Dodaj do ulubionych

blizej swiąt - lublinka nie ma

IP: *.p.lodz.pl 19.11.02, 18:40
Pod koniec grudnia nie ma w wyszukiwarce LOTu lotow z Lublinka. Ciekawe...
Obserwuj wątek
    • Gość: Mike Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 21:19
      To fakt, moja znajoma przylatuje z LHR do Warszawy 30.12 o 22.00. O tej
      godzinie nie ma jak dostać się do Łodzi, chyba że ktoś po nią wyjedzie.

GENERALNIE LUDZIE LATAJĄ DUŻO W ŚWIETA (napisałem specjalnie to dużymi
      literami, aby ktoś z LOTu do zobaczył :))

Ja również chciałem skorzystać z rejsu 31 grudnia, a tu "ni ma"
      • Gość: MarcinK Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.02, 21:42
        Witam

Może jakaś akcja mailingowa?

Pozdrawiam, MK
      • Gość: G.K Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.11.02, 17:26
        Gość portalu: Mike napisał(a):

> To fakt, moja znajoma przylatuje z LHR do Warszawy 30.12 o 22.00. O tej
        > godzinie nie ma jak dostać się do Łodzi, chyba że ktoś po nią wyjedzie.
        >
        > GENERALNIE LUDZIE LATAJĄ DUŻO W ŚWIETA (napisałem specjalnie to dużymi
        > literami, aby ktoś z LOTu do zobaczył :))
        >
        > Ja również chciałem skorzystać z rejsu 31 grudnia, a tu "ni ma"
      • Gość: Gabbie Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.in-addr.btopenworld.com 21.11.02, 17:49
        Przylatuje w niedlugim czasie z LHR do Warszawy poznym wieczorem i moglabym
        skorzystac z ostatniego lotu po 22.00 do Lodzi ale niestety wszystkie loty
        zostaly zawieszone. Mam nadziejej ze ktoregos pieknego dnia doczekamy sie
        normalnego rozkladu lotow i ze nie bedzie on odwolywany.

• Gość: Albert Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.toya.net.pl 21.11.02, 19:08
          Jakie loty zostały zawieszone (poza świętami)?
    • adamco Re: blizej swiąt - lublinka nie ma 19.11.02, 23:45
      no nie a ja juz mialem nadzieje ze na swieta do
      trojmiasta nie bede musial jechac pociagiem :/ od kiedy
      ma byc ta przerwa???
      • Gość: Mike Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.bremultibank.com.pl 20.11.02, 08:07
        adamco napisał:

> no nie a ja juz mialem nadzieje ze na swieta do
        > trojmiasta nie bede musial jechac pociagiem :/ od kiedy
        > ma byc ta przerwa???

Przerwa od 23 Grudnia do 5 Stycznia 2003!

Pozdrawiam,
        • Gość: flip Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 18:58
          Ale wczesniej tez chyba nie bylo. To chyba wyjatkowo zla wola! A juz
          myslelismy, zeby sie wybrac gdzies tam...
          • m..m Re: blizej swiąt - lublinka nie ma 21.11.02, 19:06
            O tym, że LOT w okresie świątecznym zawiesi połaczenia było już wiadomo od
            momentu wejścia w życie zimowego rozkładu. Nie pojmuję tylko dlaczego z góry
            zakładano w tym czasie brak pasażerów. Nie znam się na marketingu, jestem
            jedynie "inteligencja techniczna", ale intuicja podpowiada mi, że własnie wtedy
            frekwencja była by największa. Ale cóż warta moja intuicja wobec prężnego biura
            analiz PLL LOT.
            Pozdrawiam
            M..M
            • Gość: flip Re: blizej swiąt - lublinka nie ma IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.11.02, 21:12
              Mozna sie pocieszyc tym, ze brak tych polaczen bedzie dobrym argumentem na to,
              ze nie ma wiarygodnych danych ile naprawde jest chetnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka