Gość: fanatyk Łodzi IP: *.toya.net.pl 02.05.06, 15:47 Kiedy zaczną budować nowy, większy terminal?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S&F Re: Nowy TERMinal IP: *.toya.net.pl 02.05.06, 16:06 Gość portalu: fanatyk Łodzi napisał(a): > Kiedy zaczną budować nowy, większy terminal?? Narazie mają powiększać T2 o 900m kw. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Nowy TERMinal IP: *.retsat1.com.pl 02.05.06, 19:50 Dodam tylko,że mają zacząć powiększać za około 3 tygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
geographer Re: Nowy TERMinal 02.05.06, 20:23 Jak stopnieją śniegi... Kto to wie. Na razie nie ma na to pieniędzy. Nie bedzie to szybciej niż 2008. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Łodzi Re: Nowy TERMinal IP: *.toya.net.pl 02.05.06, 21:01 Dzięki!! A wiecie może co z tym dużym, prawdziwym. Tym , który wygrał w jakimś konkursie na terminal... :/ Szczerze powiedziawszy to teraźniejszy (2) wygląda jak magazyn... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Nowy TERMinal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:32 Mnie sie tam nawet podoba... Pieniążki mają wpłynąć (podobno) do połowy maja... Rozbudowa pasa koło 2 miechów... A docelowy terminal wybudują dopiero gdy siatka będzę dobrze rozwinięta, i przewoźnicy będą zapowiadali dalsze uruchamianie połączeń, (hmm.. teraz też tak mówią :P) no i wg. mnie wtedy, kiedy lotnisko zacznie na siebie zarabiać... A plany rozbudowy są różne... jedni mówią, że zburzą T2, inni, że nowy terminal będzie przedłużeniem T1... Sam nie wiem, apro pos, są już jakieś projekty ?? Pzdr, Arti Odpowiedz Link Zgłoś
sebaldz Re: Nowy TERMinal 03.05.06, 09:46 Witam Z projektów T3 wynika że to będzie połączony z T1 i budowany prostopadle do obecnej płyty która ma byc powiekszona a T2 ma tam wogóle nie być. Kiedyś na stronie lotniska mozna było zobaczyc te projekty w newsach ale chyba skasowali starsze wiadomości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Nowy TERMinal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 10:33 Hmm... Chyba o to chodzi... www.geocities.com/lodzkilublinek/wiz2.jpg Pozdro, Arti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyk Łodzi Re: Nowy TERMinal IP: *.toya.net.pl 03.05.06, 10:51 No gdybyśmy mieli taki... Ach... ______ Witaj Arti tu też Arti ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
geographer Re: Nowy TERMinal 03.05.06, 10:57 Ta koncepcja jest niektualna. Powstała zanim jeszcze były plany powstania T2. Poza tym nie jest to konstrukcja modudułowa i zaprojektowana tylko na 500 000 paxów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Nowy TERMinal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 12:05 No tak, co to dla nas... TYLKO 500 000 paxów :) Pozdro, Arti Odpowiedz Link Zgłoś
el_matador9 Re: Nowy TERMinal 06.05.06, 22:01 yarro napisał: > Jutro. oby jak najszybciej przystąpiono do ogromnej budowy, ścinającego swoją supernowoczesnością i niespotykanymi w całej Europie awangardowymi rozwiązaniami architektonicznymi, powalającego z nóg każdego przyjezdnego z kraju i zza granicy odwiedzającego 1 -milionową ŁÓDŻ - nowego ogromnego terminalu Lublinka. modlę się po nocach o jak najszybsze rozpoczęcie wielkich prac budowlanych i nie mogę się ich dotąd w żadnym wypadku, przez przysłowiową więc wrodzoną nieudolność łódzkich władz doczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
sebaldz Re: Nowy TERMinal 07.05.06, 11:24 Witajcie ja też sie nie moge doczekać nowego terminala. Oto terminal Poznańskiej Ławicy czyż nie piękny www.airport-poznan.com.pl/pl/index.php3?p=14&s=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Nowy TERMinal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:29 No NIESTETY ale musze przyzanć, terminal mają bardzo ładny... Ale my też będziemy mieć ładny :) Pzdr, Arti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Nowy TERMinal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:37 Brdzo piękny i bardzo pusty.. Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: Nowy TERMinal 07.05.06, 12:10 Gość portalu: Magda napisał(a): > Brdzo piękny i bardzo pusty.. www.airport-poznan.com.pl/jpg/pax5_t.jpg Życzę sobie takich pustek u nas M..M Odpowiedz Link Zgłoś
default_user Re: Nowy TERMinal 07.05.06, 12:17 ten link lepszy: www.airport-poznan.com.pl/jpg/pax5.jpg M..M Odpowiedz Link Zgłoś
panajotow Re: Nowy TERMinal 07.05.06, 11:45 O co chodzi z rozbudowa kontenera dotychczasowego terminalu II? Osoba, ktora przyleciala ponad tydzien temu z Dublina mowila mi, ze pasazorowie, ktorzy czekali w kolejce do sprawdzenia dokumentow nie zmiescili sie w srodku i czesc kolejki stala na plycie lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś