Dodaj do ulubionych

Znaczki...

IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 29.12.02, 20:20
Kolekcjonujecie znaczki? Macie jakieś .okazy. ? Może wiecie, gdzie znależć fachowca do opisu i wyceny starych znaczków?

Pytam, bo:
Oglądałem dziś kolekcję znaczków. Były tam znaczki Szwedzkie, Blegijskie, Chińskie, Japońskie, Niemieckie, Brytyjskie, Francuskie, Holenderskie i cała masa znaczków z kolonii (zarówno angielskich jak i francuskich). Niestety właściciel nie zna absolutnie lat, z których pochodzą te znaczki ani tym bardziej ich wartości. Obiecałem pomóc i zwracam się z tym do was <patrz wyżej> :)))
Obserwuj wątek
    • hubar Re: Znaczki... 30.12.02, 00:55
      Ja też zbieram, ale czysto rekraacyjnie ;-)
      Może spróbuj poszukać filatelistów? Może w jakiejś księgarni ktoś będzie
      wiedział? Moż będą wiedzieć kiedy jest jakaś giełda?
      • Gość: Maruda Re: Znaczki... IP: *.widzew.net / *.tvsat364.lodz.pl 30.12.02, 15:52
        Dzięki Hubar, rozejrzę się za tym...

Pozdr. M.
    • janior Re: Znaczki... 31.12.02, 00:17
      Mój śwp. dziadek zbierał znaczki, pisał o nich prace, miał ich cała masę
      (gdzieś sie zachowały). Chciał abym ja i mój brat stryjeczny opanowali więdzę
      o znaczkach do perfekcji. Nigdy tak się nie stało, ale za to
      mam "znaczkowstręt". Lubięjedynie jak znaczek, który przyklejam na list nie
      jest koszmarnie brzydki, a na Poczcie Polskiej tak z regóły jest.
      • hubar Re: Znaczki... 31.12.02, 01:57
        A co się dzieje teraz z tą kolekcją? Jak mowiłem zbieram znaczki... :P
        • Gość: Tomasz Re: Znaczki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.14, 18:13
          Tel. 509588292 Po wysłaniu zdjęć na mojego maila od razu odpowiadam i podaję cenę zbiorów filatelistycznych. Chętnie kupię znaczki, jestem filatelistą.
          temysz@wp.pl
          • Gość: esarnecki Re: Znaczki... IP: *.toya.net.pl 19.10.14, 12:44
            witam posiadam 3 klasery znaczkow 1 A 4 i 2 klasery mniejsze (z około lat 1980-1990)
            mysle ze warto zobaczyc,nie posiadam aparatu do zrobienia zdiec pogladowych.podaje nr tel
            509108578.jestem z łodzi
    • Gość: Shemek12 Re: Znaczki... IP: *.ftth.glasoperator.nl 30.01.23, 09:34
      Mam około 100 znaczków holenderskich i nie tylko większość jest czystych ale są też stemplowane
      Większość jest z lat 80,90

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka