Dodaj do ulubionych

Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt

28.03.06, 12:38
;)
Obserwuj wątek
    • jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 28.03.06, 13:48
      ano wiosna --panie sierżancie :)
      • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 28.03.06, 14:09
        jezus dzisiaj to ja klne na to sloneczko, jestem cała mokra! tramwaje w Łodzi nie jezdza bo pradu nie ma i trzeba pedalowac z zajec na zajecia na nozkach, a ja w bluzie, kurtce i szaliku koszmar!
    • zodiak72 Re: żniwa dla alergologów uważam za rozpoczęte n/t 28.03.06, 15:00
      ;-)
      • paenka Re: żniwa dla alergologów uważam za rozpoczęte n/ 28.03.06, 15:06
        eeeeeeee chyba dopiero musi zaczac kwitnac cos zeby zniwa sie rozpoczely a ja na razie widze zmietolona trawe i zero pączków.
        • zodiak72 Re: żniwa dla alergologów uważam za rozpoczęte n/ 28.03.06, 15:48
          Zobaczysz, jak teraz piorunem się wszystko zazieleni i zacznie pylić;-) Ani się nie obejrzymy;-)
          • farbenheit Re: żniwa dla alergologów uważam za rozpoczęte n/ 29.03.06, 23:47
            Super poprostu :-/ znow wysypka :-/
            • paenka Re: żniwa dla alergologów uważam za rozpoczęte n/ 30.03.06, 16:16
              Nowłaśnie nie wiem czy kurde ja jakąś alergie złapałam dzisiaj czy chora jestem? No dosłownie z nosa mi takie siurki lecą, ciagle "kręci" mnie w tym nosie i oczy łzawią ;/
    • hajdana Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 29.03.06, 13:20
      a dzisiaj słoneczko zupełnie wyjątkowe - częściowe zaćmienie, zerkaliście? Mnie
      się udało przed momentem zobaczyć przez starą dyskietką w całej krasie a teraz
      przez chmury gołym okiem widać :)
    • wielkopolskawschodnia 13:55 29.03.06, 13:55
      13:55 - bez te chmury nic widać :/.
      -----
      • ebusia_fam_fatal Re: 13:55 29.03.06, 16:24
        no a mialo byc zaćmione slonce ;)
    • paenka oooo. ptaszki ćwierkaja :)n/t 29.03.06, 16:46
    • sbi Dzisiaj znowu zimno :( 05.04.06, 07:41
      W nocy trochę popadało śniegu i znowu trzeba było skrobać szyby :(
      Juz chciałem zmienić opony ale chyba się jeszcze troche wstrzymam
      • ebusia_fam_fatal Re: Dzisiaj znowu zimno :( 05.04.06, 10:34
        snieg!?!?!?!
        a w Poznaniu swieci slonko :D:D:D:D:D:D
        • zodiak72 Re: Dzisiaj znowu zimno :( 05.04.06, 10:39
          padalo poznym wieczorem - a nad ranem chwycil przymrozek i tak zmrozilo ten śnieg z wieczora, że rano mialem ciężkie problemy z odskrobaniem szyb w aucie. Mialem już schować skrobaczki, dobrze ze jeszcze tego nie zrobilem;-)
          • paenka Re: Dzisiaj znowu zimno :( 05.04.06, 13:07
            A w Łodzi nie było sniegu, spałam sobie przy otwartym oknie do 10 :) dzis mam wolne hrhrhrhrh, generalnie w Łodzi nie jest zimno ale jeszcze wiosennych ubranek sie nie nosi.
    • farbenheit Dyszcz leje :( 10.04.06, 22:17
      Kurde no...za dlugo ladnie bylo...normalnie za dlugo :/
      • ebusia_fam_fatal Re: Dyszcz leje :( 10.04.06, 22:18
        eeetam za dlugo!
        musi troche popadac, coby roslinki mialy co pic :)
    • sieradzak Koszmarna pogoda ;( 10.04.06, 23:31
      Normalnie jakaś reklamacja w tej sprawie !
      ino do kogo ?
      • esie Re: Koszmarna pogoda ;( 11.04.06, 07:45
        > Normalnie jakaś reklamacja w tej sprawie !

Kiedyś sprawa byłaby prosta, do Wicherka ;)
      • paenka Re: Koszmarna pogoda ;( 11.04.06, 09:50
        Do piotrkowa :D widzieliscie jakie u nich burze hrhrhrhrhrh podobno stracili kontrole nad pogoda ;p
    • farbenheit Czyzby w swieta mialo byc zimno? :( 14.04.06, 19:43
      Jak patrze za okno to...:(:(:( Smutno jak bedzie tak przez cale swieta :(
      • sieradzak Re: Czyzby w swieta mialo byc zimno? :( 14.04.06, 20:57
        farbenheit napisał:

> Jak patrze za okno to...:(:(:( Smutno jak bedzie tak przez cale swieta :(

w Lany Poniedziałek nie będzie smutno ;) ;) ;)
        • ebusia_fam_fatal Re: Czyzby w swieta mialo byc zimno? :( 14.04.06, 20:58
          nie zapominaj sieradzak, ze farbenowi bedzie :(
      • jasiek53 Re: Czyzby w swieta mialo byc zimno? :( 16.04.06, 02:24
        będzie -ale i tak na spacer idę!(na złość deszczowi i deszczu)
        • jasiek53 burzowato było 23.04.06, 22:18
          nareszcie ciepluteńko i zieloniutko
          jak na łęgach z psem byłem to aż miło ..........
          ale uciekłem przed burzą która sobie zrobiła jaja i omineła Sieradz!
          • paenka Re: burzowato było 23.04.06, 22:19
            a jakiego masz psa?!
            • jasiek53 Re: burzowato było 23.04.06, 22:20
              nera :)
              • jasiek53 Re: burzowato było 23.04.06, 22:23
                a co byłaś w okolicy wzgórza dziś około 15-16 może?
                • paenka Re: burzowato było 23.04.06, 22:30
                  nie byłam, tak pytam bo wlasciwie to ja tam w zeszlym roku cale wakacje
                  spedzilam z psem, a w tym roku jeszcze na legach nie bylam bo czekalam az
                  wszystko porzadnie podeschnie, bo moj uwielbia wszystko co mokre a jeszcze
                  bardziej jak brudzace. Co to jest nero? Rozumiem ze imie a ja sie pytam mniej
                  wiecej rasa a jak nei rasa to wyglad.
                  • jasiek53 Re: burzowato było 23.04.06, 22:34
                    mój pseudo-wilk też znalazł morkradła od razu(chociaż jest juz tam prawie sucho)
                    powinien byc używany jako poszukiwacz wody na takie pustyni np. :)
                    • jasiek53 Re: burzowato było 23.04.06, 22:37
                      fajnie i zieloniutko paenka tylko na spacer!
    • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:39
      not o przeciez szukam pozorantow, juz drugi sezon i nikt na tym forum poza
      ebuska ktora wlasciwie jest niedostepna, nie zglosil sie :(
      • tobag Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:49
        chodzi o drażnienie psów?
        • jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:52
          no chyba o co innego jej chodziło myśle? :-)))
          • tobag Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:54
            Tak mi sie skojarzyło. Widziałem gościa, który w specjalnym kombinezonie
            wyzwalał agresję u psów...
            • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:55
              Nie nie u mnie odwrotrnie. Pozorant ma sie schowac w krzakach, trawie czy czyms
              po oszczekaniu przez psa ma sie z nim bawic. Pies ma go znalezc. ZEro agresji,
              zero zebow.
              • jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:56
                to pies ma go znależć? :)a ja myślałem już?
                • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:57
                  No tak znależć i oszczekać zebym wiedziala gdzie.
            • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:56
              jedyna nie przyjemna rzecz to to ze mozna troszke pomarznac jak sie zle
              przygotuje do pozorowania ;)
              • tobag Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:58
                to to pozorowanie trwa krócej niz doba?
                • jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 23:00
                  żabę niech sobie osczeka albo chrabąszcza bo pełno tego
                  • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 23:01
                    Za małe
                • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 23:01
                  Hehehehehehehehehhehehehehhee no jasne ;) ćwiczenie, jednorazowe szukanie trwa
                  w najgorszym przypadku 30 minut. Ale to zaznaczam zeby ktos nie zinterpretowal
                  tak ze wystarczy ze pies wchodzi na teren 5 minuti cyk znajduje czlowieka. To
                  sa cwiczenia, przewodnik z reguly wie gdzie jest pozorant i jesli pies ma
                  problemy to albo przerywa cwiczenia (rzadko) albo naprowadza psa na pozoranta
                  (na poczatku nauki). W realu takie akcje trwaja dluuugo, tzn akcja sklada sie z
                  kilku podejsc. PIes sie meczy a nie moze w nieskonczonosc szukac i szukac.
                  • tobag Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 23:04
                    jasne to coś jak.... gra wstępna za krótko- żle i za długo też :-)
                    • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 23:07
                      Nie napisalam ze za krotko to zle. Jak pies znajdzie od razu to ekstra ;)
                      • tobag Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 23:10
                        "Ale to zaznaczam zeby ktos nie zinterpretowal
                        tak ze wystarczy ze pies wchodzi na teren 5 minuti cyk znajduje czlowieka." -
                        Tak zrozumiałem to "cyk"
                      • jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:02
                        znalazłaś może już tego pozoranta paenka?
                        • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:03
                          Nie ;(
                          • jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:04
                            :(
                            • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:04
                              No właśnie, jakos wszyscy w domach siedzą i nie maja ochoty się wywietrzyć :(
                              • sbi Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:17
                                Ostatnim razem jak byłem pozorantem to komary dały mi sie we znaki, ale teraz jeszcze tego chyba nie ma ;)
                                • jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:21
                                  a mrówki ?
                                  • sbi Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:31
                                    Komary zapamiętałem, mrówek nie. Ale to był koniec sierpnia - teraz jeszcze może się nie wylęgły.
                                    • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:35
                                      CO ty mi tu potencjalnych odstraszasz?! Powinienes dbać o rozrywke dla pieska a tak dzialasz tylko na jego niekrozysc, potem ganiasz go po calym ogrodzie ze roze wykopal.
                                      • sbi Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:40
                                        A może ktoś lubi komary ? :P
                          • ebusia_fam_fatal Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 16:09
                            buehehehee paenka
                            nie znalazlas pozoranta jeszcze?
                            to gdzie on sie schowal? ;)
                            • jasiek53 współczuje alergikom :( 24.04.06, 17:18
                              macie przechlapane ,wiosna w tym roku wybuchła w jednym tygodniu i pylić
                              zaczyna wszystko razem!
                            • paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 25.04.06, 10:37
                              hahahaha bardzo śmieszne <rotfl>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka