Dodaj do ulubionych

Praca w Łodzi -pomocy !!!!!

18.01.06, 20:05
Cześć!!!Jestem z Poznania kilka dni temu mój mąż dostał dobrze płatną pracę w
Łodzi. Z pozoru wszystko pięknie. Mam jednak problem.Co ze mną???Po pierwsze
wcale nie znam waszego miasta.Po drugie wydaje mi się, że nie ma tu pracy dla
młodych ludzi z wyższym wykształceniem. Proszę powiedzcie mi czy są jakieś
szanse na pracę.Czy może prawdą jest, że Łódź to miasto bezrobocia.
Obserwuj wątek
    • marrgos Re: Praca w Łodzi -pomocy !!!!! 18.01.06, 20:06
      a zawód?
      • Gość: freak Re: Praca w Łodzi -pomocy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:07
        szukaj a znajdziesz
      • Gość: p_lar Re: Praca w Łodzi -pomocy !!!!! IP: *.toya.net.pl 18.01.06, 20:07
        Miłosny . Zostawia ją i jedzie do Łodzi :)
      • Gość: 2005k Re: Praca w Łodzi -pomocy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:54
        Szukam pracy jako specjalista ds.personalnych.Z wykształcenia jestem prawnikem.
    • Gość: Łodzianin ze Złotn Re: Praca w Łodzi -pomocy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 20:14
      No to masz szczęście. Bo ja jestem łodzianinem, ale pracę mam w Poznaniu, a
      chętnie bym wrócił do Łodzi. Zazdroszczę Ci.
    • piotrek_lodz Re: Praca w Łodzi -pomocy !!!!! 18.01.06, 20:25
      ja mieszkam w Łodzi i nie moge znalezc dobrej pracy,wszedzie gdzie byłem
      proponuja mi 600 zl, niech sami sobie pracują za darmo, chyba trzeba spieprzac z
      tego kraju!!!
      • Gość: roi Re: Praca w Łodzi -pomocy !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:22
        W Lodzi można znaleźć dobrą i ciekawą pracę. Jest dużo firm, które potrzebują
        specjalistów w Twojej dziedzinie. Poszukaj stron www dużych firm, ktore mają
        biura w Łodzi i mogą potrzebowac takiej osoby jak ty... w firmie gdzie mąż
        dostał pracę??
        A jeśli niczego nie znajdziesz - pracuj w Wawie. Blisko, dobre połączenie
        pociągiem...
        • Gość: axx Re: Praca w Łodzi -pomocy !!!!! IP: 5.5R* / *.nyc.untd.com 19.01.06, 01:33
          Firma w ktorej pracuje maz ma kapelana. Zatem niech maz poprosi jego i on cos
          znajdzie dla Ciebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka