Gość: Krzysztof IP: *.visp.energis.pl 03.03.06, 12:56 Witam wszystkich, czy ktoś z Was dorabia sobie pisaniem prac lub robił to kiedyś i może podzielić się swoimi uwagami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 12:57 Co chcesz wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 13:04 Pewnie chce, zebys napisal(a) za niego prace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: pisanie prac IP: *.visp.energis.pl 03.03.06, 13:06 Na przykład czy jest obecnie szansa , żeby dorobić sobie w ten sposób i czy można znależc klientów rozklejając w strategicznych miejscach ogłoszenia bez zamieszczania anonsu w prasie. Dziękuję z góry za odpowież, będę mógł ją przeczytać dopiero za kilka godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 13:09 ja pisalem bez reklamy, jako doktorant mialem roboty wiecej niz moglem obskoczyc. Najczesciej polecali mnie znajomi. 3 lata temu bralem 800-1000zl. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefale Re: pisanie prac IP: 212.191.69.* 03.03.06, 14:20 To przykre. Gnida z ciebie. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: pisanie prac 06.03.06, 09:53 Gość portalu: Kefale napisał(a): > To przykre. > Gnida z ciebie. :/ A miał za darmo pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rupert Re: pisanie prac IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 03.03.06, 16:58 Gość portalu: Krzysztof napisał(a): > Na przykład czy jest obecnie szansa , żeby dorobić sobie w ten sposób i czy > można znależc klientów rozklejając w strategicznych miejscach ogłoszenia bez > zamieszczania anonsu w prasie. Dziękuję z góry za odpowież, będę mógł ją > przeczytać dopiero za kilka godzin. Chciałbyś żeby Twój dom został zaprojektowany przez architekta, który dyplom kupił za pieniądze ? A chciałbyś, żeby Twoją matkę operował lekarz chirurg, który zdawał egzaminy dzięki łapówkom ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa.... Re: pisanie prac IP: *.chello.pl 03.03.06, 23:17 jestem zainteresowany obiecuje, ze nie bede architektem ani chirurgiem a tego bzdetnego papierka potrzebuje, chocby po to, zeby sie ksztalcic dalej za wlasna kase i na swoj pozytek. magistrom po lodzkich uczelniach gratuluje jak wyniesli z nich chocby promil wiedzy przydatny w karierze zawodowej. zwlaszcza tym po marketingach (gdzie niczego nie ucza) i siedzacych na zasilku. Odpowiedz Link Zgłoś
pufflet Re: pisanie prac 03.03.06, 23:57 a tego > bzdetnego papierka potrzebuje, chocby po to, zeby sie ksztalcic dalej za wlasna > > kase i na swoj pozytek. skoro potrzebujesz tego bzdetnego papierka, aby kształcić sie dalej, to sobie napisz inny bzdetny papierek na kilkudziesięciu stronach, zeby dostać ten bzdetny papierek:P Rzygać mi sie już chce od tych magistrów dzisiejszych - dziś w Polsce jest żle, wolę nie myśleć jak będzie, kiedy do stołków dorwie się pokolenie magistrów napisanych przez doktorantów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:27 > w Polsce jest żle, wolę nie myśleć jak będzie, kiedy do stołków dorwie się > pokolenie magistrów napisanych przez doktorantów ... Ciekawe tez jak ci doktoranci dochrapali sie mozliwosci robienia doktoratow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 12:32 Poszedlem na egzamin, zdalem i zostalem doktorantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:32 Egzamin na doktoranta? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 12:34 malem wstepny egzamin na studia doktorskie, musialem odpowiadac na pytania, przedstawic temat pracy, swoje teksty naukowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:39 Juz na samym starcie musiales przedstawic temat pracy doktorskiej? Niezle Cie pogonili... A co tekstow naukowych to chyba nie sa wymagane do rozpoczecia studiow doktoranckich tym bardziej, ze w trakcie studiow magisterskich malo dorabia sie publikacji. Chociaz praca magisterska to tez tekst naukowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 12:43 Nie musialem ale wiedzialem o czym chce pisac a gdy sie spytali powiedzialem, ci co nie wiedzieli o czym chca pisac nie dostawali sie. Bylo duzo narodu chcacego dostac sie na te studia, wybierali zdecydowanych. Ja mialem szczescie z publikacjami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:45 Pozwol, ze spytam - zwiazany jestes z uniwerkiem czy polibuda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 12:48 nie napisze. Studiuje w innym miescie, nie w Lodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:52 Ok, pytam, bo robienie doktoratu rzadzi sie swoimi prawami, a te prawa nieco roznia sie na uniwerku i na polibudzie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 12:55 a jakie to sa prawa, bez egzaminow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:04 Nie wiem jak to dokladnie wyglada z egzaminami, ale Poliechnika Łodzka zapewnia lepsze warunki doktorantom, niz Uniwersytet Łodzki. Przepasc dotyczy glownie humanistow i absolwentow politechniki. Polibuda ma wiecej pieniedzy, zapewnia wyzsze stypendia, nawiazuje kontakty z roznymi firmami, ktore finansuja projekty, pojawiaja sie tez rzadowe granty - z tego jest sporo kasy. Natomiast utarlo sie, ze humanisci pracuja praktycznie za darmo - dla dobra nauki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:08 I tak jest ze mna.Nie dostawalem nawet grosza przez cale studia, czesciowo pomagala rodzina, czesciowo zajmowalem sie dziwnymi rzeczami. Czasami nie mialem za co pojechac na studia, zreszta teraz jest tylko troche lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:13 To jestem pelna podziwu. Znam takich doktorantow, ktorzy maja pensje, stypendium i jeszcze jakies "boki", a i tak narzekaja. U Ciebie przynajmniej wyraznie widac motywacje do pracy naukowej. Choc jesc tez trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:14 jedzenie jedzeniem, ale wypic czasami tez lubie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:16 A to rozumiem. I to dopiero kosztuje. :D Ale Polacy zaradny narod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:18 zgadza sie, robilem sobie wino z jablek i jakos przezylem ale na jablka do tej pory nie moge patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:28 Szkoda, ze teraz czlowiekowi nie wypada juz schowac sie w bramie z winem Warka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:30 Ja tam sie tego nie wstydze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:31 Mnie juz nie wypada - w kwietniu slub, we wrzesniu zostane mama, a w czerwcu (mam nadzieje) magistrem pedagogiki. Musze dawac dobry przyklad. Przynajmniej pozory stwarzac. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:33 Jako przyszla mama-fakt nawet w domu gdy nikt nie widzi nie wypada pic. Inne argumenty do mnie nie trafiaja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:37 Gdy bylam nastolatka, zadawalam sie, jesli moge tak to okreslic, z ludzmi, ktorzy byli rozwydrzeni, uwielbiali tanie wino, palili herbate. Az moja mama narobila mi strasznego obciachu przy moim przyjacielu (ktory nie mial nic wspolnego z tamtymi ludzmi) proszac go, by sprobowal mnie nawrocic na dobra droge. Zrobilo mi sie wtedy tak glupio, zupelnie jakby mlodosc nie cieszyla sie swoimi prawami. A dzis... chyba z pewnych rzeczy po prostu wyroslam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:40 Ja nie wyroslem i nie jest mi z tego powodu glupio. Tak z ciekawosci, po co palili herbate? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:45 Bo nie mieli nic innego. :D Nie wiem, moze bali sie palic cos ciezszego. Zreszta mieli rozne dziwne pomysly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:50 dzieciaki maja dziwne pomysly to fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 14:18 A pedagodzy o specjalnosci opiekunczo-wychowawczej przyprawiaja mnie o ciarki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:20 Ja takowej nie mam, zreszta Ciebie chyba juz uczyc nie bede. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 14:23 Wiem, tak mi sie przypomnialem jak kiedys rozmawialismy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:51 Kotku, nie generalizuj, ok? Magister powinien znac sie przede wszystkim na swojej dziedzinie. A gdyby tacy jak Ty decydowali o systemie edukacji, to zapewne studenci informatyki i filologii polskiej mieliby wspolne, obowizakowe wyklady z Rydzykiem. A jesli jestes taki ciekaw jaki poziom wiedzy reprezentuja studenci czy tez absolwenci poszczegolnych uczelni, to moze przeprowadz stosowne badania i dopiero wtedy pogadamy, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 12:55 Socjologowie robia takie badania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:00 Zgadza sie, tylko nie wiem co to ma do rzeczy. Czlowiek klapie trzy po trzy i powtarza zaslyszane gdzies podobne klapanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:05 Usilowalem tylko domyslic sie jaka specjalizacje Kolezanka reprezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:06 Oj to niestety blednie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:10 w zasadzie kazda dyscyplina cos bada jakimis swoimi metodami naukowymi, wiec sie poddaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:15 To, ze napisalam, zeby zajal sie takimi badaniami nie oznacza, ze sama sie tym zajmuje. Nie mam z tym nic wspolnego, aktulanie badam zupelnie co innego, ale po prostu takie posty dzialaja na mnie jak plachta na byka. Nic nie poradze. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:19 A co Kolezanka bada jesli wolno spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:27 Wplyw systemu edukacyjnego na szeroko rozumiany rozwoj kobiet - jakie maja szanse zawodowe, czy sa dyskryminowane, co dala im szkola itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:28 O kurcze, feministyczny temat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:30 O kurcze. :) chcialam zrobic takie badania porownawcze - jak to wyglada tez z punktu widzenia mezczyzn, ale promotor troche podcial mi skrzydla - uznal, ze to zbyt obszerne zagadnienie na prace mgr. Byla bitwa, niestety poleglam. :( A Ty czym sie zajmujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:32 wywiadem w czasie II wojny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:39 Ojej. :) Jestes historykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:47 a czym sie zajmujesz poza praca naukowa? Pracujesz w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:50 nie, nie chcialem pracowac w szkole, pracuje w pewnej panstwowej firmie jako taki jedem w biurze, za bardzo male pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:53 Gdy napiszesz doktorat, bedziesz mial wieksze mozliwosci. Teoretycznie przynajmniej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:54 raczej w to watpie ale kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:56 Rozumiem w takim razie, ze pracujesz naukowo ze wzgledu na pasje. nie liczysz na korzysci finansowe z tego tytulu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 14:02 Tez ale czasami jak jakis moj tekst sie gdzies pojawi w jakims pismie, jest milo i finansowo sie poprawia i mozna dostac wiecej niz wynosi pesja:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:04 Tak, wiem cos o tym. Prawda jest taka, ze na uczelni najmniej Cie doceniaja. Szczegolnie finansowo. W kazdym razie zycze sukcesow i powodzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 14:06 Tez zycze powodzenia w pracy naukowej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:12 Dziekuje bardzo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:13 Wlasciwie nie dziekuje, zeby nie zapeszac. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 14:23 Wyksztalceni ludzie nie powinni byc przesadni:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:26 Wlasciwie wyksztalcenie wyzsze liczy sie po trzecim roku studiow, wiec nie moge sie nie zgodzic z pierwsza czescia Twojej wypowiedzi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 14:28 Chodzi o Kwasniewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:28 :D Nie, ostatnio tak uslyszalam w USC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 14:29 Ciekawe co powiedza w kosciele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:30 Chyba nic, w kazdym razie nie mnie. Slub cywilny biore. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 14:32 O kurcze jaka feministyczna odwaga:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:33 To nie kwestia pogladow, ale pospiechu. A slub koscielny moze kiedys wezmiemy. Po cichutku, bez widowni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 14:35 polecam WANG w Karpaczu, jest protestancki ale ma taki urok, ze nawet moglbym zmienic wyznanie... Musze leciec, do nastepnego razu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:37 Dzieki, miejsce w razie czego juz mamy upatrzone. Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: pisanie prac IP: *.4web.pl 04.03.06, 13:18 Nie jestem Twoim męzem, ani facetem, żebyś do mnie per kotku waliła. Widać takei badania już są , skoro to napisane zostało powyżej, takze odpuść sobie kolejny temat pochwalny o WSHE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 13:20 WSHE? To ta szkola co to wlasciciela po sadach ciagali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:27 Tak, to ta szkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: pisanie prac IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:25 Nie mam zamiaru chwalic zadnej uczelni, a juz na pewno nie pod katem znajomosci przez studentow terminologii, ktora ich nie dotyczy. Mowi sie, ze pytania latwe to takie, na ktore znamy odpowiedz, wiec nie wymagaj od mechanika, by wiedzial czym jest projekcja, co dla niektorych jest oczywiste. Pozwol, by dobrze wykonywal swoja prace. A co do badan, jesli takowe zostaly przeprowadzone, to prosze o konkrety, wtedy bedzie latwiej dyskutowac. Co do uczelni - wybacz, ale studiuje tam i znam sytuacje lepiej, niz ci, ktorzy posluguja sie artykulami z gazet. Dlatego moge powiedziec cos bardziej rzeczowego, niz "studenci z prywatnych to debile" - takie w Twoim stylu. Kotka cofam - faktycznie zbyt pieszczotliwe, wyrwalo mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: pisanie prac 03.03.06, 23:57 Gość portalu: aaaa.... napisał(a): > na swoj pozytek. O ewentualnej cudzej szkodzie już nie myśląc? > magistrom po lodzkich uczelniach gratuluje jak wyniesli > z nich chocby promil wiedzy przydatny w karierze zawodowej. Dziękuję, ja oceniam, że w moim przypadku było to dobrych kilkaset promili. Albo mi się wydaje, albo się tu robi forum kanciarzy i oszustów. Obrzydliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soba Re: pisanie prac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 11:21 lepiej nie rozklejaj ogłoszeń ani nie podawaj danych w prasie, ponieważ np. ja zbieram takie ogłoszenia i zanoszę na policję. Taki sposób zarobkowania = przestępstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania M. M. Re: pisanie prac IP: *.toya.net.pl 08.03.06, 20:44 Nie najeżdżajcie na ludzi, którzy studiują Zarządzanie i Marketing. Może się już tak utarło w naszym pięknym kraju, że jest to kierunek dla nieuków, nierobów, nieudaczników i mężczyzn, którzy chcą "przeczekać" wojsko. Ale są też pasjonaci. Sama studiuję ZiM na Politechnice i bardzo się z tego cieszę. Kończyłam liceum ekonomiczne i wiedziałam, co chcę robić w życiu. Marketing był moim ulubionym przedmiotem w szkole średniej. I dzięki tym studiom mogę rozwinąć swoje zainteresowania. Więc proszę nie generalizować. Nikt nie powiedział, że poza marketingiem świata nie widzę. Sama nauczyłam się podstaw programowania, zdarzało się, że jak mi coś nie wychodziło, to wręcz płakałam z bezsilności, ale zaraz brałam się do szperania w internecie i książkach i rozwiązywałam mój problem (tzw. "metoda prób i błędów" dla nieuświadomionych). Sama również sięgam po różne publikacje, moja bibliteczka jest godna pozazdroszczenia. Nie wiem, czy komuś z własnej woli chciałoby się przeczytać książkę pt. "Marketing- podręcznik europejski" autorstwa Kotlera, Wong, Saunders i Armstrong, która ma ponad 1000 stron. A ja ją właśnie przeczytałam, nikt mnie do tego nie zmuszał, sama ją kupiłam (bo przyda się w przyszłości, po skończonych studiach) i w dodatku dość mocno mnie ta książka wkręciła. A co do tematu pisania prac przez inne, niż sama zainteresowana, osoby, to jestem zdecydowanie przeciwna. Jeżeli komuś nie chce się samemu ponadwyrężać palców, to niech nie idzie na studia. Ja w tej chwili jestem kilka kroków przed obroną pracy na studiach pierwszego stopnia. A pracę całą napisałam sama. Przeraża mnie jeszcze jedna sprawa. Wiele osób skończyło ZiM tylko dlatego, żeby mieć papier. Teraz siedzą na stanowiskach i zajmują miejsca osobom, które faktycznie się tym interesują. No cóż, taka polityka. Masz znajomości- masz wszystko, nie masz znajomości- najlepiej wyjedź z kraju. Na koniec dodam jeszcze tylko tyle, że nie jestem kujonem, też potrafię skutecznie zawalać przedmioty, mocno poimprezować i nieźle się nachlać. To wszystko, co mam do powiedzenia. Pozdrawiam myślących podobnie :) P.S. aaaa.... studia nie są po to, żeby wbijać ludziom do głowy wiedzę. Student musi się sam uczyć, aby coś osiągnąć. Ja sama się dokształcam, uczestniczę w praktykach, zdobywam doświadczenie pracując. I, mimo że jeszcze nie jestem "po marketingu", zapewniam Cię, że w momencie, kiedy zrobię mgr będę węcej warta na rynku pracy niż moje koleżanki i moi koledzy z roku. Bo ja nie jestem bierna. Pozdrawiam Cię i mam nadzieję, że nie będziesz wrzucał wszystkich studiujących ZiM do jednego worka. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznajomy2020 Re: pisanie prac 25.06.20, 14:19 Opinia dotyczy korzystania z usług pisania prac Wojciech Imielski. korzystałem z usług podczas pisania pracy mgr, na początku podczas rozmowy ustalającej to oczywiście wszystko super ach i och czego to on nie pisał i nie zrobił, a jak napisał I rozdzial i promotor miał uwagi, to dłuuuugo nie mogłem doprosić się o poprawkę, pan Imielski nie odpisuje na smsy.... jak dzwoni i akurat nie możesz odebrac, a potem oddzownisz to też niedobrze, bo wtedy Pan nie odbiera... zostają emaile, na które nie odpisuje zbyt szybko.... w końcu się nie doczekałem i poprawki musiałem robić sam. fragmenty pracy skopiowane z wikipedii.... także może do pisania prac licencjackich ujdzie, ale do mgr to słabo... o wszytsko był problem na wstęp czekałem miesiąc, już nie wspomnę ile razy trzeba było się przypominać i prosić o coś, co było obiecane.... takie są moje doświadczenia, może nie miałem szczęścia,ale ostrzegam przed niesłownym i nieterminowym panem Imielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam56 Re: pisanie prac IP: *.24.160.206.ipv4.supernova.orange.pl 12.11.21, 12:35 nie korzystałem z jego usług, ale dostałem namiar na babkę która pisze prace. bsallegro@o2.pl, miałem do napisania metodologie na już i ona świetnie wywiązała się z tego zadania, zatem polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: pisanie prac IP: *.24.160.224.ipv4.supernova.orange.pl 19.09.22, 11:58 Mi też bardzo pomogła Pani Basia. Przede wszystkim trzymała się terminów dlatego również polecam bsallegro@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stacjazwierzak.pl Re: pisanie prac 13.12.21, 16:42 Prezent na święta dla psa i prezent na święta dla kota stacjazwierzak.pl Stacja Zwierzak Sklep zoologiczny internetowy Odpowiedz Link Zgłoś
aldebaranibetelgeza Re: pisanie prac 02.03.22, 17:55 wojciechimielskighostwriter.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś