Dodaj do ulubionych

Ciecia w budżecie

03.02.09, 21:28
premier idiota, czy zdrajca. Mam nadzieje, że to długotrwałe przebywanie, w
sferze wpływów kretyna z Lublina, a nie świadoma zdrada.
Obserwuj wątek
    • etta2 [...] 03.02.09, 21:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • rickky Re: Ciecia w budżecie 03.02.09, 22:11
      kirk12 napisał:

> premier idiota, czy zdrajca. Mam nadzieje, że to długotrwałe przebywanie, w
      > sferze wpływów kretyna z Lublina, a nie świadoma zdrada.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=90822277
      • boravw12 Re: Ciecia w budżecie 03.02.09, 22:49
        Nie mogę powstrzymać sie od pełnego złośliwości komentarza: A dodrze wam tak
        drodzy studenci!!! Na własnej skórze przekonacie się ile kosztuje, i to
        dosłownie, kartka wrzucona do urny wyborczej. Starsi ludzie was ostrzegali przed
        rządami Tuska. Nie chcieliście słuchać. Teraz wasze Słoneczko odpłacił wam za
        poparcie. Zamiast piwka i internetu ,pozostanie wam łyk kranówki i własna
        wyobrażnia. A jeżeli chodzi o seks, to tylko "miłość" z Donaldem, i to nie pod
        słońcem Peru lub na tle Dolomitów.
        • rickky Re: Ciecia w budżecie 03.02.09, 22:53
          boravw12 napisał:

> Nie mogę powstrzymać sie od pełnego złośliwości komentarza: A dodrze wam tak
          > drodzy studenci!!! Na własnej skórze przekonacie się ile kosztuje, i to
          > dosłownie, kartka wrzucona do urny wyborczej. Starsi ludzie was ostrzegali prze
          > d
          > rządami Tuska. Nie chcieliście słuchać. Teraz wasze Słoneczko odpłacił wam za
          > poparcie. Zamiast piwka i internetu ,pozostanie wam łyk kranówki i własna
          > wyobrażnia. A jeżeli chodzi o seks, to tylko "miłość" z Donaldem, i to nie pod
          > słońcem Peru lub na tle Dolomitów.

Z twojej wypowiedzi widać, że jesteś stary i pamiętasz cudowne czasy kiedy rząd
          drukował pieniądze na zamówienie, wszyscy byli szczęśliwi, mieli pracę a wypłatę
          dostawali w pięknych nowych banknotach, za które nic nie można było kupić.
          Za takie rozwiązanie obecnego kryzysu ja serdecznie dziękuję.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka