hanya 26.10.02, 22:27 to ja dla równowagi rzucę wątek odwrotny :-) bo gdzie jest powiedziane, że to chłopak podrywa dziewczynę? ;-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saper_ Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 22:31 hihi a miałem to podrzucić do góry: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=2127508&a=2133822 ale co tam, może coś "nowe" forumowiczki dopowiedzą? HuBar - nie zgrzytaj zębami na dublowanie wątków, proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 22:43 Hahahahhaha... Pamiętam jaki miałam wspaniały humorek jak tamten wątek pisałam :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 23:17 no, przeczytałam cały wątek czerwcowy o podrywaniu :-), w końcu noc długa ale niestety z gołymi stopami na deszcz nie wyskoczę, choć pada akuratnie ;-) ale jeszcze się nie zaszczepiłam i nie mogę ryzykować, a muszę myśleć przyszłościowo - cóż praktyczne myślenie pokonało romantyzm chwili... ale kto wie, może coś jeszcze wymyślę pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 22:32 Robi sie ciekawie,jakie masz patenty ? :) pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 22:38 zoonk napisał: > Robi sie ciekawie,jakie masz patenty ? :) pozdrow.! właśnie, że żadne, bo jakbym miała to bym nie pytała ;-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Jak poderwać chłopaka? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 22:34 Witam Powinno wystarczyć przez chwilę odpowiednio popatrzeć mu w oczy - z taką iskierką. Jeśli to facet, a nie szelki, to nie będzie się bał podjąć działań. Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 22:41 oj, patrzyłam juz tak, ale widac nieodpowiednio, albo iskierka była za słaba, albo on patrzył w innym kierunku :-( pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Jak poderwać chłopaka? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 22:44 Tak też bywa :-( Ale nie można się załamywać. Widać swojej drugiej połowy jeszcze po prostu nie spotkałaś. Ale może już jutro... Pozdrawiam, MarcinK PS A może te dzisiejsze facety po prostu tchórzliwe i trzeba ostrzej działać, ale na tym ja się nie znam. MK Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 22:44 Usmiech powinien bardzo zachecic hanya ;) pozdrow.! Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 22:48 tak, już mi jeden mówił, że mam śliczny usmiech, ale... teraz jest z inną - na szczęście oboje są moimi przyjaciółmi i cieszę się ich szczęściem :-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
zoonk Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 22:53 Hmmm dobry jest tez sposob typu: " czy my sie juz nie znamy ? " Jesli facet jest zainteresowany z pewnoscia temat podchwyci :)) pozdrofka Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 22:56 Pięknie jest się cieszyć cudzym szczęściem, ale nie można zaniedbywać własnego... Hanyu, ja wierzę w Twoje szczęście :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jak poderwać chłopaka? 27.10.02, 22:04 zamek napisał: > Pięknie jest się cieszyć cudzym szczęściem, ale nie można > zaniedbywać własnego... > Hanyu, ja wierzę w Twoje szczęście :) Pozdrawiam :) Zamku, no to jest nas dwoje, bo ja też wierzę i nie zaniedbuję :-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 22:56 jestem sobą aż do bólu ;-) ale rady sa naprawdę szczere i widzę, że jakby co to na forum z każdym problemem można przyjść... no więc radżmy dalej... pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 22:58 ixtlilto napisała: > najprościej: być sobą! Pani Asystent, trzeba to powiedzieć tym Paniom, które bardzo, ale to bardzo usiłują być kimś innym, a sobą stają się dopiero, gdy już poderwały... To wcale liczny odsetek. Pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 23:29 no, to mam juz więcej postów, niż teufel :-), a to był mój ukryty cel choć oczywiście temat główny jest wciąż aktualny, ale aktualnie idę się z nim przespać ;-) pozdrawiam, hanya p.s. tylko bez podtekstów, proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Jak poderwać chłopaka? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 23:33 Ale podteksty są właśnie najfajniejsze ;-) MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać chłopaka? 27.10.02, 20:34 MarcinK napisał: > Ale podteksty są właśnie najfajniejsze ;-) Hehe.. no to kiedy ostatnio... sprzątałes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Jak poderwać chłopaka? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 21:56 ???? MK Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: Jak poderwać chłopaka? 27.10.02, 22:12 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=3403991 Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Jak poderwać chłopaka? 26.10.02, 23:35 To cóż, Hanyu, przemiłych snów z. ;) Pozdrowionka nocne bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Jak poderwać chłopaka? 27.10.02, 08:53 Po internecie krazyl swego czasu taki tekst dla kobiet "My faceci jestesmy prosci" i chyba tak faktycznie jest; sygnaly musza byc oczywiste (tylko na Boga niezbyt nachalne): dluzsze spojzenie, lekki usmiech, rozmowa - mysle ze wystaczy. Jeszcze maly komentarz: wczoraj mialem okazje spedzic wieczor w jednej z lodzkich dyskotek - o tempora o mores chcialoby sie zawolac - nie mowie juz o strojach niektorych przedstawicielek plci "pieknej" ktore wygladaly jak, delikatnie mowiac tirowki, ale o zachowaniu; Jak mozna widzac faceta ze jest w towarzystwie kleic sie do niego gdy tylko na chwile odejdzie od stolika. Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Re: Jak poderwać chłopaka? 27.10.02, 09:08 adamco napisał: > Jeszcze maly komentarz: wczoraj mialem okazje spedzic > wieczor w jednej z lodzkich dyskotek - o tempora o mores > chcialoby sie zawolac - nie mowie juz o strojach > niektorych przedstawicielek plci "pieknej" ktore > wygladaly jak, delikatnie mowiac tirowki, ale o > zachowaniu; Jak mozna widzac faceta ze jest w > towarzystwie kleic sie do niego gdy tylko na chwile > odejdzie od stolika. nie, no tak to ja się nie zachowuję nigdy moja zasada to z umiarem i taktownie, co prawda na razie mało skutecznie, ale pracuję i nad tym ;-) pozdrawiam, hanya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baja Re: Jak poderwać chłopaka? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 18:08 to zależy od intencji czy chcemy go poderwać na stałe czy tylko z krzesełka:) Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Jak poderwać chłopaka? 27.10.02, 23:55 Jest jeden maly patencik: miec poczucie humoru i sie smiac. Przyciaga okropnie. Facetow oczywiscie. A przynajmniej mojego przyciagnelo :-)))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś