berger.m 01.01.06, 15:26 W reklamach biura podróży Triada Łódź jest wymieniona jako jedno z miast, z których można odlecieć. Czy czartery nie miały być z biura Alfa Star, czy jakoś tak? Czy to będą wspólne czartery? Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Czartery do Egiptu 03.01.06, 14:40 Triada i Alfa Star razem? Raczej mało prawdopodobne, to dwa duże biura zbyt konkurencyjne względem siebie. Więc albo to pomyłka. Albo coś w stosunkach tych firm się zmieniło. Bądź co najlepsze, Triada też szykuje dla nas czartery? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: Czartery do Egiptu 03.01.06, 15:24 A nie jest przypadkiem tak, że w takim samolocie są klienci różnych biur podróży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś z retkini Re: Czartery do Egiptu IP: *.forweb.pl 03.01.06, 20:32 jetes chyba chory , głupoty piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Czartery do Egiptu 03.01.06, 20:58 Gość portalu: jaś z retkini napisał(a): > jetes chyba chory , głupoty piszesz Bardzo merytoryczna odpowiedź, wręcz kamień milowy w prowadzonej dyskusji. A jaka powinna być odpowiedź na zadane wcześniej pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś z retkini Re: Czartery do Egiptu IP: *.forweb.pl 03.01.06, 21:27 brawo geograf. Jestem z Tobą. Cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingo Re: Czartery do Egiptu IP: 213.17.170.* 04.01.06, 08:24 Oczywiście, że tak jest. Biura razem wykupuja samolot i płacą za swoich pasażerów. To dlatego kupując wycieczkę w ostatniej chwili bardzo często okazuje się, że biuro ma mnóstwo miejsc w hotelach w danym terminie ale nie ma już miejsc w samolotach. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czartery do Egiptu 04.01.06, 13:56 No jest, choć nie wydaje mi się, aby Alfa Star pozwolił sobie na takie dzielenie torta, na tereny przez siebie zdominowane ;-) Alfa Star specjalizuje się w Egipcie, dopiero od zeszłego roku ma Turcję w ofercie. A Triada, no dość duży konkurent. No ale mogę się mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
berger.m Re: Czartery do Egiptu 03.01.06, 23:37 www.triada.pl/strony/1/i/69.php Tu na razie informacji o Łodzi nie ma, ale w reklamach w gazetach już jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hary Re: Czartery do Egiptu IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.01.06, 01:30 chyba sie nie dowiesz czy to prawda dopoki: a) sam nie zobaczysz, b) nie zajrzysz na www.wrozka.pl, c) nie dostaniesz konkretnej odpowiedzi z wlasciwych instytucji. proponuje zadzialac wg instrukcji, kolejnosc dowolna, ja bym zaczal od a albo od b. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkjkj Re: Czartery do Egiptu IP: *.lodz.dialog.net.pl 04.01.06, 18:12 Dwa razy leciałem do Egiptu z Alfastarem z Warszawy czarterem i dwa razy cały samolot był wypełniony klientami tylko tego biura, więc nie sądze żeby to był ten sam samolot. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Czartery do Egiptu 05.01.06, 14:42 Ja też opieram swoje wnioski na podobnych doświadczeniach - raz z Triadą, raz z AlfaStarem. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Wszystko jasne! :D 09.01.06, 20:14 No to fajnie, rozwiązanie takie że mamy już dwa: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=390&w=34392753&a=34685747 Odpowiedz Link Zgłoś