Gość: flip IP: *.p.lodz.pl 19.11.02, 18:40 Pod koniec grudnia nie ma w wyszukiwarce LOTu lotow z Lublinka. Ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 21:19 To fakt, moja znajoma przylatuje z LHR do Warszawy 30.12 o 22.00. O tej godzinie nie ma jak dostać się do Łodzi, chyba że ktoś po nią wyjedzie. GENERALNIE LUDZIE LATAJĄ DUŻO W ŚWIETA (napisałem specjalnie to dużymi literami, aby ktoś z LOTu do zobaczył :)) Ja również chciałem skorzystać z rejsu 31 grudnia, a tu "ni ma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 21:42 Witam Może jakaś akcja mailingowa? Pozdrawiam, MK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.K Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.11.02, 17:26 Gość portalu: Mike napisał(a): > To fakt, moja znajoma przylatuje z LHR do Warszawy 30.12 o 22.00. O tej > godzinie nie ma jak dostać się do Łodzi, chyba że ktoś po nią wyjedzie. > > GENERALNIE LUDZIE LATAJĄ DUŻO W ŚWIETA (napisałem specjalnie to dużymi > literami, aby ktoś z LOTu do zobaczył :)) > > Ja również chciałem skorzystać z rejsu 31 grudnia, a tu "ni ma" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabbie Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.11.02, 17:49 Przylatuje w niedlugim czasie z LHR do Warszawy poznym wieczorem i moglabym skorzystac z ostatniego lotu po 22.00 do Lodzi ale niestety wszystkie loty zostaly zawieszone. Mam nadziejej ze ktoregos pieknego dnia doczekamy sie normalnego rozkladu lotow i ze nie bedzie on odwolywany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 19:08 Jakie loty zostały zawieszone (poza świętami)? Odpowiedz Link Zgłoś
adamco Re: blizej swiąt - lublinka nie ma 19.11.02, 23:45 no nie a ja juz mialem nadzieje ze na swieta do trojmiasta nie bede musial jechac pociagiem :/ od kiedy ma byc ta przerwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.bremultibank.com.pl 20.11.02, 08:07 adamco napisał: > no nie a ja juz mialem nadzieje ze na swieta do > trojmiasta nie bede musial jechac pociagiem :/ od kiedy > ma byc ta przerwa??? Przerwa od 23 Grudnia do 5 Stycznia 2003! Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 18:58 Ale wczesniej tez chyba nie bylo. To chyba wyjatkowo zla wola! A juz myslelismy, zeby sie wybrac gdzies tam... Odpowiedz Link Zgłoś
m..m Re: blizej swiąt - lublinka nie ma 21.11.02, 19:06 O tym, że LOT w okresie świątecznym zawiesi połaczenia było już wiadomo od momentu wejścia w życie zimowego rozkładu. Nie pojmuję tylko dlaczego z góry zakładano w tym czasie brak pasażerów. Nie znam się na marketingu, jestem jedynie "inteligencja techniczna", ale intuicja podpowiada mi, że własnie wtedy frekwencja była by największa. Ale cóż warta moja intuicja wobec prężnego biura analiz PLL LOT. Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 21:12 Mozna sie pocieszyc tym, ze brak tych polaczen bedzie dobrym argumentem na to, ze nie ma wiarygodnych danych ile naprawde jest chetnych. Odpowiedz Link Zgłoś