excentrix 19.04.06, 09:21 samochód jadący z dużą prędkością potrącił przebiegająego prze jezdnię. Fatalny widok... a chciałem zrobić sobie w pracy kawkę pączka...apetyt mi odszedł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius E 19.04.06, 09:23 Spójrz na to z tej strony, nie byłeś ani sprawcą, ani ofiarą tego zdarzenia. Maszeruj na kawkę i pączka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix ale wiesz jak to jest... 19.04.06, 09:28 wróbelek rozplaszczy Ci się przypadkiem na szybie samochodu, albo zdepniesz koleżance chomika, który nie wiedzieć czemu biega samopas po mieszkaniu..takie dziwne wrażenie. A człowiek to jakiświększy kalber i tej krwi proporcjonalnie więcej. Fuj ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moryc Re: na moich oczach dziś rano IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 09:30 On go na Twoich oczach potrącił? I jak te Twoje oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: na moich oczach dziś rano 19.04.06, 09:35 ja się tu publicznie obnażam, traumą swoją dzielę, liczę na słowo otuchy, "nie martw się stary, koleś z tego wyjdzie, śieszył się , nie rozejżał" a wy mnie jeszcze łapiecie za słówka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: winc Re: na moich oczach dziś rano IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 09:37 Stary, nie martw się, jeśli Pogotowie przzyjechało, to na 100% z tego wyjdzie. A gdzie to było i w jakim wieku był ten gościu? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: na moich oczach dziś rano 19.04.06, 09:41 właśnie boję się że przyjechało pogotowie. Mam nadzieję gapie mu pomogli i ukryli gdzieś przed ambulansem. Kolo ok 40 ale boje się że mocno mógłmieć organizm nadwątlony alkoholem, Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: na moich oczach dziś rano 19.04.06, 10:06 A jak się mają V. A. Mozart i Peter Tchaikovsky? I dlaczego jeszcze "się mają"? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: na moich oczach dziś rano 19.04.06, 10:08 zamek napisał: > A jak się mają V. A. Mozart i Peter Tchaikovsky? I dlaczego jeszcze "się mają"? zasmucę Cię... nie żyją Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: na moich oczach dziś rano 19.04.06, 10:10 Ale wciąż straszą w Twojej wizytówce. Może starczy już tej popisówy za pomocą własnej beznadziejnej ignorancji? Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: na moich oczach dziś rano 19.04.06, 10:18 a jak to zrobię, będziesz ciut szczęśliwszy ? i dasz już spokój ? Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: na moich oczach dziś rano 19.04.06, 10:55 Jak zrobisz, dam spokój. Ale póki nie zrobisz, nie oczekuj spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: na moich oczach dziś rano 19.04.06, 11:19 ileż to roboty, chłopie. Spolegliwość to moje drugie imię /spolegliwość w/g Kotarbińskiego/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał_k Re: na moich oczach dziś rano IP: *.toya.net.pl 19.04.06, 10:22 Ktoś być może walczy o zycie a Wy piszecie głupoty o pączkach. Gratuluje dobrego smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: na moich oczach dziś rano 19.04.06, 10:24 dobrego smaku...te pączki z cukierni w której kupuję co rano są naprawdę wyśmienite Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: na moich oczach dziś rano 19.04.06, 22:59 Gość portalu: michał_k napisał(a): > Ktoś być może walczy o zycie a Wy piszecie głupoty o pączkach. Gratuluje > dobrego smaku. Przeczytaj wątek od początku - mowa o kandydacie do nagrody Darwina. Chcesz pączka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: błee Re: na moich oczach dziś rano IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.04.06, 23:14 Potrącił go czy go wręcz rozwalił? Na pewno używasz adekwatnych określeń? Odpowiedz Link Zgłoś