Gość: były operator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:06 PKS był, jest i bedzie!!! Ciągle tylko jakies narzekania na tą firme,a oni naprawde cięzko tyrają zeby wozic tych ciągle niezadowolonych ludzików. Gienek trzymaj sie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bq2 PKS Łódź to przyzwoita firma 24.02.06, 09:18 Ja uważam, że PKS Łódź to bardzo dobra firma. Swego czasu często z nimi jeździłem, ostatnio dużo mniej ale też się zdarza. Kierowcy są sympatyczni i bardzo chętni do pomocy, autobusy wygodne i nie psują się. Ceny wyższe niż w innych PKSach, ale w granicach rozsądku. Zaznaczam, że podróżowałem z PKSem tylko na najdłuższych trasach i nie wiem jak obsługuje aglomerację czy połączenia wewnątrzwojewódzkie. Jeśli mam pojechać gdzieś dalej, nawet nie patrzę w stronę pociągu. Jakość usług jest nieporównywalna. A rozwiązanie, które zaproponował PKS, jest lepsze niż ciągły sygnał zajętości. Nie ma tu z czego robić sensacji - jak się chce za darmo dowiedzieć o rozkładzie to się włącza komputer albo leci na dworzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: PKS Łódź to przyzwoita firma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 15:08 oj psują się... w sylwestra jechałem volvo (zdawal sie byc dosc nowy) łódzkiego PKSu.... podróż została przedłużona o dwie godziny stania w hali serwisu volvo w rzgowie...:) autobus zastepczy z Lodzi mial przyjechac wg slow kierowcy najwczesniej za 2 godziny (po stwierdzeniu awarii i zjazdu do serwisu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas lubie PKS Lodz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 09:45 naprawde nie ma na co narzekac, zawsze jest www.pks.lodz.pl - najlepsza strona jaka widzialam, tam jest wszystko nawet ceny wiekszosci polaczen ! autobusy jezdza czesto i punktualnie... ja bym sie lodzkiego PKS nei czepiala. raczej MPK:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: lubie PKS Lodz IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 16:44 A ja bym się doczepił ale do rozkładów. Według strony PKS w soboty w Pabianicach na przystanku przy Urzędzie Miasta powinien byc o 19.40 PKS na Łódź fabryczną. Według 3 rozkładów na przystanku jest tak: 1 rozkład mówi o tym że jeździ w miesiące parzyste, 2 rozkład nie jeździ w soboty a 3 rozkład jeździ we wszystkie dni tygodnia. W rzeczywistości on wogóle nie przyjeżdża przez co straciłem tam dużo czasu na przystanku na mrozie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Komentarze sponsorowane? IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.02.06, 19:46 Przecieram oczy jak czytam powyższe wpisy. ja na Łódzkim PKSie nie pozostawiłbym suchej nitki. To znaczy pozostawiłbym jedną - kupują troche niezłych używanych autobusów. A już twierdzenie o nieporównywalnym komforcie w zestawieniu z kolejami, nawet polskimi - no przepraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Komentarze sponsorowane? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:42 żeby dodzwonić się na informacje dzwoniłem dwa dni - łącznie chyba z tysiąc razy! ja zadzwoniłem pod tel fabrycznego (nie do rozkładu) to koleś powiedział że "nie chce mu się sprawdzać połączeń bo zajeło by mu to 5 min" większość połączeń to busy ciasne że nie da się usiedzieć 15min (oczywiści info na stronie tego nie obejmuje!) trasa jednego z połączeń - którym mam watpliwą przyjemność od czasu do czasu doświadczać - trwa 4h gdzie przy spokojnej jeździe samochodem zajmuje mi to 2h plus minus 15min - bo jeździ dookoła i zatrzymuje się w każdym "pcinie dolnym" (a płaci się od przejachanych kilometrów) ...i w efekcie przy dwuch osobach cena za paliwo do samochodu (8l/100km * 4zł) i bilet wyrównuje się Odpowiedz Link Zgłoś
intruder Re: Kosztowna informacja z PKS 26.02.06, 13:22 " Na tle innych miast Łódź wypada naprawdę dobrze - chwaliła Kluf." Myślę, że nie powinno chodzić o to, jak się wypada na tle innych, tylko o to aby prowadzić jak najlepszą obsługę pasażerów. Nie tylko pod względem przewozu ale i dostępu informacji. Odpowiedz Link Zgłoś