Gość: Artur IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 18:55 Witam, w pobliży lotniska znajduje się muzeum. W jakich godzinach jest czynne ? ile kosztuje wejście ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Artur Re: Muzeum lotnictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 21:23 I czy w ogóle jeszcze funkcjonuje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Muzeum lotnictwa IP: *.forweb.pl 16.04.06, 22:00 rozumiem że będzie nowy odcinek działalności Lublinka ( z udziałem 50% l. Direct Fly ). Ja chcialbym byc kasjerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Muzeum lotnictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:04 Intrygująca odpowiedź, szkoda tylko, że nie na temat :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Muzeum lotnictwa IP: *.retsat1.com.pl 16.04.06, 23:14 Muzeum jest nieczynne do dowołania. Pan który kiedyś się tym zajmował zmarł a jego żona nie za bardzo wie co z tym począć - no i wszystko tylko niszczeje. Wejść można "na dziko" uginając drut kolczasty - obecnie nie ma tam nawet kulawego burka. Często jednak przejeżdża policja i firma ochroniarska która patroluje pobliskie domy - i po są siedzku zerka na muzeum. Swoją drogą to wielka szkoda że popada to w taką ruinę - zwłaszcza że są tam unikatowe eksponaty - np. śmigłowiec Mi-6A, ponoć jedyny w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Muzeum lotnictwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 09:38 Chyba zaryzykuje "na dziko" A wie ktoś może gdzie ta Pani mieszka ?? Legalnie możnaby się zapytać czy można wejść porobić fotki - chyba nie miałaby nic przeciwko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Muzeum lotnictwa IP: *.retsat1.com.pl 17.04.06, 23:09 Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie. A tak na serio - to kiedyś przy wejściu albo zaraz za był tam wywieszony jakis adres, telefony, itp. Być może nadal to jest, a jak nie - no cóż, ...dziczyzna. Ale ja do niczego nie namawiam - zeby nie bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś