Gość: brok IP: *.lodz.mm.pl 29.03.06, 21:33 Jadę sobie dzisiaj na mecz, patrzę, a tu po pojezierskiej pomyka Mercedes Conecto na bezpłatnej linii E Leclerc. Luksus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
michal.ch Re: conecto 29.03.06, 21:36 O, czyżby Kris-Tour ze swoimi zabawkami spod znaku trójramiennej gwiazdy wracał do gry? :) Btw, Conecto testowe z MPK przypisane jest na stałe do linii 68. Teraz pytanie: od jak dawna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polska Re: conecto IP: *.toya.net.pl 29.03.06, 21:42 Te testowe Connecto zostanie już na stałe w Łodzi ? A jak nie to do kiedy ? Odpowiedz Link Zgłoś
rkplodz Re: conecto 29.03.06, 21:53 > Btw, Conecto testowe z MPK przypisane jest na stałe do linii 68. Teraz pytanie: > od jak dawna? > Dzięki, może się wybiorę w sobotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: conecto 29.03.06, 22:12 Wal śmiało. Autobus jeździ codziennie, na szybach ma naklejone zalaminowane "tablice" 68 (papierowe). Brygada z NS oznaczona na rozkładzie jako wysokopodłogowa (choć tutaj to może być różnie, ale zauważyłem, że zazwyczaj trzymają się tego). W każdym razie jak zaczekasz, to go złapiesz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rkplodz Re: conecto 30.03.06, 21:29 Dzięki, mam jego fotę tylko na 55 zaraz na początku tych przydługawych testów - to wartoby go złapać w jakimś innym miejscu jeszcze ;-) A 68 to jedna z moich ulubionych linii - więc chętnie się przejadę. Odpowiedz Link Zgłoś
morton57 Re: conecto 29.03.06, 22:31 > O, czyżby Kris-Tour ze swoimi zabawkami spod znaku trójramiennej gwiazdy wracał > do gry? :) > Kris-Tour ma Connecto juz od dawna, kiedys jezdzil m.in. do Geanta na Pilsudskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: conecto 29.03.06, 22:34 No właśnie. Kiedyś. Na pewien czas to Conecto zniknęło z łódzkich ulic (chyba, że tylko ja przeoczyłem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: conecto IP: *.toya.net.pl 29.03.06, 22:53 michal.ch napisał: > No właśnie. Kiedyś. Na pewien czas to Conecto zniknęło z łódzkich ulic (chyba, > że tylko ja przeoczyłem). Jeździło po Warszawie, a teraz wróciło do Łodzi, tyle że w kolorze białym (u nas było żółte). A tak w ogóle to jeżdżą jeszcze gdzieś na marketach O305 itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarusojelcz Re: conecto IP: *.palacmlodziezy.lodz.pl 30.03.06, 15:56 Conecto Mpk ,jeźdźący na 68 należy do mpk czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brok Re: conecto IP: *.lodz.mm.pl 30.03.06, 16:32 A dzisiaj na linii 99 kursuje M11 numer taborowy 2919 (!) Odpowiedz Link Zgłoś
rkplodz Re: conecto 31.03.06, 16:10 w ogóle na dziewiątkach solówy zagościły :/ Ponadto manidło 2009 :/ Odpowiedz Link Zgłoś