kirk12 03.02.09, 21:28 premier idiota, czy zdrajca. Mam nadzieje, że to długotrwałe przebywanie, w sferze wpływów kretyna z Lublina, a nie świadoma zdrada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 [...] 03.02.09, 21:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Ciecia w budżecie 03.02.09, 22:11 kirk12 napisał: > premier idiota, czy zdrajca. Mam nadzieje, że to długotrwałe przebywanie, w > sferze wpływów kretyna z Lublina, a nie świadoma zdrada. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=90822277 Odpowiedz Link Zgłoś
boravw12 Re: Ciecia w budżecie 03.02.09, 22:49 Nie mogę powstrzymać sie od pełnego złośliwości komentarza: A dodrze wam tak drodzy studenci!!! Na własnej skórze przekonacie się ile kosztuje, i to dosłownie, kartka wrzucona do urny wyborczej. Starsi ludzie was ostrzegali przed rządami Tuska. Nie chcieliście słuchać. Teraz wasze Słoneczko odpłacił wam za poparcie. Zamiast piwka i internetu ,pozostanie wam łyk kranówki i własna wyobrażnia. A jeżeli chodzi o seks, to tylko "miłość" z Donaldem, i to nie pod słońcem Peru lub na tle Dolomitów. Odpowiedz Link Zgłoś
rickky Re: Ciecia w budżecie 03.02.09, 22:53 boravw12 napisał: > Nie mogę powstrzymać sie od pełnego złośliwości komentarza: A dodrze wam tak > drodzy studenci!!! Na własnej skórze przekonacie się ile kosztuje, i to > dosłownie, kartka wrzucona do urny wyborczej. Starsi ludzie was ostrzegali prze > d > rządami Tuska. Nie chcieliście słuchać. Teraz wasze Słoneczko odpłacił wam za > poparcie. Zamiast piwka i internetu ,pozostanie wam łyk kranówki i własna > wyobrażnia. A jeżeli chodzi o seks, to tylko "miłość" z Donaldem, i to nie pod > słońcem Peru lub na tle Dolomitów. Z twojej wypowiedzi widać, że jesteś stary i pamiętasz cudowne czasy kiedy rząd drukował pieniądze na zamówienie, wszyscy byli szczęśliwi, mieli pracę a wypłatę dostawali w pięknych nowych banknotach, za które nic nie można było kupić. Za takie rozwiązanie obecnego kryzysu ja serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś