Dodaj do ulubionych

Spotkanie lotniskowców w realu

IP: *.toya.net.pl 14.10.02, 00:20
Propozycja: piątek godz. 19.00. Czy wszystkim pasuje - komu nie? To zmienimy.
Poza tym miejsce: może jakies cafe np. Verte lub spokojny pub? Kto przyjdzie -
proszę o wpisy!
Obserwuj wątek
    • Gość: Arecki Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.centertel.pl 14.10.02, 11:15
      Mnie niestety nie pasuje.
      Pozdrawiam
      • Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 14.10.02, 11:22
        Nie pasuje i ... Zaproponuj, jaki Ci pasuje, bo tak to się nigdy nie umówimy.
    • Gość: MarcinK Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: proxy / 126.97.1.* 14.10.02, 13:20
      Piątek 19 moze być. Tylko proponuję w jakimś zacisznym miejscu, bo inaczej to
      nawet nie damy rady pogadać.

Pozdrawiam, MarcinK
      • Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 14.10.02, 20:29
        Kto będzie mogł przyjść w piatek o 19.00. Proponuję Cafe Verte.
        - HackFinn
        - m..m
        - robbie (Twój wiek naprawdę nie stanowi żadnej przeszkody!)
        - Mike
        - Marek
        - flip
        - gość?
        Arecki - na pewno nie uda Ci się wysgospodarować godzinkę?

• Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 14.10.02, 20:34
          Jeszcze:
          - Black
          - marst
          - kazdy kto ma ochoteę.
          • Gość: gość Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: 217.153.26.* 15.10.02, 21:50
            Mieszkam w Warszawie i nie dam rady. Ale dziękuję za zaproszenie. Może przy
            innej okazji. W końcu samolotem z WAW do Łodzi to chwilka...
            Pozdrawiam.
        • Gość: Arecki Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.centertel.pl 15.10.02, 10:30
          Zaluje, ale w piatek nie bedzie mnie w Lodzi. Mam nadzieje, ze to nie ostatnie
          spotkanie lotniskowcow.
          Pozdrawiam
          Arecki
          • Gość: HackFinn Ja przyjde IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 15.10.02, 16:55
            Sorka ale nie bardzo wiem gdzie jest Cafe Verte?
            Napiszecie mi?
            Pozdrowionka HackFinn;)
            • Gość: HackFinn I przyjade. IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 15.10.02, 17:24
              Aha, jutro wybieram sie na ladowanie ATRa. Bede przy plocie w osi pasa wzdluz
              swiatel podejcia od strony miasta (za terminalem skreca sie w prawo i jedzie
              wyjatkowo paskudna droga wzdluz plotu,ale warto, bede granatowym volvo).
              Pozdrowionka HackFinn;)
              • Gość: mike Szkoda ze jestem za granica... IP: *.174-202-24.mtl.mc.videotron.ca 15.10.02, 17:31
                jak w temacie...
              • Gość: robbie Re: I przyjade. IP: *.toya.net.pl 15.10.02, 21:47
                Pewnie wolałbyś, żeby wylądował na 25, nie? A masz może jakiś aparacik? Ładne
                zdjęcia by wyszły. Życzę udanej pogody, bo tam można w deszcz utonąć w
                błocie ;))

Pozdrawiam,
                robbie
            • Gość: robbie Lokalizacja Cafe Verte IP: *.toya.net.pl 15.10.02, 22:10
              Z tego co wiem to Cafe Verte jest obok Pasażu Schillera w bramie. Dosyć
              przyjemne miejsce.

Pozdrawiam,
              robbie
        • Gość: robbie Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 15.10.02, 22:05
          Gość portalu: Albert napisał(a):

> Kto będzie mogł przyjść w piatek o 19.00. Proponuję Cafe Verte.
          > - HackFinn
          > - m..m
          > - robbie (Twój wiek naprawdę nie stanowi żadnej przeszkody!)
          Jesteś pewien?
          • Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 15.10.02, 23:25
            Jestem pewien, że wiek nie stanowi przeszkody.
            Cafe Verte mieści się przy Piotrkowskiej 115/119 (numeru jestem pewien na 90%).
            Trzeba wejść przez bramę w nowym (z lat siedemdziesiątych) budynku w podwórze,
            cafe Verte jest w prawej oficynie. W razie problemów ze znalezieniem mój numer
            telefonu to 0 - 602 27 74 27. Czyli bedzie: Marcin, HackFinn, robbie i ja. To
            już 4 osoby. A pozostali? Np. m..m !!!
            • Gość: MarcinK Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: proxy / 126.97.1.* 16.10.02, 08:24
              Witam

A tam gdzieś przy tym Cafe Verte da się podjechać samochodem? Bo ja prosto z
              pracy będę.

Pozdrawiam, MarcinK
              • Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 11:35
                Da się chyba od strony al. Kościuszki pod samo Cafe Verte. Poza tym przy Domu
                Technika.
                • Gość: MarcinK Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: proxy / 126.97.1.* 16.10.02, 12:04
                  Aha. Czyli to Cafe Verte jest na wysokości Magistratu?
                  A da się tam w piątek porozmawiać i usiąść? Nie będzie tłumu?
                  No i jak się rozpoznamy?

Pozdrawiam, MarcinK
                  • Gość: aLBERT Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 13:36
                    To jest na wysokości pasażu Schillera. W bramie budynku z lat siedemdziesiątych
                    z żółtawą elewacją. Tam chyba jest autoryzowany punkt IDEI. W cafe Vetre jest
                    sympatycznie, jak by było trochę ludzi możemy iść gdzie indziej. Będę miał
                    włączony telefon: 0 - 602 27 74 27, jakby ktoś się spóźnił lub nie będzie mógł
                    znaleźć, to może zadzwonić. Poza tym wydaje mi się, że Ciebie, HackaFinna i
                    robbiego rozpoznam.
                    Następna kwestia to, czy wysłać maila do GŁ z informacją, że odbędzie się
                    spotkanie podforum lotniczego. Trzeba też chyba dać informację na forum
                    ogólnym - może ktoś będzie chciał przyjść, z sympatyków lub przeciwników, kto
                    dotychczas tylko czytał nasze posty, a się nie wpisywał.
                    • Gość: MarcinK Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: proxy / 126.97.1.* 16.10.02, 13:58
                      Chyba dobrym pomysłem jest poinformowanie GW i forum ogólnego.

Pozdrawiam, MarcinK
                      • Gość: aLBERT Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 14:40
                        OK. W takim razie to zrobię.
                      • Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 15:59
                        Umieściłem informację na forum ogólnym oraz wysłałem maila do "Gazety
                        Łódzkiej". Czy kogoś jeszcze informujemy? Kto jeszcze coś pozytywnego robi dla
                        Lublinka? Chyba jakiś dziennikarz z "Dziennika" lub "Expresu" czyta nasze posty
                        i pisze dużo artykułów na temat Lublinka. ???
                        • m..m Re: Spotkanie lotniskowców w realu 16.10.02, 16:30
                          Gość portalu: Albert napisał(a):

> Chyba jakiś dziennikarz z "Dziennika" lub "Expresu" czyta nasze posty
                          > i pisze dużo artykułów na temat Lublinka. ???

Pani Ania Rojek z Dziennika Łódzkiego. Nie znam namiarów prywatnych, ale przez
                          redakcję powinno dać się ja namierzyć.

Pozdrawiam
                          M..M
                          • Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 16:37
                            Dzięki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka