mexica 05.02.06, 20:17 Zajrzałam dziś na forum Płw.Helskiego i tak mi się zamarzyło - być znowu w moich ukochanych Chałupach... tęsknię do tej ciszy, spokoju :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mexica Re: Ja chcę nad MORZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 20:17 A Wy gdzie spędzacie urlopik? Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: Ja chcę nad MORZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 21:16 > A Wy gdzie spędzacie urlopik? Najczęściej w górach, w Szklarskiej Porębie. Zarówno latem i zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Ja chcę nad MORZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 21:16 Ja w tym roku po powrocie z anglii mam napiety harmonogram wakacji :D Najpierw Gdynia ( pewnie zahacze o Jastrzebia Gore bo uwielbiam to miejsce...te klify ) potem Woodstock ( 4 raz juz bede :D - kocham tą impreze ) no a potem Egipt ( plan z zeszlego roku kiedy pogoda nad polskim morzem wybitnie nie dopisala ) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Ja chcę nad MORZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 22:52 taaak jastrzębia jest ekstra, jakbym w tym roku nie dotarła tam to proszę o info czy to drzewko na klifie jeszcze rosnie czy juz spadło Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: Ja chcę nad MORZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 21:29 W zeszle wakacje jeszcze bylo i nie sadze zeby mu cos zagrazalo wiec pewnie dluuugo postoi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Ja chcę nad MORZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.06, 08:38 Mi się nie podoba, praktycznie nie ma plaży, nad morze trzeba po schodach iść. Ogólnie rzecz biorąc za wygodny jestem na Jastrzębią ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: Ja chcę nad MORZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.02.06, 21:13 No fakt, teraz na plaży nie ma tlumów :D Odpowiedz Link Zgłoś
brumkowy Re: Ja chcę nad MORZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.06, 17:25 cały Hel jest caly zajefajny.bardzo klimatyczne miejsce nad naszym morzem- również polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś