Dodaj do ulubionych

Yavorius ze zdjęciem Eyemakka w "Fabryce" dziś!

22.11.02, 08:38
Czytajcie Wątek surrealistyczny na stronie 28 łódzkiej analogowej. Zamieszczę
tu link, jak już się pojawi w sieci artykuł.
Miłej lektury!
PS. Artykuł z całą pewnością jest autorstwa Yavoriusa, prawda Eyemakku?
Obserwuj wątek
    • Gość: Dos Mollendos Re: Yavorius ze zdjęciem Eyemakka w 'Fabryce' dz IP: 212.191.74.* 22.11.02, 17:54
      Ponieważ jeszcze trochę i wątek opadnie niczym powieka znużona czymkolwiek,
      więc podbijam. A mnie też takie coś spotkało, jak Yavoriusa w autobusie. Tak,
      to prawda. I od tej pory jeżdżę rowerem. Na wygodnym siodełku. I nikt mi nie
      powie...
    • szprota1 DLACZEGO NIE MA YAVORIUSA W CYFROWEJ?! 22.11.02, 18:24
      Yavorius ze zdjęciem Eyemakka pojawił się wyłącznie w analogowej. Szperwałam po dzisiejszej Fabryce, po aktualnościach, kulturze, ludziach Łodzi, opiniach i interwencjach...i nic! Na sporcie mam go szukać?!
      Ja chcę Yavoriusa w cyfrowej!!
      (dobrze, że moi rodzice kupuja analogową i mogłam przeczytać jego tekst: gratulkacje, Yavo!)
      • redakcja Re: DLACZEGO NIE MA YAVORIUSA W CYFROWEJ?! 22.11.02, 18:31
        Bo mieszacie z autorami i zdjęciami. Kto to wreszcie napisał i czyją fotkę mamy
        dołożyć do tekstu? Czy bez fotki i bez autora? To są naprawdę realne problemy...
        • yavorius DO REDAKCJI!!! 22.11.02, 18:39
          Napisał Yavorius. W gazecie analogowej daliście zdjęcie Eyemakka. Ja jestem
          ten uroczy blondynek w okularach bez zarostu na twarzy (Aric mnie zabije,
          wiem).
      • yavorius Do Szproty ciepło, do reszty zimno 22.11.02, 18:34
        No więc tak: tekst jest mój, zdjęcie jest Eyemakka.

Dziękuję za miłe i życzliwe słowa.

Jest mi tylko przykro, że kolejny raz cała rzesza forumowiczów przeszła koło
        mnie obojętnie. Jak były inne okazje - typu czyjeś urodziny czy imieniny, od
        razu było halo. To, że moje imieniny przemilczano, mało mnie interesuje, bo
        nie żądam od nikogo, aby wiedział kiedy mam imieniny. Ale jeśli już coś piszę
        na tym forum, to byłoby mi sympatycznie, gdyby jakiś odzew toto miało.

Dziękuję jeszcze raz surrealistom za opinie.
        • kropka. Re: Do Szproty ciepło, do reszty zimno 22.11.02, 18:45
          O mamuśku, ale scena zazdrości :)))))
          Dopiero teraz dorwałam gazetę. Jasne, że zaczęłam od Fabryki :-)
          I po to wlazłam na ten wątek, żeby Ci o tym napisać. Fajny tekst. Gratuluję.
          A swoja drogą, czy Wy nie przesadzacie z tym surrealizmem? Tekst jednego,
          zdjęcie drugiego... już nawet Redakcja za Wami nie trafia ;))))
          pozdrowionka
          • yavorius KROPKO!!! 22.11.02, 18:49
            Dwie sprawy:

1) Dziękuję Ci za pierwsze miłe słowa od kogoś spoza surrealu od dwóch
            miesięcy;

2) To nie my decydujemy czyje zdjęcie będzie przy czyim tekście. To Redakcja
            robi takie boby, że tekst Eyemakka podpisuje Aric, a mój sygnuje zdjęciem
            Eyemakka (lubią chyba Eyemakka, ot co).
        • szprota1 Ciepło do Yavo:) 22.11.02, 19:12
          Yavo, ale Twoje imieniny były 1 października, jak się znam na kalendarzu;-). Tak to jest, jak mało kto zna Twoje imię...
          I chyba nie ma się czym przejmować, że niektórzy z forumowiczów nie odpowiadają na Twoje posty- Ty na ich też przecież nie zawsze odpowiadasz. Skoro ich to nie interesuje- ich strata. Yavo, masz przecież jednak na forum kilkoro takich, co odpiszą. I to się liczy.
          Widzimy się jutro????
          • yavorius I wzajemnie 22.11.02, 19:15
            Myślę że się widzimy.

Zobacz teraz na link w fabryce

www1.gazeta.pl/lodz/1,35148,1167378.html
            jakie mi zdjęcie redakcja zafundowała ;)
            • szprota1 Widziałam:) 22.11.02, 19:25
              TO NAPRAWDĘ TY??? Wpuścili cię na studia w tak młodym wieku?;-)
              • yavorius Nooo :) Już mnie ze studiów WYpuścili <nt> 22.11.02, 19:27

• hubar Re: Do Szproty ciepło, do reszty zimno 25.11.02, 16:49
          yavorius napisał:

> Jest mi tylko przykro, że kolejny raz cała rzesza forumowiczów przeszła koło
          > mnie obojętnie. Jak były inne okazje - typu czyjeś urodziny czy imieniny, od
          > razu było halo.
          --A zastanawiałes się czemu tak jest? Zapewniam Cioę że to nie jakaś akcja
          propagandowa pod tytułem "Ignorujcie Vavoriusa".

> Ale jeśli już coś piszę
          > na tym forum, to byłoby mi sympatycznie, gdyby jakiś odzew toto miało.
          --Tobie sympatycznie? hmmm jest takie przysłowie "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"

PS Teraz rozumiem (po części) czemu taki sprzeciw zbudziła propozycja
          Surrealistycznego podForum.
          • szprota1 Do Yavoriusa i HuBara uwagi wnikliwe 26.11.02, 03:30
            hubar napisał:

> yavorius napisał:
            >
            > > Jest mi tylko przykro, że kolejny raz cała rzesza forumowiczów przeszła koło
            > > mnie obojętnie. Jak były inne okazje - typu czyjeś urodziny czy imieniny,
            > od razu było halo.
            **Yavo, nie jesteś ciut zazdrosny?;-) Reagujesz troszkę...dziecinnie. Postaraj
            się mieć troche więcej dystansu do siebie, to pomaga, gdy jest się
            kontrowersyjnym.
            > --A zastanawiałes się czemu tak jest? Zapewniam Cię że to nie jakaś akcja
            > propagandowa pod tytułem "Ignorujcie Vavoriusa".
            ** Jest takie przysłowie: "Uderz w stół..."
            > > Ale jeśli już coś piszę na tym forum, to byłoby mi sympatycznie, gdyby
            jakiś odzew toto miało.
            > --Tobie sympatycznie? hmmm jest takie przysłowie "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"
            ** A czemu Yavoriusowi nie może być sympatycznie? Pokutuje za coś?
            > PS Teraz rozumiem (po części) czemu taki sprzeciw zbudziła propozycja
            > Surrealistycznego podForum.
            ** No to się podziel swoimi refleksjami, bardzo ich jestem ciekawa (bez ironii)
    • yavorius Link (na razie bez zdjęcia) 22.11.02, 18:52
      www1.gazeta.pl/lodz/1,35148,1167378.html
      • pijaw Re: Velka!! 22.11.02, 19:37
        Yavo!
        Revelacja!!
        Sorki, ze dopiero teraz przeczytałem Twój text, ale wiesz, ja nie mam łódzkiej
        analogowej :), w pracce kiepsko mi się ładuje necik, a do domku dopiero
        wróciłem, więc od razu rzuciłem się na poszukiwanie Linku Właściwego, czyli
        Gwoździa Programu w Dniu Dzisiejszym.

A ja z realnego swiata pamiętam, jak raz chciałem wsiąść d oautobusu, jeszcze w
        liceum bedąc (stare, dobre czasy :)), drzwi w ikarusie się otworzyły, a na
        schodach siedział koleś ze spuszczonymi spodniami, czytający gazetę, który
        spojrzał na mnie z wyrzutem i burknął: "Zajęte!"

Pijaw_jak_zwykle_spóźniony
        • aard Bo: MBA! 25.11.02, 10:47
          pijaw napisał:

raz chciałem wsiąść d oautobusu, jeszcze w
          >
          > liceum bedąc (stare, dobre czasy :)), drzwi w ikarusie się otworzyły, a na
          > schodach siedział koleś ze spuszczonymi spodniami, czytający gazetę, który
          > spojrzał na mnie z wyrzutem i burknął: "Zajęte!"

Bomba! Muszę tak kiedyś zrobić!
          • Gość: Dos Mollendos Re: Bo: MBA! IP: 212.191.74.* 25.11.02, 16:33
            Aardziku! a nie zapomnij się podetrzeć biletem 10-minutowym skasowanym. Chyba,
            że będziesz tak dłużej, aż do tzw. krańcówki. I zwłaszcza nie zapomnij spuścić
            wody...
            Podpisano: Dobra Ciocia
    • tulka Re: Yavorius ze zdjęciem Eyemakka w 'Fabryce' dz 22.11.02, 21:24
      Wracając do domu kupiłam gazetę. O dwudziestej. Na stacji benzynowej. Właśnie
      przeczytałam Yavoriusowy tekst.
      I powiem, że to jest surrealizm mocno osadzony w realiach. Jakoś niezbyt trudno
      mi wyobrazic sobie taka sytuację. :-)
      Pozdrawiam :-)
    • bartuch Re: Yavorius ze zdjęciem EyemakkaDo YAVORIUSA 25.11.02, 16:44
      Widzę, bramkarzu, że strasznie potrzebujesz poklasku. Cóż, bywa i tak. Mam
      nadzieję, że z wiekiem nie będzie to się u Ciebie rozwijać. Pozdrawiam.
    • Gość: profesor Ciekawski Właśnie IP: 195.117.14.* 28.11.02, 10:35
      Ciekawe, czy jutro będzie aard ze zdjęciem Misia Uszatka...
      z poważaniem-zwyczajny profesor
      • Gość: Dos Mollendos Re: Właśnie-Chaos IP: 212.191.74.* 28.11.02, 10:46
        To właśnie jest Chaos. Generowany mimowolnie (?). O tym jest mój post w SW.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka