gray 31.01.06, 17:22 w mordę - w życiu bym do kina nie poszedł... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulec Re: Podobno bomba w Silverscreenie 31.01.06, 17:33 kiedy? jak? dzis? ja do kina ide! Odpowiedz Link Zgłoś
kulec Re: Podobno bomba w Silverscreenie 31.01.06, 21:46 yhm. zauwazylam. panowie policjantowie mnie poinformowali w przejsciu pod galeria ze nic z tego... :/ leb ukrecic temu co zadzwonil... ale nie wybuchlo. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Podobno bomba w Silverscreenie 01.02.06, 08:08 kulec napisała: > ale nie wybuchlo. to nawet dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
heh-ble Re: Podobno bomba w Silverscreenie 31.01.06, 17:34 E tam do kina, do teatru ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kulec Re: Podobno bomba w Silverscreenie 31.01.06, 17:35 wzgledy ekonomiczne dyktuja taki wybor ;) Odpowiedz Link Zgłoś
damndogu Re: Podobno bomba w Silverscreenie 31.01.06, 17:53 no to bomba! :D w życiu nie byłem w silwer skrinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Podobno bomba w Silverscreenie 31.01.06, 18:05 albo realna albo nie. fakt, że cała okolica uziemiona. oglądaj wiadomości - może cos powiedzą, bo w pracy nie mam telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
bergo.torino Re: Podobno bomba w Silverscreenie 31.01.06, 18:22 Nic nie powiedzieli - ale powiedzą napewno jak wybuchnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: Podobno bomba w Silverscreenie IP: *.res.east.verizon.net 31.01.06, 18:33 To nie bomba a tylko sexbomba. Wlasnie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Podobno bomba w Silverscreenie IP: *.mnc.pl 31.01.06, 20:46 ten tekst słysze już 50 raz;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mapi7 Re: Podobno bomba w Silverscreenie IP: *.toya.net.pl 31.01.06, 22:36 Faktycznie,około 19.00 kino było obstawione karetkami, radiowozami i wozami strażackimi, bo ktoś poinformował, że jest podłożona bomba. Pewnie jakiemuś matołowi zabrakło na bilet i uznał, że jeżeli on nie może oglądać filmu, to inni w takim razie też nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Podobno bomba w Silverscreenie 31.01.06, 23:37 Przez tego idiotę nie dało się dzisiaj zupełnie przejechać przez centrum miasta Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Podobno bomba w Silverscreenie 01.02.06, 00:56 bomba nie bomba, żyć człowiekowi spokojnie nie dadzą! pewnie jakiś moheras zadzwonił, bo mu źle było że żałoba jest a kino czynne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: Podobno bomba w Silverscreenie IP: *.lodz.msk.pl 01.02.06, 01:36 No i fajno. głupola złapią,rodzice zapłacą koszty akcji(Ojojojoj), a zysk z takich cwiczen przecież jest ogromny! gratuluję pomysłodawcy;) p.s. ~pamiętaj ,ze jesli nie widzisz bomby to ona widzi ciebie~ czy jakoś tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Re: Podobno bomba w Silverscreenie 01.02.06, 01:39 koszty akcji to jedno, a drugie to odszkodowanie dla kina za poniesione straty finansowe, szczerze współczuję :] Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Podobno bomba w Silverscreenie 01.02.06, 08:13 Gość portalu: leslaw_m napisał(a): > No i fajno. > głupola złapią,rodzice zapłacą koszty akcji(Ojojojoj), Już sobie wyobrażam, jakbym to ja za czasów dzieciaka zrobił, jak wyglądałaby moja dupa... > a zysk z takich cwiczen przecież jest ogromny! > gratuluję pomysłodawcy;) > No nie tak do końca. Bo jeśli w przypadku prawdziwego uzasadnionego alarmu ludzie stwierdzą, że to na pewno znów jakiś głupi kawał i oleją ewakuację ??? Albo służby podejdą na zbyt miękko do tematu??? Niepoprawny Politycznie Poczytaj mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: Podobno bomba w Silverscreenie IP: *.23.rev.vline.pl 01.02.06, 09:07 Nie ma opcji, że oleją ewakuację tam może przebywac w salach kinowch jednoczesnie ponad 1500 osob... nie widze takiej mozliwosci, pozatym nikt, żaden kierownik , nie podejmuje decyzji o zaniechaniu ewakuacji, bo on bedze za ten bałagan odpowiadał... Odpowiedz Link Zgłoś