradzają
          • michal.ch Re: to może w pralni? 22.11.05, 16:29
            > *ale często inne przymioty to wynagradzają

Hehe, sprecyzuj. ;))
            • Gość: pau Re: IP: *.toya.net.pl 22.11.05, 16:35
              Mam ogłosić konkurs na dziewczyne?
              • michal.ch Re: 22.11.05, 16:50
                Zorganizuj przetarg i wybierz najkorzystniejszą ofertę. :)
            • brite Re: to może w pralni? 22.11.05, 16:47
              michal.ch napisał:

> Hehe, sprecyzuj. ;))

O nie nie, to było tylko dla równowagi, aby się płci pięknej zbytnio nie narazić :P
              • michal.ch Re: to może w pralni? 22.11.05, 16:50
                No to teraz się pewnie już naraziłeś. ;)
                • Gość: pau Re: to może w pralni? IP: *.toya.net.pl 22.11.05, 16:54
                  Wy sobie podśmiechujki robicie a mi nie jest wcale tak wesoło, no może czasami
                  jak to czytam...
                  • michal.ch Re: to może w pralni? 22.11.05, 17:02
                    Wiesz, rozstrój emocjonalny i gwałtowne zmiany nastroju w tej sytuacji to
                    normalne. Postaraj się czytać więcej tej sieczki, którą tu piszemy, może ci się
                    przynajmniej humor poprawi. ;)
                    • Gość: pau Re: to może w pralni? IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 23.11.05, 12:12
                      dziekuje bardzo, a przetarg, czemu nie, tylko kto sie zgłosi???
                      • analityczka Re: to może w pralni? 23.11.05, 14:03
                        dla słusznej sprawy-zgłaszam się:)
                        kobietą jestem:)
                        • brite Re: to może w pralni? 23.11.05, 14:12
                          a odpowiedzi na ostatnią wiadomość w cafe się nie doczekałem :.(

:P
                          • analityczka Re: to może w pralni? 23.11.05, 14:15
                            Ło matko!A ona wymagała odpowiedzi??Sto lat nie byłam na cafe-chyba zaraz
                            zajrzę:)
                            • brite Re: to może w pralni? 23.11.05, 14:19
                              analityczka napisała:

> Ło matko!A ona wymagała odpowiedzi??

W zasadzie to już nie pamiętam co pisałem, ale raczej niczego nie wymagałem :o)
                              • analityczka Re: to może w pralni? 23.11.05, 14:21
                                tak czy owak już się zrehabilitowałam:)
                                • Gość: pau ... IP: *.devs.futuro.pl 24.11.05, 12:33
                                  Jestes jedyna wiec wygralas. zaprzaszam na romantyczny objad do smakosza:-)
                                  • Gość: wawa Re: ... IP: *.eranet.pl 24.11.05, 13:05
                                    Chwileczkę, w przetargu powinieneś wybrać coś tańszego. Zapiekankę nie łaska ?
                                    • Gość: pau Re: ... IP: *.devs.futuro.pl 24.11.05, 13:09
                                      na milosci sie nie oszczedza, moze tez byc Czarny Kot albo Kogucik...
                                      • Gość: J.K.-ona Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 14:26
                                        Polecam SFINKSA. A zdradź w jakim jesteś wieku?
                                        • Gość: pau 30 latek na karku IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 12:15
                                  • analityczka Re: ... 25.11.05, 11:09
                                    No to fantastycznie że wygrałam:)
                                    To kiedy ten obiad/kolacja?
                                    Polecam karczmę gruzińską-tanio,smacznie:)Ba!Moge nawet sama za siebie
                                    zapłacić:)
                                    • Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 12:17
                                      Moze byc gruzińska, kiedyś była na Piotrkowskiej w bramie ale nie wiem czy
                                      jeszcze istnieje.. Moze byc po poniedziałku? :-)
                                      • analityczka Re: ... 25.11.05, 12:34
                                        Mówiłam raczej o tej na skrzyżowaniu Kopernika z Żeromskiego:)
                                        Może być po poniedziałku-a to jest jakiś szczególny dzień?:)
                                        • Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 12:52
                                          Bardzo wazny dzien...dostaje wyplate:-)Wcześniej tylko z rana do Caritasu
                                          mógłbym Cie zaprosic, mimo, że w tych samych okolicach to jednak klimat inny.
                                          Ten lokal nie nazywa sie Iberia czy jakoś tak?
                                          • analityczka Re: ... 25.11.05, 12:58
                                            W obliczu tego że też w poniedziałek mam dostać pensję to podsunąłeś mi z tym
                                            Caritasem niezły pomysł na spędzenie...śniadania bo pewnie przelew wejdzie
                                            popoł.:)No a potem powinnam skoczyć do Lumpexu-musze sobie kupić coś "nowego"
                                            do ubrania na ten obiad :)

A tak zupełnie poważnie: chyba Iberia,ale pewności nie mam.
                                            • Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:02
                                              W Caritasie na śniadanie trzeba przyjsc ok 6 rano bo inaczej nie starczy...
                                              Kiedys Iberia nazywala sie Kolejowa i to byl lokal, obok Natasza... Zobaczymy
                                              jak jest teraz:-)
                                              • gentleman28 Re: ... 25.11.05, 13:05
                                                Jeśli się tak publicznie umówicie to ciekawe ilu będziecie mieli kibiców na miejscu ;-)
                                                • analityczka Re: ... 25.11.05, 13:09
                                                  Przetarg był nieograniczony to i widownia też:)
                                                  Poczujemy się jak gwiazdy realityshow:)
                                                  • Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:12
                                                    Jak beda widzowie to bede musial isc do fryzjera...
                                                  • analityczka Re: ... 25.11.05, 13:15
                                                    Spokojnie!Ja idę jutro to Ty już nie musisz:)
                                                    Ale przypudruj nosek żebyś się w kamerze nie "świecił":)
                                                  • gentleman28 Re: ... 25.11.05, 13:12
                                                    Uwzględnijcie powyższe przy wyborze lokalu. Może hala sportowa?... ;-)
                                                  • analityczka Re: ... 25.11.05, 13:16
                                                    Mógłby być stadion ale zimnawo się zrobiło:)
                                                    Hala...hmm...pomyślimy.
                                                  • gentleman28 A ze mną... 25.11.05, 13:17
                                                    ...to nikt się nie umówi? :-/
                                                  • brite no no 25.11.05, 13:20
                                                    i ze mną też, ze mną też!
                                                  • analityczka Re: no no 25.11.05, 13:22
                                                    Panowie ale to jest jakby kolacja "otwarta"-żeby tylko tak nie było że ja jedna
                                                    tam będe kobietą!:)
                                              • analityczka Re: ... 25.11.05, 13:06
                                                W Kolejowej nigdy nie byłam.I kim do diabła jest Natasza?To nas tam będzie
                                                troje?? hihi
                                                Ale podobno klimatem przypominała Kresową na Narutowicza:)
                                                6 rano mówisz... no to będe bez śniadania!Nikt mnie nie zmusi do wstawania tak
                                                wcześnie;)Może w dordze do pracy wyżebram cosik na pl.Dąbrowskiego...

Aha!Ale ten obiad to musiałby być w ramach kolacji bo ja w pracy siedzę:)
                                                • Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:10
                                                  Natasz to taki lokal, kiedys byl w kinie Przedwiosnie a Kolejowa byla w miejscu
                                                  gdzie jest Iberia...Na placu nie polecam, tam tylko lody i pifko mozna wypic
                                                  przed lub po pracy.. Moze byc objadokolacja :-)))
                                                  • analityczka Re: ... 25.11.05, 13:14
                                                    Jeszcze nigdy nie piłam przed pracą-chyba musze spróbować a na placu bywam
                                                    często-bynajmniej nie w celach żebraszczych:)

No proszę!Nawet na łódzkim forum można się na obiadokolację umówić..:)
                                                  • Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:17
                                                    no ja przed praca tez nie pifkuje. Bedzie numer jak wiecej osob przyjdzie na
                                                    kolacje:-)
                                                  • analityczka Re: ... 25.11.05, 13:19
                                                    No ja przyjdzie to trudno-ale może być tego jeden plus: przy większej ilości
                                                    osób poprosimy o proporcjonalne dołączenie naszgo rachunku do rachunków innych
                                                    i będziem mieli kolacyjkę gratis:)No w końcu bilety na tą kolacje muszą ich coś
                                                    kosztować:)

A że się tak wyrażę"w czym robisz?":)
                                                  • Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:21
                                                    poza depresja?
                                                  • analityczka Re: ... 25.11.05, 13:23
                                                    no pewnie że poza depresją!
                                                  • Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:33
                                                    sprawdz poczte
                                                  • analityczka Re: ... 25.11.05, 13:36
                                                    Sprawdziłam.Ty również.
                                                  • gentleman28 Re: ... 25.11.05, 13:37
                                                    No to już sobie poszliśmy na Wasze spotkanie... ;-)
                                                  • analityczka Re: ... 25.11.05, 13:39
                                                    Eee tam!Ja cały czas tu jestem:)
                                                  • analityczka Re: ... 25.11.05, 13:40
                                                    No i przecież obiad powinno się jadac każdego dnia a nie tylko w poniedziałek
                                                    po pensji:)
                                                  • Gość: pau Re: ... IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:40
                                                    ja tez:-)
                                                  • analityczka :-) 25.11.05, 13:42

• Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:46
                                                    Co bedziemy wcinac?
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 13:49
                                                    Próbowałam tam dwie rzeczy: bakłażana nadziewanego mięsem i kurczaka w sosie
                                                    śmietanowym-obydwa dania świetne.Ale o nazwy nie pytaj bo nawet wymówić ich nie
                                                    umiem:)
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:52
                                                    a grochówkę tam dają, albo pierogi z serem?
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 13:54
                                                    pierogi są napewno-czy z serem to nie kojarzę:)

Czyżbyś te dwa dania uznawał za sztandarowe?:)
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:56
                                                    grochowke potrafie sam zrobic i zawsze ciekawy jestem jak smakuje u innych a
                                                    pierogi z serem i smietana sa pyszne a nie wiem jak sie je robi... No jeszcze
                                                    golonka z piwem...:-)
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:00
                                                    :)
                                                    Grochówka-potrawa mi zgoła obojętna.
                                                    Pierożki-lubię i wiem jak się je robi.
                                                    A z zestawu"golonka z piwem" ewentualnie wolę piwo:)
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:02
                                                    mam nadzieje, ze piwo bedzie...:-)
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:04
                                                    No to już wiem że samochodzik zostaje w domu..Masz jeszcze jakieś "wymagania"?:)
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:06
                                                    Nie mam, tylko nie pij wiecej niz ja:-)
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:09
                                                    Oj o to możesz być spokojny,bo jak na kobietę to bardzo drobny ze mnie
                                                    pijaczek:)
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:12
                                                    To dobrze, zle sie czuje jak plec przeciwna wypija wiecej niz ja, ale z
                                                    podziwem patrze na te ktore jedza wiecej niz ja:-)
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:16
                                                    :)
                                                    Jeśli mam być szczera to pijam od wielkiego dzwona ilości małe,a z jedzeniem
                                                    musze uważać z przyczyn wiadomych:)
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:18
                                                    Samcowi latwiej:-)
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:23
                                                    Ano...:)
                                                    Ale płci zmieniać nie będe:)
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:25
                                                    Gdybys zmienila troche bym sie obawial:-)
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:30
                                                    Do poniedziałku raczej nic w tej kwestii sie nie zmieni:)

No chyba że Ty postanowisz zostać kobietą to mimo swej tolerancyjności musze
                                                    odmówić tego obiadu:)
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:32
                                                    W niedziele ide na Piotrkowska na parade wiec moze ktos mnie przekabaci, ale
                                                    uprzedze wczesniej:-)
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:36
                                                    To w poniedziałek czekam na najświeższą deklarację:)
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:40
                                                    mam nadzieje ze nic sie nie zmieni:-)
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:46
                                                    Ja też:)
                                                    Jessu jak ja bym już chętnie poszła do domu...
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:47
                                                    do ktorej pracujesz?
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:54
                                                    17-ej jeśli się nic nie wydarzy:)
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 14:55
                                                    Przykro mi. Rozumiem dlaczego objadokolacja...
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 14:57
                                                    No niestety.Ale za to nie wstaję o 5-ej:)
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 15:03
                                                    Czyli sa plusy!
                                                  • analityczka Re: :-) 25.11.05, 15:18
                                                    Jak w każdej pracy:są minusy są i plusy-dobrze że tych plusów jest więcej.
                                                  • Gość: pau Re: :-) IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 15:22
                                                    :-)
    • Gość: alex Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.chello.pl 24.11.05, 20:12
      Bo to zła kobieta była!!!
      • Gość: pau Re: Zostawila mnie dziewczyna!! IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 12:18
        Bylo i juz nie jest.. Teraz mało to ważne...
    • fauve Re: Zostawila mnie dziewczyna!! 25.11.05, 12:56
      A ile masz lat pau ?
      • Gość: pau oj duzo IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:03
        • fauve Re: oj duzo 25.11.05, 13:04
          Precyzyjna odpowiedź :)
          • Gość: pau 30 IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:17
            • michal.ch Re: 30 25.11.05, 13:31
              Jeżeli jeszcze pamiętasz co robiłeś wczoraj i nie opowiadasz jak to się żyło w
              partyzantce podczas wojny, to znaczy, że jesteś młody. ;))
              • Gość: pau Re: 30 IP: *.toya.net.pl 25.11.05, 13:33
                ale ja pamietam partyzantke!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka