Dodaj do ulubionych

Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze Nowym

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:38
Budzisz-Krzyżanowska… Mój Boże, przecież to aktorka jak sprzed dwunastu
dekad… Czyli znów będziemy mieli teatralny skansen. I to za nasze pieniądze –
bo przecież z czegoś Nowy się finansuje. I to jeszcze Marczewski – przecież
on jeszcze nic dobrego w Nowym nie zrobił. Tragedia.
Obserwuj wątek
    • szpiro Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N 24.02.06, 03:51
      Stanislaw Brejdygant , a coz to za znana postac?
      Slabi aktorzy wystepuja w Nowym.
      • kinia1987 Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N 26.02.06, 19:16
        > Stanislaw Brejdygant , a coz to za znana postac?

gral w Klanie pana Stanislawa, jest ojcem Krzysztofa 'Zalefa' Zalewskiego z
        Idola
        • Gość: Klara Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N IP: *.toya.net.pl 26.02.06, 19:31
          i wszystko stało się jasne
        • bubot Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N 27.02.06, 14:52
          gra w Mistrzu i Małgorzacie, zrobił sztuke "Poszaleli" zdaje się.
          dobry aktor, dośc klasyczny bym rzekł, ale ciekawy.
          czy to że nie szmaci się w reklamach czy pisemkach bulwarowych robi z niego
          nieznaną i mała postać?
    • Gość: autor Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 17:49
      Ty, mądruś! Wpierw zastanów się dobrze, co chcesz napisać.
    • Gość: gut Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 01:52
      marczewski zrobił w Nowym Mistrza i Małgorzate która idzie fulami od trzech lat
      i ma owację na stojaco po szeregowych spektaklach, piszesz żeby pisać głupoty,
      gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: grejpfrutowamoc termopile i inne badyle IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:10
        Mistrz i <Małgorzata to widowisko teatralne, pełne tricków, wabików, na które
        mozna złapac widownię. Jednak inscenizacja jest dosc kiepska i przede wszystkim
        chaotyczna, wiem jednak, że się podoba(wycieczki szkolne z całego wojewodztwa).
        JaK SIę NIE MA co się lubi... uwierzmy więc w Termopile i badzmy dobrej mysli.
        Co mamy zlorzeczyc i z Budzisz-Krzyzanowskiej gwozdz do trumny czynic?
      • Gość: PTR Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 17:28
        Mandaryna i Doda też mają owacje na stojąco i tłumy na koncertach. Mistrz i
        Małgorzata - Doda i Mandaryna: to właściwe kategorie dla takiego zestawienia.
        Może Marczewski wyreżyseruje teraz koncert Wiśniewskiego? Będzie sukces do
        kwadratu. Podtrzymuję zdanie - Marczewski nie powinien dostawać pieniędzy na
        pracę w teatrze.
        • Gość: Pasikonik Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N IP: *.toya.net.pl 26.02.06, 21:02
          Mistrz i Małgorzata tylko dlatego ma owacje na stojąco, bo wycieczki szkolne są wdzięczne
          realizatorom za to, że nie muszą czytać lektury. Nikt z własnej nieprzymuszonej woli takiego knota
          oglądać przez 4 godziny z zachwytem nie będzie. Spójrzcie w repertuar: tzw. "Miś" grany jest przede
          wszystkim na porankach (kto będzie wracał po 23.00 z teatru?). Jest jednak pewien plus nowej
          realizacji. Pan reżyser wreszcie realizuje coś innego niż Mistrz i Małgorzata, ale na to, że na deskach
          Nowego zobaczymy jeszcze kawał dobrego Teatru nie liczmy. Tam już jest "pozamiatane".
          • bubot Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N 27.02.06, 14:54
            ja byłem na "Mistrzu..." dwa razy, z własnej woli, bo podoba mi sie to
            przedstawienie, choć ma sporo minusów.
            zastanawia mnie, jacy tutejsi szczekacze maja interes w tym, co szczekają
      • Gość: wwitcher Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 22:37
        tak wogole to zastanowcie sie barany ile czasu potrzeba zeby zrobic taka sztuke.
        ile pracy i potu aktorow. pewnie nawet nie wiecie jak to wyglada. a co do
        gniotow, to pojdzcie do nowego na "nieprzyjaciela", wiekszej szmiry w zyciu nie
        widzialem.

I mowicie ze w nowym sa tylko kiepscy aktorzy? to waszymi idolami jest pewnie
        Linda albo cokolwiek innego ze szklanego ekranu. Tylko ze tam mozna robic 100
        razy powtorke sceny, a w teatrze jest tylko jedno podejscie. dla mnie klasa jest
        aktor teatralny, a nie filmowy.

w nowym sa tylko kiepscy aktorzy? niektorzy sa przecietni a niektorzy bardzo dobrzy.
        • Gość: ciekawski.. Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 11:22
          to niby stary wątek,ale cikawi mnie kórzy aktorzy są w Nowy słabi, ktorzy
          sredni.., a którzy bardzo dobrzy?
          tylko szczerze..!
          • camarti Re: Teresa Budzisz-Krzyżanowska zagra w Teatrze N 14.03.06, 22:40
            a....taki na przykład ...Pilawski ...dobry ale zbyt rzadko obsadzany
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka