Gość: Piotr IP: *.uni.lodz.pl 01.12.05, 18:58 Czy ktos coś wie w sprawie rekrutacji do TPsa na Help Desk Rekrutacje miały przeprowadzać firmy Css.pl oraz ComputerLand ??? Nie wiem czy jest sens jeszcze wysyłac aplikacje - moze ktos zna kulisy Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rrry >>> Zobaczcie POLAKA po LUNCH'u - !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvk.torun.pl 02.12.05, 17:16 www.masaze.net.pl/fag/smiesznezdjeciapolunchu.html hahaha... Naajjjjśmieszniejszy filmik: www.masaze.net.pl/smiesznefilmy.html i animacja: www.masaze.net.pl/smieszneanimacje.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel ...a ty kim qrwa jesteś że się śmiejesz z Polaków? IP: *.forweb.pl 02.12.05, 17:48 Toruń to chyba nie Paryż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Rekrutacja do TP SA IP: *.lodz.msk.pl 02.12.05, 18:39 Z tego co słyszałem od *byłych* pracowników tpsa ubieganie się o pracę w tej firmie wogóle nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunias Re: Rekrutacja do TP SA 02.12.05, 20:40 ja tez tak wlasnie slyszalam. ogolnie pracujac tam jakos nie odnislam nigdy wrazenia zeby pracownicy byli zadowoleni a wrecz przeciwnie. ale mozna sprobowac. chociaz osobiscie czarno to widze. ale powodzenia zycze. ogolnie atmosfera w tpsa jest niezdrowa... ale moze tylko ja odnosze takie wrazenie pozdrawiam w kazdym razie, Panie Piotrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M.K.K. Re: Rekrutacja do TP SA IP: *.lodz.adecco.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 16:28 Cóż rekrutacje do końca roku są wstrzymane. Od stycznia do TP SA będą obowiązywać nowe kontrakty ramowe. Już na dniach wszystko się wyklaruje - cierpliwości. Jak coś to napiszę. Odpowiedz Link Zgłoś