kapitan_kloss 13.04.06, 22:58 teraz, poczyniliśmy ogromny krok naprzód. Mamy koalicje, na ktora Polacy czekali pół roku! (J. Kaczyński) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Pół roku temu kraj stał na skraju przepaści IP: *.HINET-IP.hinet.net 13.04.06, 23:09 Kaczyński, Lepper, moher itd, człowieku masz fobie na tym punkcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Pół roku temu kraj stał na skraju przepaści IP: *.HINET-IP.hinet.net 13.04.06, 23:13 to się lecz Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_kloss Re: Pół roku temu kraj stał na skraju przepaści 13.04.06, 23:23 Obserwujac ten chocholi taniec nibyprawicy kolacze mi sie "miales chamie zloty rog, zostal ci sie jeno sznur". Obecna koalicja zwana "SAMOPISEM" za nastepne pol roku moze okazac sie "CIENKOPISEM" (M.Borowski). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Pół roku temu kraj stał na skraju przepaści IP: *.HINET-IP.hinet.net 13.04.06, 23:31 twój forumowy folklor jest powalający:) mądrości Borowskiego ocenili wyborcy...:D Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_kloss Re: Pół roku temu kraj stał na skraju przepaści 13.04.06, 23:46 Gość portalu: ? napisał(a): > Kaczyński, Lepper, moher itd, człowieku masz fobie na tym punkcie? Kto tu ma fobie na punkcie spiskow, ukladow, wiadomych sil starego porzadku itp. ? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3281685.html Odpowiedz Link Zgłoś
brite :D 13.04.06, 23:22 "Pół roku temu kraj stał na skraju przepaści, teraz poczyniliśmy ogromny krok naprzód" - genialne! Muszę to sobie zapisać, chyba wrzucę do sygnaturki. Samopis to zaiste o jeden krok za daleko nad skrajem przepaści. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: :D 13.04.06, 23:29 Szkoda, że kapitan_kloss nie podał imienia autora tej światłej myśli. A wypowiedział te słowa i to dobre czterdzieści lat temu, nie kto inny jak sam Władysław "Wiesław" Gomułka. No chyba, że to tylko złośliwi satyrycy przypisali tę złotą myśl ówczesnemu I Sekretarzowi;) Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_kloss Re: :D 13.04.06, 23:32 Oczywiscie drogi big_newsie ze to nie slowa samego I sekretarza, a przesmiewczy tekst wyglaszany na Uniwersytecie Warszawskim. Nie podawalem autora, bo juz nikt go nie pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
delahalle Re: :D 13.04.06, 23:52 brite napisał: > "Pół roku temu kraj stał na skraju przepaści, teraz poczyniliśmy ogromny krok > naprzód" - genialne! Muszę to sobie zapisać, chyba wrzucę do sygnaturki. Ma to kilkadziesiąt lat. Myślałem, że każdy to zna, ale okazuje się, że moża kogoś jeszcze zadziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Amnezja????????????????? IP: *.HINET-IP.hinet.net 13.04.06, 23:47 "Dzisiaj wśród obrońców Trzeciej RP w jednym szeregu znajduję Oleksego, Millera, Mazowieckiego i Frasyniuka. Nie mam pojecia, co w tym towrzystwie robi Mazowiecki i Frasyniuk. Jestem przekonany, że ten tężejący szereg obrońców Trzeciej RP to legion tych, którzy chcą bronić resztek PRL". Donald Tusk efakt.pl/idee/artykul.aspx/Artykul/52614 Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_kloss Re: Amnezja????????????????? 13.04.06, 23:50 Po prostu powstaje front ludzi inteligentnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Amnezja????????????????? IP: *.HINET-IP.hinet.net 14.04.06, 00:04 pytanie do Tuska: A może próba stworzenia ugrupowania odrzucającego podziały z przeszłości(front tych twoich inteligentnych miał tworzyć to ugrupowanie) odpowiedź Donalda: Jeśli pod hasłem budowania nowego centrum buduje się szlupę dla ratowania aparatczyków PZPR, to jest to grzech. ...jeśli jej(ugrupowania) nowymi liderami mają być panowie Belka i Hausner, a patronem prezydent Kwaśniewski, to oceniam to jako smutny koniec pewnej b.zasłużonej formacji... D.Tusk Pozdrawiam Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś