Gość: kaha IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 21:44 No właśnie, kij... Czy orientujecie się, gdzie w Łodzi można go kupić? I ile zapłacić za taki gadżecik? Pzdr, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markiza_de_kotlet_mielony Re: KIJ GOLFOWY 18.12.02, 21:46 A na kij Ci golf...wybierz polo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: KIJ GOLFOWY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 21:55 Kij na prezent.... polo by się nie zdało... :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bibus Re: KIJ GOLFOWY 18.12.02, 22:06 Gość portalu: kaha napisał(a): > No właśnie, kij... Czy orientujecie się, gdzie w Łodzi można go kupić? I ile > zapłacić za taki gadżecik? Ja za bardzo się nie orientuję,ale spróbuj może odwiedzić parę sklepów sportowych,powinno coś się znaleźć. A jeśli chodzi o cenę to nie mam zielonego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: KIJ GOLFOWY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.02, 23:01 KIJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A może raczej RADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: KIJ GOLFOWY 18.12.02, 23:17 Nie mam pojęcie gdzie można znaleźć kij, ale proponuję poszukać w Go Sporcie, albo w Galerii Łódzkiej-tam jest kilka sklepów sportowych. Odpowiedz Link Zgłoś
janior Re: KIJ GOLFOWY 19.12.02, 00:01 Kij golfowy... hmmm ciężka sprawa, bo szczerze mówiąc nigdy nie widziałem do kupienia, ale też nigdy nie patrzyłem, wiem tylko, że jeden najtańszy około kilkudziesięciu złotych. Raz w życiu grałem w golfa... (nie ja płaciłem), było fajnie, ale nie stać mnie, a i tak piłka nożna jest 100% lepsza. Więc proponuję zakup jako prezent piłkę FeverNova ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mateo31 Re: KIJ GOLFOWY 19.12.02, 10:21 A ja Was pewnie trochę zdziwię bo wiem, że można go kupić w sklepie obuwniczym "Salamander" na Pietrynie ( na wprost pasażu Schillera ). Cena 199 zł. Wczoraj to zauważyłem i bardzo mnie zdziwiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: KIJ GOLFOWY IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.02, 12:26 :******************* Dziękuję :) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś