Dodaj do ulubionych

i co dalej?

16.03.06, 14:27
Obserwuj wątek
    • adamari1 Re: i co dalej? 16.03.06, 14:36
      o to samo chcialam zapytac :p
    • ukash1983 i co dalej? 16.03.06, 14:41
      wpadam tylko na moment z pytaniem czy www.e-zychlin.int.pl ma sens?
      gadania było dużo, pomoc ucichła, brak czasu sprawia, ze wszystko pada... a Wy
      tu gadu-gadu. Pewnie i ten post obejdzie sie echem. Chyba czas żebym pozbawił
      się złudzeń!
      • adamari1 Re: i co dalej? 16.03.06, 14:54
        Oczywiście, że ma sens, bron cie panie Boze porzucac, czy tez kasowac z
        przestrzeni netowej cos, co jest fajnym kawałkiem Żychlina, nielicznym zresztą.
        Gadania moze i zawsze jest duzo, wiadomo jednoczesnie jakie sa realia
        zychlinskie i ze trudno tu cokolwiek zbudowac szybko i bezbolesnie. Ale ja wiem,
        ze sa osoby, ktore zagladaja na strone i szukaja na niej nowych newsow, a wiec
        to jest potrzebne. I przypuszczam, ze powolutku bedzie sie rozwijac w
        swiadomosci zychliniakow.
        Jakiej konkretnie pomocy potrzebujesz?
        • adamari1 Re: i co dalej? 16.03.06, 14:56
          a propo, bo zapomnialam - nie jestem technicznie w stanie skomentowac zadnego
          newsa na stronie. Moja wina, czy cos nie halo?
      • dinozaurka Re: i co dalej? 16.03.06, 17:31
        Ukash, nie poddawaj sie, jeszcze troche poczekaj.. Myślę, ze tak jak to forum
        długo "startowało", ale w końcu wystartowało, tak i stronka nabierze
        rumieńców...
        ----
        Nie należy rozpaczać, że coś się skończyło, a cieszyć się, że w ogóle nas
        spotkało...
        • edmurphy Re: i co dalej? 16.03.06, 21:32
          Racja Dinozaurko. Ukash pytanie Adamari było ok., czyli napisz konkretnie co
          możemy zrobić.
          • dinozaurka Re: i co dalej? 16.03.06, 23:32
            Pzepraszam, że wchodzę między wódkę a zakąskę i wypowiadam sie zanim Ukash się
            odedzwał, ale o tym, co mozemy zrobić i jak pomóc Ukash pisze na stronie......
            wiec podstawową sprawą jest podesłanie Łukaszowi materiałów do zapełnienia
            kolejnych działów - niestety, ale do tej pory pustych. Tam naprawde jest pole
            do popisu dla kogoś z zacięciem i z wolnym czasem.
            • edmurphy Re: i co dalej? 17.03.06, 00:27
              To znaczy, że nam czegos brakuje: zacięcia albo wolnego czasu. A może tak kącik
              humorku? Mamy tu już specjalistkę :-)
              Aha, Ukas Twoja strona jest coraz lepsza!
              • adamari1 Re: i co dalej? 17.03.06, 12:07
                Połaziłam dziś troche po necie w poszukiwaniu jakiś wiadomości, ktore nadałyby
                się do wrzucenia na stronę Ukasha. Może nieuświadomiona jestem, ale nie
                wiedziałam o istnieniu tej strony:
                www.lozychlin.szkoly.lodz.pl/Geo_przewodnik/index.htm
                Jest tutaj jest sporo różniastych informacj na temat Żychlina. Nie sugeruje
                kradzieży informacji, ale może by tak inspirację poczerpac do niektorych działów?
              • dinozaurka Re: i co dalej? 17.03.06, 12:46
                a Ty Edi nie bądź taki dowciapny, sam coś powymyślaj ;P
                Od specjalistek będzie mi tu wymyślał.......

:DDD
                • ukash1983 Re: i co dalej? 23.03.06, 12:03
                  Zeby strona przetrwala potrzebuje zaangarzowanych ludzi, takich ktorzy moga cos
                  napisac na stronie, moga cos podeslac lub byc informatorami! Wiele tematow z
                  forum mozna przedstawic na www i zaprosic do komentowania na forum. Zwazcie na
                  to, ze strona oferuje wieksze pole do popisu! Ruszcie sie w koncu!
                  • dinozaur.57 Re: i co dalej? 24.03.06, 08:19
                    Ukash to co zrobiłeś i robisz jest cudowne. Oby tak dalej. Jesteś wspaniały.
    • dinozaur.57 A może by tak ? 24.03.06, 08:50
      Ukash a może by tak na stronie żychlińskiej według >
      dobrebopolskie.com
      • dinozaur.57 Re: A może by tak ? 24.03.06, 08:52
        dinozaur.57 napisał:

> Ukash a może by tak na stronie żychlińskiej według >
        > dobrebopolskie.com

swet.blonde.fajnafotka.pl
        honey.wordsight.com
    • zychlin2006 Re: i co dalej? 24.03.06, 19:05
      Ja biję się w piersi Ukash. Łup. Łup. Łup - aż dudni
      Brakuje mi jednak czasu, bo zaangażowałem się w inne projekty. Chciałbym jednak,
      żebyś miał świadomość, że twoja strona to pozytywny, tfu MEGA pozytywny wkład w
      rozwój miasta. Jest nas 9 tysięcy i mamy jednego, słownie (i dosłownie) jednego
      Ukasha. Miastu wstyd tobie pochwała.

Brakuje jednak w mieście wydarzeń. Zgodzisz się, prawda? Chodzi mi o takie
      realne wydarzenia. Nawet na forum dominuje polityka.
      Możnaby było pokazywac wydarzenia z sesji. Skomentować zachowania radnych, itp.
      Ale ktoś musiałby byc na miejscu. Jakieś fory strzelić.
      Potem można przedstawić to w mniej lub bardziej subiektywny sposób.

Ja politykuję. Nie chciałbym (i nie zrobiłem tego do tej pory) wykorzystywać
      twojej naprawdę świetnej pracy do prywatnych celów. Zachowałem resztki
      uczciwości. Chyba, że zrobisz kącik "poetycki" z zaznaczeniem, że jest to typowy
      HydePark i nie odpowiadasz za zawartośc tej akurat podstrony.
      Chcesz zrobić ankietę? Mam taki pomysł? Kilkakrotnie na forum próbowano rzucać
      hasło "Kto startuje na burmistrza?" Zróbmy ankietę na twojej/naszej stronce.
      Podam ci w meilu nawet 20 nazwisk osób publicznych, niech internbauci zrobią
      swoje przedterminowe wybory! o to jest myśl. jak w USEj będziemy mieć swoje
      prawybory - tylko u Uksha! No stary, jestem genialny ;)

Popieram Dinozaura. Zróbmy galerię zdjęć prywatnych - tam można by było wybrać
      najpiekniejszą Żychliniankę i najprzystojnieszego Żychliniaka (mnie rzecz
      jasna;), czyli to co wirtualnie proponowała młodzież na forum Gazety. Do zdjęć
      komentarze. Można ogłosić jakiś konkurs. Może jakiś sponsor by się znalazł
      (ZZZ)? Nie no z tym to przesadziłem. Naprzykład na największą głupotę w mieście.
      A potem wysłać do ZZZ-ta nasza wirtualną nagrodę! naprzykład Laurkę, która
      mógłbyś przygotowac we flashu. Tak od nas wszystkich.
      Kurczę Ukash naprawdę chciałbym cię wspomagać, wierz mi. Podoba mi się to co
      zrobiłeś. Wytrzymaj jescze trochę. Jesli wypali to co planuję, to dostaniesz pomoc.
      Żychlin Rulezzz!

• ukash1983 Re: i co dalej? 27.03.06, 15:12
        Widzę, że pomysłów nie brakuje...
        Zychlin2006 podeślij mi tą listę "20 wspaniałych" i przedstaw mi trochę jaśniej
        sytuację. Adamari dzięki za maila! A reszta? Gdzie oni się podziali? :>
        • zychlin2006 ankiety 27.03.06, 20:46
          Jak zauważyć się da internauci lubią ankiety. Lubią oceniać, wyrażać opinie.
          Okres jest ciekawy, zastosuj tech chwyt. Niech mają okazję ocenić to czy tamto.
          zasłyszanych nazwisk z miasta jest dużo. wybiorę te "publiczne" i ci wyślę. mam
          nadzieję, że inni też dołożą swoje typy i wyślą ci je.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka