Gość: 1908 IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 19:45 Lódzie i tak ŁKS jest de best, wieszta mnie.Bendziemy miszczem drógiej ligji.A za rok gramy w czempjons lig. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: slawek 41 Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 19:50 Swoją drogą nie wiem czemu dziwi się autor tekstu narzekając że piłkarze nie podjeli próby walki z białorusinami,przecierz sam informuje iż grali oni brutalnie!!! Czy sam będąc zawodnikiem ryzykował by swoim zdrowiem a może i karierą w sparingu.Nie czepiajmy się każdej słabszej chwili i pokażmy że jesteśmy z ŁKS na dobre i na złe.A jeśli nie daj boże wlidze nie wszystko będzie szło po naszej myśli to co? Mamy opluwać nasz klub? Pozostańmy zawsze EŁKAESIAKAMI . Pozdrowienia dla wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pilar Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.03.06, 20:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:23 zalatujesz podmiejskim ścierwem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.mnc.pl 03.03.06, 20:39 lecz kompleksy osiedlowy, podmiejski buraczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uy to wygrali czy przegrali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:49 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.chello.pl 03.03.06, 22:05 kolego napisz do mnie na mejla: hektor25@wp.pl i umowimy sie na priva w 4 oczy. daje ci ku.rwo 48 godzin, jak sie nie odezwiesz jestes frajerem jak reszta kibicow zydzewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁOŚ Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 07:56 buaaahahahahaha internetowy huuuuligan 1908 buaaacahacahachacaaa w przedszkolu tez robisz ustawki???? a na ta prawdziwą przyjdziesz ze starszym kolegę???? buaachahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totalne bleeeeeeee Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.48.115.131.ltv.pl 04.03.06, 09:20 mehehehehehehehe, załóż dresik, kup puszkę piwa i idź posiedzieć pod klatką prymitywie, dotąd myślałem że jesteś tylko napinaczem (każdemu się zdarzy) ale po tym co napisałeś widzę że jesteś tępym matołem, rzucającym teksty spod klatki schodowej, Skończyłeś podstawówkę chociaż ? Człowieku zacznij coś zmieniać w sobie bo takiego zera jak ty jeszcze nie widziałem a trochę kibiców łksy znam (na prawdę świetni ludzie). A na maila matole to można Ci wysłać wira co najwyżej żebyś takich rzeczy już nie pisał w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.chello.pl 04.03.06, 13:17 tylko sie dziewczyny nie pozabijajcie w kolejce. jak ktos ma cos do mojego wyksztalcenia, itd. zapraszam. przekonamy sie kto jest bardziej wyksztalcony. napinanie to raczej pieprzenie w bambosz pod nickiem bleee czy innym, bez konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁKS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wertus Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:26 naucz się pisać kretynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldzio Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 14:47 Nawet nie wiedzialbys jak to sie pisze... III liga czeka na was (mialem napisac z duzej ale nie zaslugujecie miernoty). WIDZEW ŁÓDŹ - DUMA I CHWAŁA TEGO MIASTA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 21:32 Spójrz realnie, wam bliżej do III ligi niż nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwj15 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.lodz.mm.pl 04.03.06, 21:54 jak nalewki GOSSO podbiją UE to będzie oskarżenie o wprowadzanie do obiegu substancji szkodliwych dla zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwj15 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.lodz.mm.pl 04.03.06, 21:58 gdy nalewki firmy Gosso pojawią sie na rynku UE to dopiero będzie problem. Odpowiedz Link Zgłoś
gwj15 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS 04.03.06, 22:15 a co będzię gdy nalewki firmy Gosso ruszą na podbój Europy. MATY dezynfekujące tego nie wytrzymają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1908 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: 87.207.252.* 04.03.06, 23:05 nie jakaj sie, wiatru nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanz7klasy Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.35-202-24.mc.videotron.ca 04.03.06, 22:18 to jak to ? LKS-Gomel 3:1 i przegrali mecz? baran z tego redaktora,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziny Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:35 Podobno w Widzew wchodzi Carlsberg.Ma wiecej lozyc niz na Slask. I jakas firma z branzy Agd.A u nas narazie cisza. Powiem wam ze Widzew bedzie grozny,tak jak Jaga,Zawisza,a takze Slask.Bedzie ciekawie napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S3vSt3R Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.hsd1.mn.comcast.net 06.03.06, 00:05 Jak przegrywa Widzew to tytul szybko o tym oznajmia a jak LKS to prosze - Proba Generalna - ale jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.chello.pl 06.03.06, 14:10 Gratuluję ŁKS-owi takich kibiców, już większych głąbów i prymitywów nie znajdzie nawet na wschodniej Białorusi. Tylko wzajemne groźby i opluwanie a drużyna i tak zakończy sezon w III lidze. Odpowiedz Link Zgłoś