Gość: cassani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 11:41 Kto wie ilu żydów mieszka w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Żydzi 17.02.06, 11:43 W Łodzi około dwustu osób, w Polsce około 5000* * - wg: www.cbos.pl/SPISKOM.POL/1999/KOM138/KOM138.HTM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4711 Re: Żydzi IP: *.lodz.dialog.net.pl 17.02.06, 11:48 To śmieszne, oficjalne dane... wielce zaniżone. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani hmm, ciekawe 17.02.06, 12:13 nie było mnie przez chwile w biurze a spytałem się o liczebność Żydów w Polsce. nie to żeby ta informacja mnie nie interesowała - ale chyba tego zapytania nie wystukałem sobie palcami o kierownicę w drodze z banku??? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: hmm, ciekawe 17.02.06, 12:15 miło się dowiedziec po powrocie ze mimo nieobcności miało się pytania. Jak zobaczyłem tytuł wątku z moim nickiem i sprawdziłem datę to postanowiłem "więcej nie piję"! Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: hmm, ciekawe 18.02.06, 23:33 cassani napisał: > postanowiłem "więcej nie piję"! A co piłeś? Też tak chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy W drodze do banku??? 17.02.06, 12:23 Wiec wszystko jasne. W Polsce cala kase trzyma niejaki Cassansztajn!! I Jego bankierska rodzina. Dzierżżżż!!! ps. Cassansztajn, nie chcialem Cie obrazic wiec tylko dlatego nie powiedzialem, ze Ty i Twoja rodzina rzadzi Polska:-) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Cassanszildt! 17.02.06, 12:36 jak już! Śmiało, bij moją żydowską pierś poganinie! Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Trudno, Yavor już mnie wydał 17.02.06, 12:44 Ja mysle, ze w takich okolicznosciach mozemy razem jakis udany geszeft zrobic Panie Cassanszild. Ja moge Pana, Panie Cassanszild, uderzyc ale to bedzie Pana 100 zlotych kosztowalo. Tu juz nie chodzi o te 100 zlotych, bo coz one znacza, ale Pan pomysl, Panie Cassanszild, jakie to bedzie uderzenie! Czy Pan w to wchodzi Panie Cassanszild? Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Panie Borowblaum! 17.02.06, 12:56 Pan jesteś może Dziadsztajn, ale pański interes nie jest nawet słoma! Ja sie pytam więc: Zeit ist Geld! Czyje conto? Jesli nie to daj pan pokój, to kein geszeft być , to szkoda czasu. Mówie Panu Borowblaum, mówię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani nie zdążyłeś 17.02.06, 12:38 chłopcze - następnym razem odczekam dodatkowe 5 minut, żebys zdążył zebrać myśli mój adwokatorzyno... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani pytanie do admina - 17.02.06, 12:40 czy w takich przypadkach nie warto byłoby publicznie ujawnić IP kretyna - a najlpiej inne "oficjalne" nicki pod którymi pisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius daj spokój 17.02.06, 12:47 Co się będziesz zajmował anonimowym tchórzem, który pewnie to wypocił... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ja mam to w d.pie 17.02.06, 12:51 tylko na przykład byłyby mi miło jakby sie to okazał jakiś innym znany nick - jak to zreszta wyszło przy okazji ostatnich zawodów w pluciu w Toyotę panny M.N. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: ja mam to w d.pie 17.02.06, 12:53 cassani napisał: > tylko na przykład byłyby mi miło jakby sie to okazał jakiś innym znany nick - > jak to zreszta wyszło przy okazji ostatnich zawodów w pluciu w Toyotę panny M.N To by mnie w ogóle nie zdziwiło, tym bardziej że był już taki przypadek wśród nas... Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: ja mam to w d.pie 17.02.06, 13:08 Ale w gruncie rzeczy, to wcale nie jest złe pytanie ... W synagodze na Rewolucji w największe święto (znaczy nie wiem, czy to było najwieksze, może maja jeszcze jakies większe, bo ja sie nie znam) widziałm kiedyś może z 15 osob...Szkoda , że ta synagoga tez taka, ż enikt o niej nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius więc tak 17.02.06, 13:12 Z tego, co ja wiem, to w gminie wyznaniowej w Łodzi zarejestrowanych jest 180- 200 osób. Natomiast co do synagogi to może lepiej, że mało kto wie, gdzie ona jest, i tak jest malowana raz na jakiś czas swastykami przez debili... Odpowiedz Link Zgłoś
iluminacja256 Re: więc tak 17.02.06, 13:19 No słuchaj, to juz świadczy o chamstwie i kretyństwie w tym miescie, nei o niczym innym. Największe synagogi w Polsce są na dziś dzien w Krakowie zdaje sie i poważnie jakoś nikt po nich nie bazgroli - a mógłby , bo stoją w miejscu reprezentacyjnym. Może lepiej pilnowane, może mniej kretynów, może jakiegoś złapali i dowalili taką karę, ż e sie nie pozbierał - nie mam pojęcia co, ale stoją i ile razy je widziałam, nigdy nie było na nich tego, co juuż parę razy na tej malenkiej w Łodzi. I tak z drugiej strony, to szkoda, ze tylko ta jedna została, moz e jakby było wiecej i jakby czesciej działo się w nich to, co w normalnych kościolach, to nie byłoby tylu kretynów za wszelką cene chcacych swastykę gdzieś wyrysować... lodz.makolab.pl/synagogi/index.htm#poludniowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: więc tak 17.02.06, 13:21 iluminacja256 napisał: > No słuchaj, to juz świadczy o chamstwie i kretyństwie w tym miescie, nei o > niczym innym. Dokładnie tak. Jest monitoring zainstalowany, tylko co z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: więc tak 18.02.06, 23:36 yavorius napisał: > Dokładnie tak. Jest monitoring zainstalowany, tylko co z tego... Bo kretynów to pałować powinni a nie tam monitoring... Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen ,,,,mmmmm,,,,, 17.02.06, 15:57 tak z czystej kobiecej ciekawosci pytam (; Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ,,,,mmmmm,,,,, 17.02.06, 15:59 jakas mała sensacyjka na weekendzik?? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: ,,,,mmmmm,,,,, 17.02.06, 16:00 no wlasnie, wlasnie... czym ja bede sie emocjonowac? eh* [by majkel00] Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: ,,,,mmmmm,,,,, 17.02.06, 16:09 no to proszę: jestem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nie mogę, nie mogę nie mogę :( Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: ,,,,mmmmm,,,,, 17.02.06, 16:11 jestes niebieskim.kotem! i cz.kura! tajemnica rozwiazana. steruje nami the_borg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani Re: ,,,,mmmmm,,,,, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:21 aaa, znam, znam, bardzo szacowne towarzystwo... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota odpowiedź do Cassaniego 17.02.06, 16:31 nie, nie ujawniamy IP. Ja widzę, że masz inne, a podszywkę możesz zgłosić na forum.abuse i to ci osobiście radzę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: odpowiedź do Cassaniego 17.02.06, 16:41 olewam szczerze mówiąc :) miłego wikenda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indymedia Re: Żydzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 12:53 viva.palestyna.pl/forum/viewtopic.php?t=136 Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: Żydzi 17.02.06, 15:37 i własnie z tego powodu smieszny jest antysemityzm, to nawet nie jest antysemityzm, to uzywanie stwierdzenia "ty Żydzie" tak jak "ty debilu" - czyli nie wiedząc dokładniej co to znaczy. na miejscu Żydów bym się tym nie martwił. Odpowiedz Link Zgłoś