krzykowal 11.04.06, 23:30 Witam, Stałem się szczęśliwym posiadaczem rolek :) Niestety jazda w Polsce na rolkach to ciężkie zadanie. Czy gdzieś w okolicach Widzewa, albo nawet dalej jest jakieś super miejsce na rolki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uerbe Re: Gdzie na ROLKI? 12.04.06, 07:19 krzykowal napisał: > Witam, > > Stałem się szczęśliwym posiadaczem rolek :) Niestety jazda w Polsce na rolkach > to ciężkie zadanie. Czy gdzieś w okolicach Widzewa, albo nawet dalej jest > jakieś super miejsce na rolki? Na samym Widzewie to murki pod XXXII LO i poręcze pod Biedronką obok, dalej California na Zarzewie, a już zupełnie nie na Widzewie ale stosunkowo niedaleko to Hotel Centrum i ASP. A jesli o inne rolki chodzi to chyba tylko Zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzykowal Re: Gdzie na ROLKI? 12.04.06, 09:38 > Na samym Widzewie to murki pod XXXII LO i poręcze pod Biedronką obok, dalej Cal > ifornia na Zarzewie, a już zupełnie nie na Widzewie ale stosunkowo niedaleko to > Hotel Centrum i ASP. A jesli o inne rolki chodzi to chyba tylko Zdrowie. Chodzi mi raczej o takie trasy do jeżdżenia - murki i poręcze to nie dla mnie :) Czyli długie dobre odcinki utwardzonych ulic i ścieżek, gdzie nie ma za bardzo samochodów :) Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Gdzie na ROLKI? 12.04.06, 09:40 I gdzie nie ma za bardzo kostki. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zmudziaczek Re: Gdzie na ROLKI? 12.04.06, 13:03 Na Zdrowie to raczej na rolki się nie wybieraj, bo kiepskie są tam te dróżki, popękany asfalt zupełnie się do tego nie nadaje. Według mnie najfajniej się jeździ w nocy, na Widzewie chyba jest mnóstwo ulic i uliczek, np. Lodowa, tylko dobrze jest ubrać się odblaskowo. Swojego czasu jeździłam nocą po Teofilowie przemysłowym, myślę, że Widzew jest mniej więcej podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
krzykowal Re: Gdzie na ROLKI? 12.04.06, 15:36 Według mnie najfajniej się > jeździ w nocy, na Widzewie chyba jest mnóstwo ulic i uliczek, np. Lodowa, tylko > > dobrze jest ubrać się odblaskowo. Niby tak. U mnie na osiedlu i tak jest nieźle - ale czuję niedosyt. A to jakiś samochód, a to człowiek, piesi. Poza tym po pół godzinie jeżdżenie w kółko się nudzi. Słyszałem, żę podobno śccieżka rowerowa w Łagiewnikach jest niezła do tego celu. Muszę sprawdzić :) Odpowiedz Link Zgłoś