kogucik-2972 23.12.10, 20:31 pierwsza gwiazdka na niebie, już zabłysła wesoło, dziś życzliwi dla siebie, uśmiechamy się wkoło, życząc sobie, radości, powodzenia, miłości, ciepła, pogody ducha, i uśmiechu od ucha do ucha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropelka.bez_kitu Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 23.12.10, 22:03 Dziękuję odwzajemniuję dziś nie rymuję bo znowu choruję uściski przesyłam w dziób nie całuję Odpowiedz Link
rudka-a Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 24.12.10, 08:08 Radosnych Świąt Bożego Narodzenia.. rychłego spełnienia każdego marzenia... ciepła, życzliwości.. i miłości... Odpowiedz Link
kitani Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 24.12.10, 20:44 Dzisiaj Dzień Bożego Narodzenia Wszyscy Wszystkim ślą życzenia ślę też ja tu do kurnika i za chwilkę ja też znikam.... Odpowiedz Link
e-wu-sia Re: WESOŁYCH ŚWIĄT 24.12.10, 23:56 W Dzień Bożego Narodzenia Pragnę złożyć Wam życzenia. Niech nowo narodzone Dziecię , Przyniesie pokój ludziom na świecie A Wam -moc prezentów pod choinką I Wesołych Świąt z rodzinka. Odpowiedz Link