nuova 07.02.08, 14:29 kupiłam dzis za ostatnie pieniądze bluzeczkę. Zapomniałam, ze mam dzis wyjsc do kawiarni. Chciałam poprawic sobie podły nastrój tym zakupem, a czuję sie jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakas_kobietka Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 14:42 nie martw się, nie jesteś jedyne której się tak zdarza. czasami dokonuje tak tragicznych zakupów że mi się aż ryczeć chcę, a to est jeszcze gorsze. zamiast sobie poprawiać nastrój kasuję jego resztki. choć przyznam ci, że jeszcze mi się nie zdarzyło kupić coś za ostatnią kasę, raczej staram się rozsądnie rozdysponowywać fundusze;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 14:54 jestem rozsadna na codzien, tylko dzis mi sie tak zdarzylo... kupuje bardzo przemyslanie, reklamy nie robia na mine wrazenia. jak sobie pomysle, ze zakup to pikus, ale ja te bluzeczke zaloze dopiero w lecie, to szlag mnie trafia. Odpowiedz Link Zgłoś
iris.iris Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 14:42 a ja dziś kupiłam 2 koszulki, bluzkę i śliczną tunikę - wszystko za 65zł :) w lumpiku :) i czuję się fantastycznie :) tylko do kawiarni nie idę, bo sie odchudzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 14:55 tez w lumpkiu, jest sliczna, ale co z tego, jak musze teraz jechac na pozyczkach? idotka ze mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
karka831 Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 14:45 Nuova, potrząśnij porządnie świnką skarbonką, pewnie na kawę uzbierasz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 15:02 O, właśnie to miałam napisać. Jak nie ma dzieci czy zwierząt na utrzymaniu, to najlepsze, co można zrobić z ostatnią kasą, to ją przeputać do cna. Kupowanie puszki sardynek i pajdy chleba byłoby w tej sytuacji takie smutne ;))) A za miesiąc kup sobie za ostatnią kasę ładny portfel! P. S. Jesteś mistrzynią, już 7. nie masz kasiutry? :> Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 15:06 mala_mee napisała: > bardzo dobrze zrobiłaś!!! Tak, racja - będe miałą nauczkę na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: hehehehehe 07.02.08, 15:03 sierotko wymysl sobie inne spedzenie czasu i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: np zabierz go na sasnala 07.02.08, 15:07 dzis wjazd do zachety za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 15:10 Zamiast płakać zrób plan finansowy i NAUCZ SIę OSZCZęDZAć, INWESTOWAć, ODKłADAć na czarną godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 20:50 Nie musisz krzyczeć. Napisałam to "jestem rozsadna na codzien, tylko dzis mi sie tak zdarzylo... kupuje bardzo przemyslanie, reklamy nie robia na mine wrazenia." kilka postów wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 20:52 Kotek, nie krzyczę. Po prostu nie wyobrazam sobie jak mozna wydawać wszystko co się ma i nie mieć żadnych oszczędności :( Zaplanuj przyszlość. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka24 Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 15:20 jeżeli z kimś to idż i powiedz że dziś ty nie masz kasy i albo zostajecie i on płaci a jak nie to spacer a bluzka super jeżeli ci pasuje to jutro będzie lepiej !! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 15:38 Ehh słodki gupolek z Ciebie, wiesz? ;-) Mogłabym pożyczyć, ale nie wiem czy do wieczora dojdzie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: kitek zabierz ja na noc do pracy w ochronie:) 07.02.08, 15:44 Minaszu, nie wiem skąd Tobie się to wzięło, ale ja nie pracowałam i nie pracuję w ochornie. ;-) PS. Nouvu, jakbyś znowu chciała mnie podjerzewać o autorstwo tematu, to od razu mówię, że odpowiadam na posta Minasza o tymże tytule, więc automatycznie ten sam mi się wkleja. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: kitek zabierz ja na noc do pracy w ochronie: 07.02.08, 15:52 po co swinio to ps????? psujesz mi cała zabewe:( Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: jestem bezmyślna :( 07.02.08, 20:49 Dzięki za pociechę :)* Wiesz, nawet ją dziś założyłam i już mi przeszła złość na siebie :D Doborowe towarzystwo potrafi zdziałać "cuda" :)) Odpowiedz Link Zgłoś