Dodaj do ulubionych

Szok i żałoba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 21:22
tam bylem - jedna uwaga. pod Bratoszewicami, nie zas Bartoszycami
Obserwuj wątek
    • Gość: Głowinianka Pokłon dla Głowna IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.02.06, 22:40
      Nie mogłam być z Wami fizycznie, kochani Głowiniacy, ale byłam i jestem duchowo.
      Wielki ukłon dla Głowna za ten marsz. Jestem dumna, że Głowiniacy w ten sposób
      uczcili śmierć jednego z nas...
      Te robaki, mordercy, ścierwa już nigdy nie zaznają spokoju, nigdy... Niech gniją
      za życia aż do śmierci!
    • Gość: KAjo Re: Szok i żałoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.06, 08:50
      Jedna uwaga.... Dzieciom trochę się w głowach poprzewracało - z tą karą
      śmierci.... Już nie mówię o tym, że krzycząc "Bóg nas uczy: nie zabijaj"
      i "Przywrócić karę śmierci" sobie przeczą. Tym niemniej nie rozumieją chyba
      czym jest kara śmierci. Cóż- jedyną szansą edukacja.
      • Gość: IZA Re: Szok i żałoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 09:48
        nie czepiaj sie czlowieku dla nas to wielka tragedia...
      • Gość: Głowninianki Szok i żałoba IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.02.06, 11:01
        ty głupi człowieku Ty chyba nie wiesz co ty piszesz!!!!!!!!!!!!!
        Jak ty byś się czuł/ła jeśli tobie zabili by kogoś bliskiego?!
        Napewno życzył byś im śmierci i tego samego co przeżył Piotrek,
        a Bóg niema nic do tego, jesli on jest miłosierny to dlaczego Piotrek tak
        cierpiał, dlaczego to przezył. A od edukacji jest minister a nie Ty:) Po drugie
        ten transparen był ptrzeznaczony raczej dla mordercó, zresztą nawet śmierć nie
        jest tu dobrym rozwiązaniem poniewarz to dla nich za łagodna kara. A gdy będą
        siedziec w wiesieniu to Ty bedziesz zywił tych sku..eli ze swoich podatków.
        Jesli nie znales Piotrka to poco zabierasz głos... Na drugi raz pomysl o tym co
        piszesz :)
        Asia, Magda, Gosia i Karolina
        • Gość: ja Re: Szok i żałoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 00:14
          Najwyższy czas zastanowić się.Jak długo można ciągnąć dyskusję na temat
          związany z zamordowanym Piotrkiem.Dajcie spokój,to zaczyna być męczące i do
          niczego nie prowadzi.Jeszcze jedno pytanie:czy w Głownie potrafią pisać bez
          błędów ortograficznych.
    • Gość: Jędrzej Re: Szok i żałoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 10:33
      Małe sprostowanie: Piotr był studentem pedagogiki i studiował w WSInf.
    • Gość: Ja Re: Szok i żałoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:20
      Jesli nie wiesz co mialy oznaczac te transparety to lepiej jak bys sie nie
      wypowiadal na ich temat!
      To byl marsz Dla i Za Piotrka oraz calej przemocy jaka jest niesety w Głownia
      jak i w calej polsce.Ludzie morduja sie na wzajem za blache powody
      np.pieniadze, telefony, markowe ciuchy po prostu to jest nie do pomyslenia co
      sie dzieje w ludzkich glowach. Jesli chodzi o transparent ""PRZYWROCCIE KARE
      SMIERCI"" Wiadomo ze to jest nie naj leprze rozwiazanie i kara dla takich ludzi
      ktozy morduja swoich bliskich lub innych ludzi, ale gdyby bylo
      wprowadzone ""smierc za smierc"" to juz by nie bylo takich niepotrzebnych
      zdazen,bo o da czlowiekowi zamordowanie kogos jesli on tez bedzie musial
      opuscic swiat zyeych. Bo taka jest prawda, co da czlowiekowi siedzienie w
      wiezieniu jesli on wyjdzie i moze stac sie jeszcze gorszym, nauczy sie wiecej
      swoich kolegow w celi.Wygoda jest siedzenie w wiezienu po nos jedzenie cieplo
      TY-wszystko to czego potrzeboja ludzie bez domni ktozy chcieli by zyc normalnie
      i nie sa zbrodniarzami! A my ta tych skur...li musimy placic by mieli dobrze!
    • Gość: krammar Re: Szok i żałoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 23:20
      sprostowanie... Może nie za bardzo ważne, ale po tych różnych artykułach cała
      rodzina jest już zmęczona tymi małym i przekłamaniami. Piotrek uczył się na
      WSINF (Wyższa Szkoła Informatyki w Łodzi) a nie WSHE. Może się czepiam, ale
      zaczyna mnie już to drażnić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka