med_max 06.11.02, 15:20 Zbieram chetnych. Bieg odbędzie się w Arturówku 31.12 o godzinie 10.. lub 11.00. Kto chce biec niech zaczyna trenowac bo bieg jest na 10 km i jak sie zacznie trening 30.12 to juz zdziebko za pozno bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kierowca Re: bieg sylwestrowy IP: 157.25.165.* 06.11.02, 15:48 to jest fajownicza impreza. biegłem jakieś 15 lat temu. czy nadal to jest co roku. pomyślę o wzięciu udziału, ale nie wiem czy teraz mam odwagę. wtedy można było biec na 10 i na 4km. taki krutszy to ja chetniej bo po 10km powitam nowy rok na OIOMie. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: bieg sylwestrowy 06.11.02, 15:51 A nie może być marsz sylwestrowy? Na 10 km albo i nawet dłuższy... Piechur ze mnie nie najgorszy, ale z bieganiem kiepsko, oj, kiepsko... ;-) Śmiałkom miłego biegania życzę :-) Pozdrawiam Tulka Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: bieg sylwestrowy 06.11.02, 16:26 brałam udział w biegu sylwestrowym nie raz, ale wtedy byłam młodsza ;) teraz mnie tam raczej nie spotkasz, chyba, że zamiast przygotowywać się do balu, pójdę kibicowac reszcie rodziny (co roku mozna ich tam spotkać), a poza tym chętnie bym się przeszła, Tulka co Ty na to, idziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: bieg sylwestrowy 06.11.02, 16:47 W tej chwili trudno mi przewidzieć, czy w sylwestra będę w Łodzi. Ale jeśli okaże się, że nigdzie nie wyjeżdżamy, będzie mozna o tym pomyśleć. Całkiem niezły pomysł na uczczenie konca roku :-) Będę to miała na uwadze. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tica Re: bieg sylwestrowy 06.11.02, 16:49 ciekawe ilu Forumowiczów do nas dołączy... pozdrrr Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: bieg sylwestrowy 09.11.02, 00:25 ixtlilto napisała: > Chętnie z Wami pospaceruję! --I to jest słuszna koncepcja. Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: bieg sylwestrowy 06.11.02, 19:21 Ja biegam corocznie. Bieg na 4 km jest dla młodzieży do 16 roku życia a dla dorosłych na 10 km / dokładnie 9 200 m/. Są to 4 kółka po 2,300 m. Jest zupełna dowolność.Można biec, można iść, można przebiec tylko 2 lub 3 kółeczka. Przekrój wielkowy od 17 do 70 lat. Biegaczom towarzyszom znajomi z szampanem trąbkami, serpentynkami i trąbkami. Jest cool i jest czad:) A jak się później fajnie tańczy wieczorem!:))) zapraszam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: bieg sylwestrowy 07.11.02, 07:38 Heeeeeeeeeeeeeeej! Ruszyć tyłeczki zza biurek!:) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: bieg sylwestrowy 07.11.02, 19:05 W wakacje biegałem systematycznie, ale teraz już przestałem. Za zimno :)) Wiem, wiem, jestem może zbyt wygodny :P Jednak do końca grudnia moja forma spadnie jeszcze bardziej, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogger Re: bieg sylwestrowy IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.11.02, 22:13 Biegam dla przyjemności, bo to jest super. A Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: bieg sylwestrowy 07.11.02, 22:15 Gość portalu: Jogger napisał(a): > Biegam dla przyjemności, bo to jest super. A Ty ? ja tez, dlugie dystanse, wtedy rodza sie najciekawsze pomysly, a mam ci ja ich, oj mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger1 Re: bieg sylwestrowy 08.11.02, 22:19 To znowu ja. Wszyscy, biegacze są dobre nowiny. 11.11 bieg uliczny w Łodzi. Start 8.30 Stary Rynek. Dystans 3 km. Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: bieg sylwestrowy 17.11.02, 17:29 Ponawiam zaproszenie do biegania a czas...:) ucieka:)) Do biegu zostało lekko ponad miesiąc. Bieganie jest przyjemne. Po przebiegnięciu 10 km nie ma problemu nie do rozwiązania.Pierwsze kilka km jest mi potrzebne, aby się uspokoić.Zrzucam wtedy cały bagaż emocji minionego dnia. Wreszcie zapominam o wszystkich problemach mój umysł jest idealnie czysty.To jest kluczowy moment. Jest wart wysiłku. Nabieram wtedy dystansu do świata, mogę myślec o wszystkim bez obciążenia.Teraz nie ma już rzeczy niemożliwych, nie ma problemów nie do roziązania.I chociaz cialo przypomina mi, że przebiegłem już spory kawalek, czuję się świetnie i biegnę cały czas w tym samym tempie. Poniewaz jest tyle rzeczy, które własnie teraz chcę sobie przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: bieg sylwestrowy 18.11.02, 11:27 Kiedy o tym piszesz, to wydaje się to takie łatwe ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Zostało 33 dni 28.11.02, 22:50 Fajnie jest biegać. tak sobie biegam coraz dalej, dziś zrobiłem kółko Lublinek, Obywatelska, Al. Włókniarzy, Pabianicka. Godzinka...takie mi piękne wątki się rodziły w głowie.:) Nie spotykam nikogo. kto jeszcze biega i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony KOSTKA...Rubika 02.12.02, 12:16 Ja się zapisuję ! Przy okazji, szukam fałszerzy dokumentów, bo muszę mieć na 31.XII mniej niż 16 lat..., chyba,ze można zapomnieć dokumentów? A dla Tych, którzy się boją,ze nie dadzą rady i mogą się skompromitować,ze nie ukończyli biegu, przypominam ,ze zawsze mozna symulować zwichnięcia, złamania itp. Ja mam takie przeczucie , że 31.XII zaraz po wystartowaniu, wyjdę na prowadzenie i wtedy skręce sobie kostkę... Wszyscy będa mówic "tak się świetnie zapowiadała , była na prowadzeniu ,na pewno by wygrała, co za pech!" Odpowiedz Link Zgłoś
wojcik.m Re: Zostało 33 dni 02.12.02, 13:23 med_max napisał: >kto jeszcze biega i gdzie? Ja jeśli biegam to z parku Adama Mickiewicza do Arturówka i z powrotem z koleżanką. Brałyśmy udział w takim etapie biegu przygotowawczego do biegu sylwestrowego właśnie z dwa lata temu... bo akurat tam dobiegłyśmy sobie tradycyjnie, jak zawsze, a tu się okazało, że trafiłyśmy na bieg... to i z biegu pobiegłyśmy w tym biegu :D. Oj ciężko było, ale wspominam miło... Może kiedyś się spotkamy podczas takiego biegania... kto wie? Pozdrawiam Magdalena Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markiza_de_kotlet. Re: Zostało 17 dni IP: *.fenix.osiedle.pl 13.12.02, 19:21 A jest moze konkurencyjna impreza rowerowa? I dlaczego ten bieg nie rozpoczyna się 31 XII o godzinie 00:01 ? Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: bieg sylwestrowy 22.12.02, 13:54 Bieg w tym roku zapowiada się wyjątkowo ciekawie. Będzie międzynarodowa obsada ale biec mogą wszyscy. Biegaja nawet rodziny z dziećmi. Dochodze do mojej szczytowej formy co pozwoli mi pewnie znaleźć się w pierwszej setce ;)Pierwsze pięćdziesiąt miejsc to zazwyczaj zawodowcy trenujacy w klubach, zatem jeśłi będę setny, nie będzie żle. Przypuszczam że bedzie biegło jakies 300 osób. Wczoraj zrobiłem tzw "duże koło" ok 7 km w czasie 45 minut:)Bosko było. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: bieg sylwestrowy 22.12.02, 13:58 7 km w 45 minut ? Ja chyba szybciej chodzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: bieg sylwestrowy 22.12.02, 13:59 Mam dziwne przeczucie,że coś mi sie stanie z nogą... A wygrałabym... Widać... Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Jutro o 12.00 30.12.02, 13:12 Arturówek, godz. 12.00. Może wziąć udział każdy powyżej 16 roku życia. Trzeba mieć zaświadczenie lekarskie o tym, że można brać udział w biegu. Trasa 9200 m. Zapisać się można tuż przed biegiem. W tamtym roku numery startowe wydawali nawey za pięć dwunasta. Będzie startowało ok. 350 osób.Pierwsze 50 miejsc jest raczej zarezerwowane dla zawodników z klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de Kotlet Mielony Re: Jutro o 12.00 IP: *.piekny.i.mlody.z.fenix.katowice.pl 30.12.02, 18:45 med_max napisał: Trzeba > mieć zaświadczenie lekarskie o tym, że można brać udział w biegu. Wcześnie mówisz... Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Jutro o 12.00 30.12.02, 19:59 Nie przejmuj się, na pewno jogger udostępni nam jakieś pomieszczenie. Zbadam Cię przed biegiem i wystawię zaświadczenie;) Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Jutro o 12.00 30.12.02, 20:04 Nie przejmowałabym się gdybyś Ty z Łodzi nie był... Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Jutro o 12.00 30.12.02, 20:10 To tylko profilaktyka a nie leczenie, spokojnie.Musiałbym Cię słuchawką zdzielić w głowę aby Ci zaszkodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
markiza_de_kotlet_mielony Re: Jutro o 12.00 30.12.02, 20:12 A co? Pavulon się skończył ? Czy wydzielają ? Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Jutro o 12.00 30.12.02, 20:29 Zawsze pozostaje metoda usta-usta...;) Odpowiedz Link Zgłoś
jogger1 Re: Jutro o 12.00 30.12.02, 20:09 med_max napisał: > Nie przejmuj się, na pewno jogger udostępni nam jakieś pomieszczenie. Zbadam > Cię przed biegiem i wystawię zaświadczenie;) Pozdrawiam raz jeszcze i serdecznie zapraszam. Pomieszczenia nie udostępnię bo nie mam. Jednak można biegać bez badań jeżeli podpisze się, że robi sie to na własną odpowiedzialność. Dużo wytrwałości jutro. I nie oszukiwać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Re: Jutro o 12.00 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.02, 20:22 Zakładam się, że Gazeta Łódzka "sport", jak zwykle pominie temat biegu w swoim pierwszym wydaniu w nowym roku. To postępowanie jest godne największych krytyk. Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Jutro o 12.00 30.12.02, 20:26 Jasne że pominie, bo to organizuje konkurencja -Ekspress i TVPIII /niezła kicha;)/. Szkoda tylko, że Gazeta nie robi imprezy konkurencyjnej, np z drugiej strony miasta, np. gdzieś koło Lublinka. Odpowiedz Link Zgłoś
jogger1 Re: bieg sylwestrowy 30.12.02, 19:54 Ja będę na biegu i wszystkim to polecam. W tym roku jogger1 wyłącznie jako sędzia, więc Wasze szanse na zwycięstwo rosną !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: bieg sylwestrowy 30.12.02, 23:20 Jedyne na co się skuszę to spacer. O biegu nie ma mowy, bo następne 2 tygodnie byłabym obłożnie chora, a okłady z młodych piersi- nie dla mnie ;) Wszystkim biegaczom życzę więc świetnej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
hanya Dziś od 12.00 bieg sylwestrowy :-) 31.12.02, 10:19 U mnie trochę inny niż ten w Łodzi ;-) Bieg po sklepach, bieg w kuchni, bieg w łazience... No jakoś trzeba się godnie pożegnać ze Starym i przywitać z Nowym. Miłego biegania, gdziekolwiek macie zamiar (lub koniecznośc ;-) to robić. pozdrawiam z przedbiegu, rozgrzewająca się hanya Odpowiedz Link Zgłoś