aard 22.11.02, 08:38 Czytajcie Wątek surrealistyczny na stronie 28 łódzkiej analogowej. Zamieszczę tu link, jak już się pojawi w sieci artykuł. Miłej lektury! PS. Artykuł z całą pewnością jest autorstwa Yavoriusa, prawda Eyemakku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dos Mollendos Re: Yavorius ze zdjęciem Eyemakka w 'Fabryce' dz IP: 212.191.74.* 22.11.02, 17:54 Ponieważ jeszcze trochę i wątek opadnie niczym powieka znużona czymkolwiek, więc podbijam. A mnie też takie coś spotkało, jak Yavoriusa w autobusie. Tak, to prawda. I od tej pory jeżdżę rowerem. Na wygodnym siodełku. I nikt mi nie powie... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 DLACZEGO NIE MA YAVORIUSA W CYFROWEJ?! 22.11.02, 18:24 Yavorius ze zdjęciem Eyemakka pojawił się wyłącznie w analogowej. Szperwałam po dzisiejszej Fabryce, po aktualnościach, kulturze, ludziach Łodzi, opiniach i interwencjach...i nic! Na sporcie mam go szukać?! Ja chcę Yavoriusa w cyfrowej!! (dobrze, że moi rodzice kupuja analogową i mogłam przeczytać jego tekst: gratulkacje, Yavo!) Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja Re: DLACZEGO NIE MA YAVORIUSA W CYFROWEJ?! 22.11.02, 18:31 Bo mieszacie z autorami i zdjęciami. Kto to wreszcie napisał i czyją fotkę mamy dołożyć do tekstu? Czy bez fotki i bez autora? To są naprawdę realne problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius DO REDAKCJI!!! 22.11.02, 18:39 Napisał Yavorius. W gazecie analogowej daliście zdjęcie Eyemakka. Ja jestem ten uroczy blondynek w okularach bez zarostu na twarzy (Aric mnie zabije, wiem). Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Do Szproty ciepło, do reszty zimno 22.11.02, 18:34 No więc tak: tekst jest mój, zdjęcie jest Eyemakka. Dziękuję za miłe i życzliwe słowa. Jest mi tylko przykro, że kolejny raz cała rzesza forumowiczów przeszła koło mnie obojętnie. Jak były inne okazje - typu czyjeś urodziny czy imieniny, od razu było halo. To, że moje imieniny przemilczano, mało mnie interesuje, bo nie żądam od nikogo, aby wiedział kiedy mam imieniny. Ale jeśli już coś piszę na tym forum, to byłoby mi sympatycznie, gdyby jakiś odzew toto miało. Dziękuję jeszcze raz surrealistom za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: Do Szproty ciepło, do reszty zimno 22.11.02, 18:45 O mamuśku, ale scena zazdrości :))))) Dopiero teraz dorwałam gazetę. Jasne, że zaczęłam od Fabryki :-) I po to wlazłam na ten wątek, żeby Ci o tym napisać. Fajny tekst. Gratuluję. A swoja drogą, czy Wy nie przesadzacie z tym surrealizmem? Tekst jednego, zdjęcie drugiego... już nawet Redakcja za Wami nie trafia ;)))) pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius KROPKO!!! 22.11.02, 18:49 Dwie sprawy: 1) Dziękuję Ci za pierwsze miłe słowa od kogoś spoza surrealu od dwóch miesięcy; 2) To nie my decydujemy czyje zdjęcie będzie przy czyim tekście. To Redakcja robi takie boby, że tekst Eyemakka podpisuje Aric, a mój sygnuje zdjęciem Eyemakka (lubią chyba Eyemakka, ot co). Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ciepło do Yavo:) 22.11.02, 19:12 Yavo, ale Twoje imieniny były 1 października, jak się znam na kalendarzu;-). Tak to jest, jak mało kto zna Twoje imię... I chyba nie ma się czym przejmować, że niektórzy z forumowiczów nie odpowiadają na Twoje posty- Ty na ich też przecież nie zawsze odpowiadasz. Skoro ich to nie interesuje- ich strata. Yavo, masz przecież jednak na forum kilkoro takich, co odpiszą. I to się liczy. Widzimy się jutro???? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius I wzajemnie 22.11.02, 19:15 Myślę że się widzimy. Zobacz teraz na link w fabryce www1.gazeta.pl/lodz/1,35148,1167378.html jakie mi zdjęcie redakcja zafundowała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Widziałam:) 22.11.02, 19:25 TO NAPRAWDĘ TY??? Wpuścili cię na studia w tak młodym wieku?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Do Szproty ciepło, do reszty zimno 25.11.02, 16:49 yavorius napisał: > Jest mi tylko przykro, że kolejny raz cała rzesza forumowiczów przeszła koło > mnie obojętnie. Jak były inne okazje - typu czyjeś urodziny czy imieniny, od > razu było halo. --A zastanawiałes się czemu tak jest? Zapewniam Cioę że to nie jakaś akcja propagandowa pod tytułem "Ignorujcie Vavoriusa". > Ale jeśli już coś piszę > na tym forum, to byłoby mi sympatycznie, gdyby jakiś odzew toto miało. --Tobie sympatycznie? hmmm jest takie przysłowie "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" PS Teraz rozumiem (po części) czemu taki sprzeciw zbudziła propozycja Surrealistycznego podForum. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Do Yavoriusa i HuBara uwagi wnikliwe 26.11.02, 03:30 hubar napisał: > yavorius napisał: > > > Jest mi tylko przykro, że kolejny raz cała rzesza forumowiczów przeszła koło > > mnie obojętnie. Jak były inne okazje - typu czyjeś urodziny czy imieniny, > od razu było halo. **Yavo, nie jesteś ciut zazdrosny?;-) Reagujesz troszkę...dziecinnie. Postaraj się mieć troche więcej dystansu do siebie, to pomaga, gdy jest się kontrowersyjnym. > --A zastanawiałes się czemu tak jest? Zapewniam Cię że to nie jakaś akcja > propagandowa pod tytułem "Ignorujcie Vavoriusa". ** Jest takie przysłowie: "Uderz w stół..." > > Ale jeśli już coś piszę na tym forum, to byłoby mi sympatycznie, gdyby jakiś odzew toto miało. > --Tobie sympatycznie? hmmm jest takie przysłowie "Jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" ** A czemu Yavoriusowi nie może być sympatycznie? Pokutuje za coś? > PS Teraz rozumiem (po części) czemu taki sprzeciw zbudziła propozycja > Surrealistycznego podForum. ** No to się podziel swoimi refleksjami, bardzo ich jestem ciekawa (bez ironii) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Link (na razie bez zdjęcia) 22.11.02, 18:52 www1.gazeta.pl/lodz/1,35148,1167378.html Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw Re: Velka!! 22.11.02, 19:37 Yavo! Revelacja!! Sorki, ze dopiero teraz przeczytałem Twój text, ale wiesz, ja nie mam łódzkiej analogowej :), w pracce kiepsko mi się ładuje necik, a do domku dopiero wróciłem, więc od razu rzuciłem się na poszukiwanie Linku Właściwego, czyli Gwoździa Programu w Dniu Dzisiejszym. A ja z realnego swiata pamiętam, jak raz chciałem wsiąść d oautobusu, jeszcze w liceum bedąc (stare, dobre czasy :)), drzwi w ikarusie się otworzyły, a na schodach siedział koleś ze spuszczonymi spodniami, czytający gazetę, który spojrzał na mnie z wyrzutem i burknął: "Zajęte!" Pijaw_jak_zwykle_spóźniony Odpowiedz Link Zgłoś
aard Bo: MBA! 25.11.02, 10:47 pijaw napisał: raz chciałem wsiąść d oautobusu, jeszcze w > > liceum bedąc (stare, dobre czasy :)), drzwi w ikarusie się otworzyły, a na > schodach siedział koleś ze spuszczonymi spodniami, czytający gazetę, który > spojrzał na mnie z wyrzutem i burknął: "Zajęte!" Bomba! Muszę tak kiedyś zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: Bo: MBA! IP: 212.191.74.* 25.11.02, 16:33 Aardziku! a nie zapomnij się podetrzeć biletem 10-minutowym skasowanym. Chyba, że będziesz tak dłużej, aż do tzw. krańcówki. I zwłaszcza nie zapomnij spuścić wody... Podpisano: Dobra Ciocia Odpowiedz Link Zgłoś
tulka Re: Yavorius ze zdjęciem Eyemakka w 'Fabryce' dz 22.11.02, 21:24 Wracając do domu kupiłam gazetę. O dwudziestej. Na stacji benzynowej. Właśnie przeczytałam Yavoriusowy tekst. I powiem, że to jest surrealizm mocno osadzony w realiach. Jakoś niezbyt trudno mi wyobrazic sobie taka sytuację. :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Yavorius ze zdjęciem EyemakkaDo YAVORIUSA 25.11.02, 16:44 Widzę, bramkarzu, że strasznie potrzebujesz poklasku. Cóż, bywa i tak. Mam nadzieję, że z wiekiem nie będzie to się u Ciebie rozwijać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Ciekawski Właśnie IP: 195.117.14.* 28.11.02, 10:35 Ciekawe, czy jutro będzie aard ze zdjęciem Misia Uszatka... z poważaniem-zwyczajny profesor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: Właśnie-Chaos IP: 212.191.74.* 28.11.02, 10:46 To właśnie jest Chaos. Generowany mimowolnie (?). O tym jest mój post w SW. Odpowiedz Link Zgłoś