Gość: Albert IP: *.toya.net.pl 14.10.02, 00:20 Propozycja: piątek godz. 19.00. Czy wszystkim pasuje - komu nie? To zmienimy. Poza tym miejsce: może jakies cafe np. Verte lub spokojny pub? Kto przyjdzie - proszę o wpisy! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arecki Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.centertel.pl 14.10.02, 11:15 Mnie niestety nie pasuje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 14.10.02, 11:22 Nie pasuje i ... Zaproponuj, jaki Ci pasuje, bo tak to się nigdy nie umówimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: proxy / 126.97.1.* 14.10.02, 13:20 Piątek 19 moze być. Tylko proponuję w jakimś zacisznym miejscu, bo inaczej to nawet nie damy rady pogadać. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 14.10.02, 20:29 Kto będzie mogł przyjść w piatek o 19.00. Proponuję Cafe Verte. - HackFinn - m..m - robbie (Twój wiek naprawdę nie stanowi żadnej przeszkody!) - Mike - Marek - flip - gość? Arecki - na pewno nie uda Ci się wysgospodarować godzinkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 14.10.02, 20:34 Jeszcze: - Black - marst - kazdy kto ma ochoteę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: 217.153.26.* 15.10.02, 21:50 Mieszkam w Warszawie i nie dam rady. Ale dziękuję za zaproszenie. Może przy innej okazji. W końcu samolotem z WAW do Łodzi to chwilka... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arecki Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.centertel.pl 15.10.02, 10:30 Zaluje, ale w piatek nie bedzie mnie w Lodzi. Mam nadzieje, ze to nie ostatnie spotkanie lotniskowcow. Pozdrawiam Arecki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Ja przyjde IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 15.10.02, 16:55 Sorka ale nie bardzo wiem gdzie jest Cafe Verte? Napiszecie mi? Pozdrowionka HackFinn;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn I przyjade. IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 15.10.02, 17:24 Aha, jutro wybieram sie na ladowanie ATRa. Bede przy plocie w osi pasa wzdluz swiatel podejcia od strony miasta (za terminalem skreca sie w prawo i jedzie wyjatkowo paskudna droga wzdluz plotu,ale warto, bede granatowym volvo). Pozdrowionka HackFinn;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Szkoda ze jestem za granica... IP: *.174-202-24.mtl.mc.videotron.ca 15.10.02, 17:31 jak w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: I przyjade. IP: *.toya.net.pl 15.10.02, 21:47 Pewnie wolałbyś, żeby wylądował na 25, nie? A masz może jakiś aparacik? Ładne zdjęcia by wyszły. Życzę udanej pogody, bo tam można w deszcz utonąć w błocie ;)) Pozdrawiam, robbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Lokalizacja Cafe Verte IP: *.toya.net.pl 15.10.02, 22:10 Z tego co wiem to Cafe Verte jest obok Pasażu Schillera w bramie. Dosyć przyjemne miejsce. Pozdrawiam, robbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 15.10.02, 22:05 Gość portalu: Albert napisał(a): > Kto będzie mogł przyjść w piatek o 19.00. Proponuję Cafe Verte. > - HackFinn > - m..m > - robbie (Twój wiek naprawdę nie stanowi żadnej przeszkody!) Jesteś pewien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 15.10.02, 23:25 Jestem pewien, że wiek nie stanowi przeszkody. Cafe Verte mieści się przy Piotrkowskiej 115/119 (numeru jestem pewien na 90%). Trzeba wejść przez bramę w nowym (z lat siedemdziesiątych) budynku w podwórze, cafe Verte jest w prawej oficynie. W razie problemów ze znalezieniem mój numer telefonu to 0 - 602 27 74 27. Czyli bedzie: Marcin, HackFinn, robbie i ja. To już 4 osoby. A pozostali? Np. m..m !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: proxy / 126.97.1.* 16.10.02, 08:24 Witam A tam gdzieś przy tym Cafe Verte da się podjechać samochodem? Bo ja prosto z pracy będę. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 11:35 Da się chyba od strony al. Kościuszki pod samo Cafe Verte. Poza tym przy Domu Technika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: proxy / 126.97.1.* 16.10.02, 12:04 Aha. Czyli to Cafe Verte jest na wysokości Magistratu? A da się tam w piątek porozmawiać i usiąść? Nie będzie tłumu? No i jak się rozpoznamy? Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 13:36 To jest na wysokości pasażu Schillera. W bramie budynku z lat siedemdziesiątych z żółtawą elewacją. Tam chyba jest autoryzowany punkt IDEI. W cafe Vetre jest sympatycznie, jak by było trochę ludzi możemy iść gdzie indziej. Będę miał włączony telefon: 0 - 602 27 74 27, jakby ktoś się spóźnił lub nie będzie mógł znaleźć, to może zadzwonić. Poza tym wydaje mi się, że Ciebie, HackaFinna i robbiego rozpoznam. Następna kwestia to, czy wysłać maila do GŁ z informacją, że odbędzie się spotkanie podforum lotniczego. Trzeba też chyba dać informację na forum ogólnym - może ktoś będzie chciał przyjść, z sympatyków lub przeciwników, kto dotychczas tylko czytał nasze posty, a się nie wpisywał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: proxy / 126.97.1.* 16.10.02, 13:58 Chyba dobrym pomysłem jest poinformowanie GW i forum ogólnego. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 14:40 OK. W takim razie to zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 15:59 Umieściłem informację na forum ogólnym oraz wysłałem maila do "Gazety Łódzkiej". Czy kogoś jeszcze informujemy? Kto jeszcze coś pozytywnego robi dla Lublinka? Chyba jakiś dziennikarz z "Dziennika" lub "Expresu" czyta nasze posty i pisze dużo artykułów na temat Lublinka. ??? Odpowiedz Link Zgłoś
m..m Re: Spotkanie lotniskowców w realu 16.10.02, 16:30 Gość portalu: Albert napisał(a): > Chyba jakiś dziennikarz z "Dziennika" lub "Expresu" czyta nasze posty > i pisze dużo artykułów na temat Lublinka. ??? Pani Ania Rojek z Dziennika Łódzkiego. Nie znam namiarów prywatnych, ale przez redakcję powinno dać się ja namierzyć. Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców w realu IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 16:37 Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś