Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić klocki LEGO?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 15:25
Kochani,
jestem zrozpaczony, mój synek chce koniecznie dostać pod choinkę klocki Lego.
Co więcej nie jakieś tam, tylko "Wóz strażacki". Znalazłem taki w internecie
Lego 7239 "Wóz strażacki" z serii City. Objechałem wszystkie markety w Łodzi
i niestety nic...

Gdzie w naszym pięknym mieście jest porządny sklep z zabawkami, a konkretnie
z klockami LEGO?

Bardzo proszę o szybciutkie wpisy, do Gwiazdki już bliziutko!

Z góry wielkie dzieki!!!
Obserwuj wątek
    • analityczka Re: Gdzie kupić klocki LEGO? 21.12.05, 15:28
      Jeszcze niedawno był taki sklep na Jaracza między Zachodnią a Piotrkowską.To
      był sklep gdzie mieli ogromny wybór klocków Lego.Mały sklepik,jeśli dobrze
      pamiętam to na jednej wystawie są klocki a na drugiej jakieś szklanki,dzbanki
      czy coś.
      Ale nie wiem czy on tam delej jest.
      Pozdrawiam
      • brite Re: Gdzie kupić klocki LEGO? 21.12.05, 15:32
        Kiedyś też dostałem wóż strażacki z LEGO... ach, to se ne vrati... <chlip>

Może tutaj:
        www.klockilego.com/x_C_Sz2.html?P2=stra%BF&P=0&S1=wiek&ESID1=0&x=0&y=0
        • Gość: s Re: Gdzie kupić klocki LEGO? IP: *.pai.net.pl 21.12.05, 15:38
          "Stan: chwilowy brak towaru"

tu nie...
      • baky Re: Gdzie kupić klocki LEGO? 21.12.05, 15:38
        analityczka napisała:

> Jeszcze niedawno był taki sklep na Jaracza między Zachodnią a Piotrkowską.

To ul. Jaracza jest między Zachodnią a Piotrkowską? Nie wiedziałem :O))
        • analityczka Re: Gdzie kupić klocki LEGO? 21.12.05, 16:02
          Widzę że tłumacząc to Tobie powinnam powiedzieć :
          na odcinku pomiędzy Zachodnią a Piotrkowską, na ul.Jaracza,
          Lepiej czy przesłać link do mapy??:)
          • baky Re: Gdzie kupić klocki LEGO? 21.12.05, 16:06
            analityczka napisała:

> Widzę że tłumacząc to Tobie powinnam powiedzieć :
            > na odcinku pomiędzy Zachodnią a Piotrkowską, na ul.Jaracza,
            > Lepiej czy przesłać link do mapy??:)

Prześlij link, ale zanim to zrobisz - sprawdż czy to nie jest czasem ul.
            Więckowskiego...
            • analityczka Re: Gdzie kupić klocki LEGO? 21.12.05, 16:16
              Wydawało mi się że jeszcze Jaracza ale jeśli tak twierdzisz to zwracam homor-
              trzeba się było czepiać od razu nazwy ulicy a nie formy wypowiedzi...:)
              • baky Re: Gdzie kupić klocki LEGO? 21.12.05, 16:19
                analityczka napisała:

> Wydawało mi się że jeszcze Jaracza

Jaracza zaczyna się od Piotrkowskiej i Więckowskiego także, więc jak JESZCZE?
      • poprostuon Re: Gdzie kupić klocki LEGO? 21.12.05, 20:27
        Jak nie wiesz to po co piszesz. Pojedź, spraw, przekonaj się a później zaloguj
        się na forum i zostaw wpis. Nie sądzisz, ze tak bedzie lepiej? A tak, tylko
        bełkoczesz, bełkoczesz...sledze Twoje wpisy od jakiegos czasu i w zasadzie
        wszystko co na forum wypisujesz to takie srutu tu tu. Zastanów się co Ty
        wyprawiasz?
      • Gość: KOPERniczanka Re: Gdzie kupić klocki LEGO? IP: 213.158.197.* 29.12.05, 22:06
        nadal istnieje
    • Gość: J.S. Chyba widzialem 7239 na Wieckowskiego 3... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 21.12.05, 17:02
      ...ale glowy nie dam.
      • Gość: Odyn Wieckowskiego 3... IP: *.smrw.lodz.pl 21.12.05, 17:27
        Na Więckowskiego jest sklep z Lego, nieduży, ale mają najlepszy wybór w Łodzi,
        często najnowsze modele. Ceny lepsze niż w Smyku. Przed świętami mogą mieć
        jednak trochę przebrany towar. Polecam też dział zabawkowy w Tesco. W
        ostateczności allegro, tam też już kupowałem dla dzieciaków lego i wszystko
        było ok.
        Pozdrawiam
        • Gość: Bartek Re: Wieckowskiego 3... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 20:22
          Czy w naszym pięknym miejest tylko jeden sklep z lego?
          • rozmowy_kontrolowane Re: Wieckowskiego 3... 22.12.05, 09:33
            Najlepszy i największy wybór klocków Lego jest w Carrefourze przy ul. Kolumny,
            na Chojnach.
            Czy mają zestaw, jakiego szukasz, nie wiem, ale na pewno coś wybierzesz :)
    • Gość: Bartek Re: Gdzie kupić klocki LEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:39
      Kochani,
      WIELKIE DZIEKI!
      Udało mi się kupić zestaw na więckowskieo.
      Nic to, że o 15 zł drożej od normalnej ceny jaka jest np. w sklepie
      internrtowym czy markecie, nic to, że pan w okularach nie był specjalnie
      wylewny i serdeczny, ale najważniejsze, że Gwiazdka bedzie radosna:)))

Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI!

A tak na przyszłość może warto podzielić się adresami dobrych sklepów z
      zabawkami?!

pozdrawiam
      • Gość: Bart Kiedyś w Łodzi... IP: *.mnc.pl 22.12.05, 21:05
        Dawno dawno temu... Wyobraźcie sobie... Były przedświąteczne wystawy LEGO w
        Hali Sportowej. Na takiej wystawie się kupowało klocki. I stamtąd mam wóz
        strażacki (wersja na lotnisko).

A z Więckowskiego mam portową komendę policji:) Kosztowała milion złotych.
        Serio!
        • brite O_O 29.12.05, 22:27
          Nieźle!
          Mi z bratem udawało się naciągać ojca na drobniejsze zestawy. Najpierw w Pewexie
          za dolary, na Wojska Polskiego jeden był o ile dobrze pamiętam - to był chyba
          jakiś samochodzik, potem w innych, a wreszcie i również na tych targach LEGO w
          Hali Sportowej, już za złotówki - stamtąd był policyjny kuter pościgowy. Duże
          zestawy kiedyś też ojciec przywiózł z Węgier. To były czasy!
          • Gość: Bart Re: O_O IP: *.mnc.pl 29.12.05, 23:24
            no pewnie ze pamiętam kupowanie w Pewexie. Kupowało się zestaw za dolara:
            radiowóz, wyscigówkę, komplet znaków, koparkę...
        • Gość: J.S. Re: Kiedyś w Łodzi... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 29.12.05, 22:34
          > Były przedświąteczne wystawy LEGO w Hali Sportowej.

Byly? Bo ja kojarze tylko jedna, w grudniu 1993. Szkoda, ze nigdy nie zrobilem
          odbitek z fot ktore tam napstrykalem...

Co do kultowych sklepow, to byl jeszcze Pewex na Piotrkowskiej 143 (LEGO
          bodajze na 2 pietrze)
          • brite Re: Kiedyś w Łodzi... 29.12.05, 22:47
            > Byly? Bo ja kojarze tylko jedna, w grudniu 1993.

Też kojarzę tylko jedno tego typu wydarzenie. Może potem już wyrosłem i nie
            zauważyłem :-)
          • Gość: Bart Re: Kiedyś w Łodzi... IP: *.mnc.pl 29.12.05, 23:21
            Myślę, że dwie conajmniej
            • Gość: J.S. Re: Kiedyś w Łodzi... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 30.12.05, 01:26
              Byla na pewno jedna w namiotach przed hala, nie taka wielka oczywiscie jak w
              1993, tematem przewodnim bylo Aquazone. Nie bylo mi jej dane obejrzec -
              pojechalem w ostatni dzien i akurat jakis dowcipnis podlozyl tam bombe :> Bylo
              to zapewne w 1995 (premierowy rok serii Aquazone).

Natomiast innej wystawy w stylu tej z 1993 nie kojarze (a zdecydowanie
              powinienem jesli miala miejsce)
          • Gość: Gość Re: Kiedyś w Łodzi... IP: *.play-internet.pl 25.06.13, 13:44
            Fajne poskładane zestawy ma GALILEO. Na Widzewie mają duży sklep z makietą LEGO i wiele "zabytków" i itd. Ceny jak na sklep stacjonarny ok - no i duży wybór i fajna obsługa.
            • Gość: Piotr i Gosia Re: Kiedyś w Łodzi... IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.13, 07:31
              Galileo znam tylko z Manufaktury. Też mają duzy wybór. Kidys byli na sklepie a teraz mają stoisko. Kupowałem kilka razy. koparki 8043 szukałem w całej Łodzi i nie było. U nich stała na regale a po rabacie zapłaciłem tyle co na Allegro. Teraz ją widziałem na Allegro od prywaciarza bez gwarancji za 2 x tyle. Trzeba sie targować. macie jakiś adres z Widzewa??? Byłbym wdzięczny!!!
              • Gość: Gość Re: Kiedyś w Łodzi... IP: *.play-internet.pl 26.06.13, 13:19
                Adresu nie mam. Ale to ci sami. Jedziesz Piłsudskiego, mijasz stadion a potem przy Mcdonalds w prawo i potem w lewo. Obok galeri widzewskiej. Znam ich jak byli jeszcze na Chojnach i allegro. Mają też fajnego Playmobila i to w super cenach ale to nie nasza bajka
      • Gość: Gość Re: Gdzie kupić klocki LEGO? IP: *.play-internet.pl 26.06.13, 13:18
        Adresu nie mam. Ale to ci sami. Jedziesz Piłsudskiego, mijasz stadion a potem przy Mcdonalds w prawo i potem w lewo. Obok galeri widzewskiej. Znam ich jak byli jeszcze na Chojnach i allegro. Mają też fajnego Playmobila i to w super cenach ale to nie nasza bajka
    • Gość: Klocki Lego Sklep z klockami Lego -wysyłka w ciągu 1 dnia rob. IP: *.net.stream.pl 12.04.13, 10:25
      Na poszukiwania upragnionych zestawów LEGO na kilka dni przed wręczeniem dzieciom prezentów, gdy sklepy stacjonarne stosują wysokie marże i jest w nich mała wybór - polecamy sklep internetowy z dużym wyborem klocków LEGO i innych produktów wykonanych z wysoka jakością i pod kontrola licencjodawcy firmy LEGO pod adresem www.legaro.pl

Wysyłka w ciągu jednego dnia roboczego. Tani koszt dostawy.
      Duży wybór zabawek i niskie ceny oferowanych produktów.
      Stany magazynowe sklepu internetowego z rzeczywistym stanem - są zawsze zgodne.
      Sprzedaż wyłącznie produktów będących w posiadaniu sklepu.

Istniejemy od 2011 roku i nie zdarzyło się nam, aby jakikolwiek klient otrzymał zakupiony produkt za późno.
      Tania paczka priorytetowa do odebrania nawet na następny dzień przy wysyłce do południa (prawie zawsze wysyłamy o tej porze). Kurier-gwarantowana dostawa następny dzień.

Sprawdźcie nasze opinie na OPINEO lub na regionalnym portalu Trojmiasto.pl - może nie ma ich tak wiele, jednak nie od nas to zależy tylko od klientów. Każdego klienta prosimy o wystawienie nam opinii do transakcji.
      Aktualnie na Opineo mamy mniej opinii niż sprzedajemy w ciągu jednego miesiąca.

<Strona o nas>

PS-Posiadamy wielu stałych klientów z Łodzi.
      • Gość: tukey_pl Re: Sklep z klockami Lego -wysyłka w ciągu 1 dnia IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.13, 19:47
        Witam Państwa serdecznie i zapraszam po tanie klocki lego i banbao do naszego sklepu internetowego na www.tukey.pl.
        Ceny od 10 do 30 % poniżej katalogowych. U nas ceny konkurencyjne do więszkszość sklepów internetowych typu empik agito legaro smyk itp. Polecam.
    • Gość: Maciej Re: Gdzie kupić klocki LEGO? IP: *.iwacom.net.pl 08.05.13, 16:07
      Od początu 2011 roku na ulicy Karolewskiej 29/31 jest sklep z LEGO, który ma pełną ofertę klocków LEGO z aktualnego katalogu dostępną od ręki. Ale nie tylko klocki bo są tam też książki LEGO, filmy LEGO i inne rzeczy tej marki.
      Dane teleadresowe i pełną dostępność znajdziecie na stronie www.extraklocki.pl
      • Gość: cookie Re: Gdzie kupić klocki LEGO? IP: *.stargard.mm.pl 03.08.13, 21:42
        Jeśli nie masz oporów prze internetem to w sklepie www.centrumklockow.pl/ mają sporo zestawów.
      • Gość: Nati Re: Gdzie kupić klocki LEGO? IP: *.toya.net.pl 05.12.13, 23:11
        Kupowałam u nich i także polecam. Znalazłam ich przez przypadek na allegro, ale spokojnie można kupić na miejscu.
        Ja najczęściej wybieram zakupy w sklepach internetowych, albo na allegro. Ceny są jednak dużo bardziej konkurencyjne niż w sklepach stacjonarnych, czy marketach. Z tych sprawdzonych przeze mnie polecam www.humi.pl/, ale też warto porównywać ceny z innymi sklepami :)
    • Gość: AnonimowaMama Re: Gdzie kupić klocki LEGO? IP: *.dynamic.chello.pl 16.09.13, 16:40

Znam bardzo przyjemny sklep w Warszawie który sprzedaje dużo zestawów klocków lego w bardzo niskich cenach. Sklep stacjonarny znajduje na ul. Dzielnej 5 i na ul. Tamka 37.
      Ale można też kupić przez internet czyli przez ich stronę internetową: zabawki.wnd.pl/
      Lub przez allegro (windpol_k16), bardzo mocno polecam ten sklep.
    • Gość: gosc Re: Gdzie kupić klocki LEGO? IP: *.lodz.mm.pl 21.01.14, 23:44
      Polecam sklep na ul. Wygodnej 23
      Sklep z klockami LEGO Planeta Klocków
      Sklep z klockami LEGO Planeta Klocków
      • Gość: kurkawodna Re: Gdzie kupić klocki LEGO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.14, 15:12
        ja Ci polecam sklep internetowy www.klockidlaciebie.pl/ - jakiś czas temu kupowałam prezent tam dla mojego siostrzeńca!
    • skoowronkaa Re: Gdzie kupić klocki LEGO? 28.08.14, 18:56
      Ja to zawsze najpierw spradzam na allegro. Tam zawsze znajdzie się jakiś tani sklep z zabawkami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka