Dodaj do ulubionych

Próba generalna piłkarzy ŁKS

IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 19:45
Lódzie i tak ŁKS jest de best, wieszta mnie.Bendziemy miszczem drógiej ligji.A
za rok gramy w czempjons lig.
Obserwuj wątek
    • Gość: slawek 41 Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.toya.net.pl 03.03.06, 19:50
      Swoją drogą nie wiem czemu dziwi się autor tekstu narzekając że piłkarze nie podjeli próby walki z białorusinami,przecierz sam informuje iż grali oni brutalnie!!! Czy sam będąc zawodnikiem ryzykował by swoim zdrowiem a może i karierą w sparingu.Nie czepiajmy się każdej słabszej chwili i pokażmy że jesteśmy z ŁKS na dobre i na złe.A jeśli nie daj boże wlidze nie wszystko będzie szło po naszej myśli to co? Mamy opluwać nasz klub? Pozostańmy zawsze EŁKAESIAKAMI . Pozdrowienia dla wszystkich!!!
      • Gość: pilar Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.03.06, 20:06
    • Gość: wert Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:23
      zalatujesz podmiejskim ścierwem!!!
    • Gość: G Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.mnc.pl 03.03.06, 20:39
      lecz kompleksy osiedlowy, podmiejski buraczku
    • Gość: uy to wygrali czy przegrali? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 20:49
      :)
    • Gość: 1908 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.chello.pl 03.03.06, 22:05
      kolego napisz do mnie na mejla: hektor25@wp.pl i umowimy sie na priva w 4 oczy.
      daje ci ku.rwo 48 godzin, jak sie nie odezwiesz jestes frajerem jak reszta
      kibicow zydzewa
      • Gość: ŁOŚ Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 07:56
        buaaahahahahaha
        internetowy huuuuligan 1908
        buaaacahacahachacaaa
        w przedszkolu tez robisz ustawki????
        a na ta prawdziwą przyjdziesz ze starszym kolegę????
        buaachahahahaa
      • Gość: totalne bleeeeeeee Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.48.115.131.ltv.pl 04.03.06, 09:20
        mehehehehehehehe, załóż dresik, kup puszkę piwa i idź posiedzieć pod klatką
        prymitywie, dotąd myślałem że jesteś tylko napinaczem (każdemu się zdarzy) ale
        po tym co napisałeś widzę że jesteś tępym matołem, rzucającym teksty spod klatki
        schodowej, Skończyłeś podstawówkę chociaż ? Człowieku zacznij coś zmieniać w
        sobie bo takiego zera jak ty jeszcze nie widziałem a trochę kibiców łksy znam
        (na prawdę świetni ludzie). A na maila matole to można Ci wysłać wira co
        najwyżej żebyś takich rzeczy już nie pisał w necie.
        • Gość: 1908 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.chello.pl 04.03.06, 13:17
          tylko sie dziewczyny nie pozabijajcie w kolejce. jak ktos ma cos do mojego
          wyksztalcenia, itd. zapraszam. przekonamy sie kto jest bardziej wyksztalcony.
          napinanie to raczej pieprzenie w bambosz pod nickiem bleee czy innym, bez
          konsekwencji.
          • Gość: ŁKS [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 13:25
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: wertus Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 14:26
      naucz się pisać kretynie
    • Gość: Waldzio Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 14:47
      Nawet nie wiedzialbys jak to sie pisze... III liga czeka na was (mialem napisac
      z duzej ale nie zaslugujecie miernoty).
      WIDZEW ŁÓDŹ - DUMA I CHWAŁA TEGO MIASTA!!!
      • Gość: max Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.03.06, 21:32
        Spójrz realnie, wam bliżej do III ligi niż nam.
    • Gość: gwj15 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.lodz.mm.pl 04.03.06, 21:54
      jak nalewki GOSSO podbiją UE to będzie oskarżenie o wprowadzanie do obiegu
      substancji szkodliwych dla zdrowia.
    • Gość: gwj15 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.lodz.mm.pl 04.03.06, 21:58
      gdy nalewki firmy Gosso pojawią sie na rynku UE to dopiero będzie problem.
    • gwj15 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS 04.03.06, 22:15
      a co będzię gdy nalewki firmy Gosso ruszą na podbój Europy. MATY dezynfekujące
      tego nie wytrzymają.
      • Gość: 1908 Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: 87.207.252.* 04.03.06, 23:05
        nie jakaj sie, wiatru nie ma
    • Gość: szatanz7klasy Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.35-202-24.mc.videotron.ca 04.03.06, 22:18
      to jak to ? LKS-Gomel 3:1 i przegrali mecz? baran z tego redaktora,,
      • Gość: koziny Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:35
        Podobno w Widzew wchodzi Carlsberg.Ma wiecej lozyc niz na Slask.
        I jakas firma z branzy Agd.A u nas narazie cisza.
        Powiem wam ze Widzew bedzie grozny,tak jak Jaga,Zawisza,a takze Slask.Bedzie
        ciekawie napewno.
    • Gość: S3vSt3R Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.hsd1.mn.comcast.net 06.03.06, 00:05
      Jak przegrywa Widzew to tytul szybko o tym oznajmia a jak LKS to prosze - Proba
      Generalna - ale jaja
    • Gość: Muminek Re: Próba generalna piłkarzy ŁKS IP: *.chello.pl 06.03.06, 14:10
      Gratuluję ŁKS-owi takich kibiców, już większych głąbów i prymitywów nie
      znajdzie nawet na wschodniej Białorusi. Tylko wzajemne groźby i opluwanie a
      drużyna i tak zakończy sezon w III lidze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka