wierucha 14.12.05, 11:12 Mam pytanko czy ma ktoś zdjęcie historycznego momentu. Dwóch 737-800 i 737- 400 na płycie naszego kochanego Lublinka z ranka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: fotka dwóch 737 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:25 Witam. Właśnie wróciłem z lotniska. Ciężko było coś zrobić bo z daleka była mgiełka i troszkę pokrapiało. Ustawienie było niekorzystne. Ale coś jest jak chcesz to podzielę się fotkami podaj adres. Wszystko robione za płotu. Później będą może z wieży lepsze ale jest jak jest. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Re: fotka dwóch 737 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:30 Prześlij proszę też do mnie na: wieprzak@wp.pl Poza tym jeśli się zgodzisz to mogę powiesić na www dzisiaj, żeby wszyscy zobaczyli. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: fotka dwóch 737 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 11:32 Witam. Za chwilę będę oglądał i prześlę skończę śniadanie. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Fotki Andrzeja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:01 free.polbox.pl/s/schak/lublin/1.jpg free.polbox.pl/s/schak/lublin/2.jpg free.polbox.pl/s/schak/lublin/3.jpg free.polbox.pl/s/schak/lublin/4.jpg free.polbox.pl/s/schak/lublin/5.jpg free.polbox.pl/s/schak/lublin/6.jpg free.polbox.pl/s/schak/lublin/7.jpg free.polbox.pl/s/schak/lublin/8.jpg free.polbox.pl/s/schak/lublin/9.jpg free.polbox.pl/s/schak/lublin/10.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleczko Re: Fotki Andrzeja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:03 A teraz pytanie: free.polbox.pl/s/schak/lublin/7.jpg Te palety z boku to jakieś cargo czy też długo wyczekiwane taśmociągi lub inne wyposażenie lotniska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Fotki Andrzeja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:13 Witam. Nie są to urządzenia do taśmociągów. Jeżeli Ciebie to interesuje to postaram się dowiedzieć nie dowiadywałem się bliżej bo trochę chodziłem żeby coś uchwycić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavekk Re: Fotki Andrzeja IP: 212.191.172.* 14.12.05, 13:13 > Te palety z boku to jakieś cargo czy też długo wyczekiwane taśmociągi Tak się pakuje pojemniki z cieczą (niepalną) Może jakiś roztwór używany do odladzania pasa? Albo zapas środków myjących...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierucha Re: Fotki Andrzeja 14.12.05, 13:50 Dzięki serdecznie za fotki dwóch benków, wyglada to bardzo ciekawie, ajeszcze rok wczesniej jak bym zobaczyl to bym nie uwierzył!!! Mam nadzieje ze oby nasze lotnisko sie mialo jak najlepiej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pastekem Re: fotka dwóch 737 IP: 212.51.203.* 14.12.05, 12:13 dobre ;> niedługo więcej będzie takich dni i takich chwil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: fotka dwóch 737 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 12:15 Witam. I to raduje nasze serca Łodziaków miłośników Lotniska. Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś