jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 28.03.06, 13:48 ano wiosna --panie sierżancie :) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 28.03.06, 14:09 jezus dzisiaj to ja klne na to sloneczko, jestem cała mokra! tramwaje w Łodzi nie jezdza bo pradu nie ma i trzeba pedalowac z zajec na zajecia na nozkach, a ja w bluzie, kurtce i szaliku koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: żniwa dla alergologów uważam za rozpoczęte n/ 28.03.06, 15:06 eeeeeeee chyba dopiero musi zaczac kwitnac cos zeby zniwa sie rozpoczely a ja na razie widze zmietolona trawe i zero pączków. Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: żniwa dla alergologów uważam za rozpoczęte n/ 28.03.06, 15:48 Zobaczysz, jak teraz piorunem się wszystko zazieleni i zacznie pylić;-) Ani się nie obejrzymy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Re: żniwa dla alergologów uważam za rozpoczęte n/ 29.03.06, 23:47 Super poprostu :-/ znow wysypka :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: żniwa dla alergologów uważam za rozpoczęte n/ 30.03.06, 16:16 Nowłaśnie nie wiem czy kurde ja jakąś alergie złapałam dzisiaj czy chora jestem? No dosłownie z nosa mi takie siurki lecą, ciagle "kręci" mnie w tym nosie i oczy łzawią ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
hajdana Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 29.03.06, 13:20 a dzisiaj słoneczko zupełnie wyjątkowe - częściowe zaćmienie, zerkaliście? Mnie się udało przed momentem zobaczyć przez starą dyskietką w całej krasie a teraz przez chmury gołym okiem widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkopolskawschodnia 13:55 29.03.06, 13:55 13:55 - bez te chmury nic widać :/. ----- Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Dzisiaj znowu zimno :( 05.04.06, 07:41 W nocy trochę popadało śniegu i znowu trzeba było skrobać szyby :( Juz chciałem zmienić opony ale chyba się jeszcze troche wstrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Dzisiaj znowu zimno :( 05.04.06, 10:34 snieg!?!?!?! a w Poznaniu swieci slonko :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
zodiak72 Re: Dzisiaj znowu zimno :( 05.04.06, 10:39 padalo poznym wieczorem - a nad ranem chwycil przymrozek i tak zmrozilo ten śnieg z wieczora, że rano mialem ciężkie problemy z odskrobaniem szyb w aucie. Mialem już schować skrobaczki, dobrze ze jeszcze tego nie zrobilem;-) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Dzisiaj znowu zimno :( 05.04.06, 13:07 A w Łodzi nie było sniegu, spałam sobie przy otwartym oknie do 10 :) dzis mam wolne hrhrhrhrh, generalnie w Łodzi nie jest zimno ale jeszcze wiosennych ubranek sie nie nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Dyszcz leje :( 10.04.06, 22:17 Kurde no...za dlugo ladnie bylo...normalnie za dlugo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Dyszcz leje :( 10.04.06, 22:18 eeetam za dlugo! musi troche popadac, coby roslinki mialy co pic :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Koszmarna pogoda ;( 10.04.06, 23:31 Normalnie jakaś reklamacja w tej sprawie ! ino do kogo ? Odpowiedz Link Zgłoś
esie Re: Koszmarna pogoda ;( 11.04.06, 07:45 > Normalnie jakaś reklamacja w tej sprawie ! Kiedyś sprawa byłaby prosta, do Wicherka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Koszmarna pogoda ;( 11.04.06, 09:50 Do piotrkowa :D widzieliscie jakie u nich burze hrhrhrhrhrh podobno stracili kontrole nad pogoda ;p Odpowiedz Link Zgłoś
farbenheit Czyzby w swieta mialo byc zimno? :( 14.04.06, 19:43 Jak patrze za okno to...:(:(:( Smutno jak bedzie tak przez cale swieta :( Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Czyzby w swieta mialo byc zimno? :( 14.04.06, 20:57 farbenheit napisał: > Jak patrze za okno to...:(:(:( Smutno jak bedzie tak przez cale swieta :( w Lany Poniedziałek nie będzie smutno ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Czyzby w swieta mialo byc zimno? :( 14.04.06, 20:58 nie zapominaj sieradzak, ze farbenowi bedzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Czyzby w swieta mialo byc zimno? :( 16.04.06, 02:24 będzie -ale i tak na spacer idę!(na złość deszczowi i deszczu) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 burzowato było 23.04.06, 22:18 nareszcie ciepluteńko i zieloniutko jak na łęgach z psem byłem to aż miło .......... ale uciekłem przed burzą która sobie zrobiła jaja i omineła Sieradz! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: burzowato było 23.04.06, 22:23 a co byłaś w okolicy wzgórza dziś około 15-16 może? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: burzowato było 23.04.06, 22:30 nie byłam, tak pytam bo wlasciwie to ja tam w zeszlym roku cale wakacje spedzilam z psem, a w tym roku jeszcze na legach nie bylam bo czekalam az wszystko porzadnie podeschnie, bo moj uwielbia wszystko co mokre a jeszcze bardziej jak brudzace. Co to jest nero? Rozumiem ze imie a ja sie pytam mniej wiecej rasa a jak nei rasa to wyglad. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: burzowato było 23.04.06, 22:34 mój pseudo-wilk też znalazł morkradła od razu(chociaż jest juz tam prawie sucho) powinien byc używany jako poszukiwacz wody na takie pustyni np. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: burzowato było 23.04.06, 22:37 fajnie i zieloniutko paenka tylko na spacer! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:39 not o przeciez szukam pozorantow, juz drugi sezon i nikt na tym forum poza ebuska ktora wlasciwie jest niedostepna, nie zglosil sie :( Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:49 chodzi o drażnienie psów? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:52 no chyba o co innego jej chodziło myśle? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:54 Tak mi sie skojarzyło. Widziałem gościa, który w specjalnym kombinezonie wyzwalał agresję u psów... Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:55 Nie nie u mnie odwrotrnie. Pozorant ma sie schowac w krzakach, trawie czy czyms po oszczekaniu przez psa ma sie z nim bawic. Pies ma go znalezc. ZEro agresji, zero zebow. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:56 to pies ma go znależć? :)a ja myślałem już? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:57 No tak znależć i oszczekać zebym wiedziala gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:56 jedyna nie przyjemna rzecz to to ze mozna troszke pomarznac jak sie zle przygotuje do pozorowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 22:58 to to pozorowanie trwa krócej niz doba? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 23:00 żabę niech sobie osczeka albo chrabąszcza bo pełno tego Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 23:01 Hehehehehehehehehhehehehehhee no jasne ;) ćwiczenie, jednorazowe szukanie trwa w najgorszym przypadku 30 minut. Ale to zaznaczam zeby ktos nie zinterpretowal tak ze wystarczy ze pies wchodzi na teren 5 minuti cyk znajduje czlowieka. To sa cwiczenia, przewodnik z reguly wie gdzie jest pozorant i jesli pies ma problemy to albo przerywa cwiczenia (rzadko) albo naprowadza psa na pozoranta (na poczatku nauki). W realu takie akcje trwaja dluuugo, tzn akcja sklada sie z kilku podejsc. PIes sie meczy a nie moze w nieskonczonosc szukac i szukac. Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 23:04 jasne to coś jak.... gra wstępna za krótko- żle i za długo też :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 23:07 Nie napisalam ze za krotko to zle. Jak pies znajdzie od razu to ekstra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tobag Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 23.04.06, 23:10 "Ale to zaznaczam zeby ktos nie zinterpretowal tak ze wystarczy ze pies wchodzi na teren 5 minuti cyk znajduje czlowieka." - Tak zrozumiałem to "cyk" Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:02 znalazłaś może już tego pozoranta paenka? Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:04 No właśnie, jakos wszyscy w domach siedzą i nie maja ochoty się wywietrzyć :( Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:17 Ostatnim razem jak byłem pozorantem to komary dały mi sie we znaki, ale teraz jeszcze tego chyba nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:21 a mrówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:31 Komary zapamiętałem, mrówek nie. Ale to był koniec sierpnia - teraz jeszcze może się nie wylęgły. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:35 CO ty mi tu potencjalnych odstraszasz?! Powinienes dbać o rozrywke dla pieska a tak dzialasz tylko na jego niekrozysc, potem ganiasz go po calym ogrodzie ze roze wykopal. Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 14:40 A może ktoś lubi komary ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 24.04.06, 16:09 buehehehee paenka nie znalazlas pozoranta jeszcze? to gdzie on sie schowal? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek53 współczuje alergikom :( 24.04.06, 17:18 macie przechlapane ,wiosna w tym roku wybuchła w jednym tygodniu i pylić zaczyna wszystko razem! Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: Kurna słoneczko za oknem ?!!! - Wiosna ?/nt 25.04.06, 10:37 hahahaha bardzo śmieszne <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś