Dodaj do ulubionych

dojazd do Aleksandrowa

05.05.06, 19:57
niedługo otwierają manufakturę ,ma cyć czynna do 22 godziny.jak dojechać do
Aleksandrowa o tej godzinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: dojazd do Aleksandrowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 21:32
      Moze taryfa?
    • Gość: Ja Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 21:34
      Ale co ma godzina zamknięcia Manufaktury do dojazdu do Aleksandrowa?
      • Gość: magda Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 21:35
        No dziewczyna planuje robic zakupy do zamkniecia, a potem musi wrocic do domu.
        • camelot Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... 05.05.06, 21:38
          Najlepiej było dojechać tramwajem linii 44. Ale burmistrz tego miasteczka
          niechciał tramwaju bo nie nowoczesny i teraz bujajcie się smrodobusami lub
          brudnymi autobusikami.
          • Gość: J.S. Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 06.05.06, 00:31
            camelot napisał:

> Najlepiej było dojechać tramwajem linii 44. Ale burmistrz tego miasteczka
            > niechciał tramwaju bo nie nowoczesny i teraz bujajcie się smrodobusami lub
            > brudnymi autobusikami.

Czy moglbys z laski swojej nie pisac takich pierdół i wystawiac tym samym
            opinii o uzytkownikach tego forum?
        • Gość: Ja Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 09:21
          A to nie można robić zakupów do czasu odjazdu ostatniego autobusu?
          • Gość: magda Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:49
            > A to nie można robić zakupów do czasu odjazdu ostatniego autobusu?

A to mnie pytasz?
            • Gość: Ja Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:52
              A to nie Ty odpowiedziałaś?
              • Gość: magda Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:54
                Ale pytanie zadala zalozycielka watku, nie ja. :)
                • Gość: Ja Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:57
                  Ale Ty próbujesz wyjaśniać...
                  • Gość: magda Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:05
                    Pokaz mi gdzie. Napisalam tylko, ze dziewczyna prawdopodobnie chce robic zakupy
                    do zamkniecia - wydaje mi sie to dosc logiczne, skoro pyta o dojazd do
                    Aleksandrowa po 22.
                    • Gość: Ja Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 13:22
                      No przecież sama napisałaś - gdzie... w dodatku za pierwszym razem nie użyłaś
                      słowa "prawdopodobnie".
                      • Gość: magda Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:59
                        Zastanawiam sie czemu dyskutujesz na ten teamt ze mna, zamiast zapytac
                        zalozycielki watku czemu to planuje do 22 zakupy robic.
                        • Gość: Ja Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:14
                          Bo to Ty tak twierdzisz, nie ona.
                          • Gość: magda Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:34
                            Co ja twierdze? Ona ma napisac dla Ciebie specjalnie dwa lub trzy razy, ze
                            chodzi jej o to, ze chce wrocic do domu po zamknieciu manufaktury? Ciekawe, ze
                            wszyscy zrozumieli, tylko nie Ty. ;)
            • Gość: troll Re: Jak Boga kocham - nie rozumiem... IP: *.retsat1.com.pl 08.05.06, 15:23
              troll
    • gatta13 Re: dojazd do Aleksandrowa 05.05.06, 23:51
      www.mpk.lodz.pl/rozklady/start.jsp
    • piusss Re: dojazd do Aleksandrowa 06.05.06, 00:28
      proponuje rower xD wszedzie i o kazdej porze:D
    • bart_step Linia N1 lub 78 06.05.06, 00:40
      N1: odjazdy z przystanku Lutomierska/Zachodnia do Aleksandrowa: 23.03, 00.03
      (zawsze)
      78: odjazdy z przystanku Drewnowska/Zachodnia: 22.15, 22.50 (w weekend: 22.17,
      22.44)

Pozdrawiam!
      • Gość: temporythm Re: Linia N1 lub 78 IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.05.06, 21:44
        jeden myslacy... pytanie i odpowiedz. a wyzej co? Polska wlasnie - wszystko,
        byle nie odpowiedz ;-) ajj ajj

** ** **
        po zamknieciu spokojnie wyrobisz sie na przedostatnie 78 :) pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka