Gość: glowinianin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:22 tam bylem - jedna uwaga. pod Bratoszewicami, nie zas Bartoszycami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Głowinianka Pokłon dla Głowna IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.02.06, 22:40 Nie mogłam być z Wami fizycznie, kochani Głowiniacy, ale byłam i jestem duchowo. Wielki ukłon dla Głowna za ten marsz. Jestem dumna, że Głowiniacy w ten sposób uczcili śmierć jednego z nas... Te robaki, mordercy, ścierwa już nigdy nie zaznają spokoju, nigdy... Niech gniją za życia aż do śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAjo Re: Szok i żałoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 08:50 Jedna uwaga.... Dzieciom trochę się w głowach poprzewracało - z tą karą śmierci.... Już nie mówię o tym, że krzycząc "Bóg nas uczy: nie zabijaj" i "Przywrócić karę śmierci" sobie przeczą. Tym niemniej nie rozumieją chyba czym jest kara śmierci. Cóż- jedyną szansą edukacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: Szok i żałoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:48 nie czepiaj sie czlowieku dla nas to wielka tragedia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Głowninianki Szok i żałoba IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.02.06, 11:01 ty głupi człowieku Ty chyba nie wiesz co ty piszesz!!!!!!!!!!!!! Jak ty byś się czuł/ła jeśli tobie zabili by kogoś bliskiego?! Napewno życzył byś im śmierci i tego samego co przeżył Piotrek, a Bóg niema nic do tego, jesli on jest miłosierny to dlaczego Piotrek tak cierpiał, dlaczego to przezył. A od edukacji jest minister a nie Ty:) Po drugie ten transparen był ptrzeznaczony raczej dla mordercó, zresztą nawet śmierć nie jest tu dobrym rozwiązaniem poniewarz to dla nich za łagodna kara. A gdy będą siedziec w wiesieniu to Ty bedziesz zywił tych sku..eli ze swoich podatków. Jesli nie znales Piotrka to poco zabierasz głos... Na drugi raz pomysl o tym co piszesz :) Asia, Magda, Gosia i Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szok i żałoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:14 Najwyższy czas zastanowić się.Jak długo można ciągnąć dyskusję na temat związany z zamordowanym Piotrkiem.Dajcie spokój,to zaczyna być męczące i do niczego nie prowadzi.Jeszcze jedno pytanie:czy w Głownie potrafią pisać bez błędów ortograficznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re: Szok i żałoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:33 Małe sprostowanie: Piotr był studentem pedagogiki i studiował w WSInf. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Szok i żałoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:20 Jesli nie wiesz co mialy oznaczac te transparety to lepiej jak bys sie nie wypowiadal na ich temat! To byl marsz Dla i Za Piotrka oraz calej przemocy jaka jest niesety w Głownia jak i w calej polsce.Ludzie morduja sie na wzajem za blache powody np.pieniadze, telefony, markowe ciuchy po prostu to jest nie do pomyslenia co sie dzieje w ludzkich glowach. Jesli chodzi o transparent ""PRZYWROCCIE KARE SMIERCI"" Wiadomo ze to jest nie naj leprze rozwiazanie i kara dla takich ludzi ktozy morduja swoich bliskich lub innych ludzi, ale gdyby bylo wprowadzone ""smierc za smierc"" to juz by nie bylo takich niepotrzebnych zdazen,bo o da czlowiekowi zamordowanie kogos jesli on tez bedzie musial opuscic swiat zyeych. Bo taka jest prawda, co da czlowiekowi siedzienie w wiezieniu jesli on wyjdzie i moze stac sie jeszcze gorszym, nauczy sie wiecej swoich kolegow w celi.Wygoda jest siedzenie w wiezienu po nos jedzenie cieplo TY-wszystko to czego potrzeboja ludzie bez domni ktozy chcieli by zyc normalnie i nie sa zbrodniarzami! A my ta tych skur...li musimy placic by mieli dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krammar Re: Szok i żałoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:20 sprostowanie... Może nie za bardzo ważne, ale po tych różnych artykułach cała rodzina jest już zmęczona tymi małym i przekłamaniami. Piotrek uczył się na WSINF (Wyższa Szkoła Informatyki w Łodzi) a nie WSHE. Może się czepiam, ale zaczyna mnie już to drażnić. Odpowiedz Link Zgłoś